104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ennyire el vagy keseredve?A nevednél felül-actions-resign.
  • Gerdzso
    Hol tudok lemondani egy csapat irányításáról? Vagy ehhez meg kell várnom hogy lejárjon a szerződésem? :S
  • korbin555
    De van egy másik csodacsatárom is.Tavaly a Gubbio-ban itt a Serie-B-ben 28 meccsen 1 gólt bírt összehozni.Ennyire én is képes lennék még a darabokra törött lábammal is.
  • Szycsu
    Hát, akkor nem minden a tudás, ezek szerint.
  • korbin555
    Megnéztem egy másik mentésben a karrierstatisztikáit.(ott is 19-es a befejezése.)Valamiért a harmadik osztály fölött nem megy neki.Ki tuja,talán nem bírja a nyomást.Eusepi.Érdekes,ott a Pro Vercellinél 15/1 a mutatója,6.61 átlag.Ha nálam is hasonlót mer produkálni,télen seggen csúszik hazáig.Az első edzőmeccsen a tartalékok ellen 4-0-ra nyertünk,egyet rúgott.Igaz,Iemmello mesterhármas.
  • korbin555
    Még nem tudom mire képes,de nem sok gólt rúgott életében.Valamiért oka van,hogy kölcsönben van évek óta.Kíváncsi leszek,mit csinál ha tömik labdával a középpályások.Már ha lesz középpályásom...
  • Szycsu
    A Kalózért plusz pont jár, minimum 100!
    Amúgy érdekesnek tartottam mindig, hogy ilyen Noname játékosok elvétve rendelkeznek egy-két olyan tulajdonsággal... 19-es befejezés Eusepinek?
  • banyai2000
    Nekem van egy Benficás karrierem . :)
  • Zenszkij
    Utolsó látogatás időpontja:

2013. 07. 07. 00:50

........
  • Darthmushroom
    Huni betalálsz facebookon? :D
  • LasDen #90194
    amennyire tudom a felek közös erővel utálták meg egymást...
    de amúgy kicsit vicces hallgatni, mikor Eusébio imáját meg hasonlókat mesélnek róluk :DD
  • Darthmushroom
    Nálam tervbe van
  • korbin555
    Arra gondolok,hogy aki nem becsül meg egy legendát,aki BL-eket nyert a klubnak,az nem érdemel jobbat.
  • korbin555
    Pro Vercelli.Új munka,és szezon előtti kínlódás.
    Így indultam.Aztán el kellett küldenem a staff jó részét,mert túl sokan voltak.Például 4 doki a megengedett egy helyett.Nem tudom,hogy mit képzelt az idióta elődöm.Mi ez,kórház?Húsz kölcsönjátékost is hazazavartam,ebből 14 az ifiben volt.Megáll az ész.Saját játékos alig van a felnőtteknél,így egy kupac kölcsön ember maradt,mert igazolni egyenlőre nem tudok.Egy jó éve még a Serie C-ben volt a csapat,a reputációnk kb.egy jobb magyar NB2-es csapaté.Viszont a zsoldosok között van néhány minőségi játékos.1,2.De csak csatárposzton állok jól.A középpályán van egy balfácán is.A piacon senki nem áll velem szóba,tehát most meg kellene ijednem.De már három ilyen szezonkezdésen vagyok túl a Bromley-val,tehát tudom,hogy két nappal a szezonkezdet előtt is bőven lesz lehetőségem.A középpályán nagyon gyengék vagyunk,ezen javítanom kell.Aggaszt viszont a rengeteg kölcsönember,ők nem fognak folyamatos jó játékot hozni.De kényszerhelyzetben vagyok egyenlőre,tehát ez van,ezt kell szeretni.Az ifiben azért már most van három-négy tehetség,köszönhetően a kiemelkedő youth recruitment-nek.A fizetési keret 100k,ami nem mondható rossznak.A fele még elérhető,de jól van ez így.A Serie B-ben nincs pénz,észnél kell lennem.Keresnem kell legalább egy jó scoutot is,mert az itteni szerintem vak lehet.Minél hamarabb hozni akarok néhány lézengő 16-17 éves srácot.Összességében a helyzet lehetne jobb is,de nem reménytelen.Bent kell tartanom a csapatot,ez a főnöki ukáz.Elfogadtam természetesen,óvatos ember vagyok.Semmiféle feljutásban nem gondolkodom,megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni ebből a társaságból.Közünk nincs egy Siena,vagy Brescia keretéhez,de majd menet közben kiderül.
  • LasDen #90190
    na, mi ez a hirtelen harag? :D
  • korbin555
    Megérdemlik a sorsukat.
  • LasDen #90188
    Ha már így belekezdtetek a történelmésdibe, valaki kezdhetne a Benficával is, hogy megtörje a Guttmann átkot :D
  • korbin555
    Sok sikert.A Dezső bácsi nagy sztár volt ott.Ha jól tudom,francia válogatott is lett belőle.
  • zavbal
    gratula mindenkinek először is

korbin történelem leckéje megtetszett, ezért kedvet kaptam én is egy elfeledett csapat felélesztésére.Nem keresgéltem sokat tudtam ki kell nekem a francia liga pedig adott volt.A csapatnak kb 70 évvel ezelőtt volt a fénykora mára azonban lecsúsztak.Magyar kötödése is van magyar játékosáról utcát is neveztek el.Ez a játékos Korányi Dezső.Rajta kívül több magyar játszott ott főleg az 1930-1939-es időszakban ami a sikerkorszaknak nevezhető példa:Bukovi Márton későbbi magyar szöv. kapitány (Akkor a magyar játékosok nem voltak ritka jelenségek a francia ligában).A csapat tehát az Fc Séte 34 ami jelenleg a 4 osztály képviselője.a klub státusz amatőr lesz munka vele bőven.
  • Darthmushroom
    kíváncsian várom! :) nálam a 3. évbe jött az áttörés, bl+bajnoki cím
  • StephenKing
    Ma milyet szívtam, Derby County-val 4-ik lettem a Championshipben ami azt jelenti hogy rájátszás van a feljutó helyért. A Birmingham City ellen játszottam, az első meccsen idegenbe kikaptunk 2-1-re otthon pedig az első félidőben már mi vezettünk 1-0-ra, a második félidőre visszavettem a támadójátékból nem erőltetve a góllövést de a Birmingham sem rohamozott igazán. Gondoltam idegenben lőtt góllal én vagyok a továbbjutó igy lehoztam a kulcsembereket pihentetve őket a rájátszás döntőjére. Erre letelik a 90perc és jön a hosszabbítás mondom miaf**sz??!! Természetesen nem sikerült elolvasni a rájátszás szabályait a meccs előtt. Ha marad az első félidei taktika simán bevertünk volna még 1-2 gólt.
    Hiába rohamoztam én végig a hosszabbítást gólt már nem sikerült rúgni. Jöttek a tizenegyesek ott meg ötből sikerült kettőt berúgnunk igy kiestünk. Jövőre küzdhetek megint a feljutásért.
  • Solt
    Nekem soha nem volt hatékony, ha mindkét ék támadó szerepkörben játszott, bár tény, hogy nagyon nem is erőltettem... :) Amikor próbáltam mindig az volt, hogy pár meccsen szórták a gólokat és 9-s osztályzat, aztán meg labdába sem értek meccseken át! :)

( kézikönyv tanulmányozásáért csillagos 5-s jár! :D )
  • korbin555
    Köszi.Kicsit sajnálom,hogy nem láthattam meg az új stadiont,vagy az ügyes ifik kiteljesedését.De mielőtt kijön a 14,lehet,hogy visszatérek néhány évre.Most váltanom kellett,mielőtt belefásulok.A taktikai észrevételhez.A példa szerint nem volt probléma.A legtöbb gólt rúgtuk és a második legkevesebbet kaptuk.Egyébként a második taktikámban a DM helyett AMC játszik.Tehát nem 4-1-3-2,hanem 4-3-1-2.Ha erős volt az ellenfél,akkor DM,és full back.Ha én voltam az erősebb,akkor AMC,és auto wing back.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezen a Serie-B-ben sem fogok változtatni,ami ugye azt jelenti,hogy az összes szélső repülni fog a keretből.Plusz nem lesz advanced playmaker,mert ez harmatgyenge csapat,kreatív emberek nélkül.Harmincas keret van,15 kölcsönjátékossal.Ez így nem fog menni.3-4-nél több nem lehet,mert ezeknek a morálja egész szezonban a béka segge alatt lesz.A felszereltség közepes,ami nem rossz.Ami viszont biztató,hogy a youth recruitment csillagos ötös.Oda kell figyelnem,hogy maradjon is az.Kitűnő alap egy nevelőegyesülethez.(Ki kell majd nevelnem egy új Silvio Piola-t,aki a Seri-A örökös gólkirálya,és a 38'-as Vb-döntőben két gólt rúgott nekünk.)Be fogom tölteni a görög/bolgár/horvát/román/ukrán/szlovák ligát.Innen egész kis pénzért is tudok majd hozni jó játékosokat.Amikor majd leszek"valaki",hozzácsapom az argentin/brazil ligát,és elárasztom őket scoutokkal.A játék elején van 200k átigazolási keret.Ehhez hozzá nem nyúlok.50 ezres adatbázist töltök be,és free playereket hozok.Még tervezési fázisban vagyok,mert jól akarom csinálni az első perctől fogva.Szimpatikus lett nekem ez a meggyötört kis csapat,hibának nincs helye.Aztán csak próbálja meg a Juve vagy az Inter eltorlaszolni az utakat,hogy ne érjek oda a meccsre.Ha meg arannyal és gyémánttal akarja elcsábítani a játékosaimat,akkor sok bőrönddel kell jönniük.Mert ha a rivalizálás elveszett is az idők homályában,nálam adott a két ősi ellenség.
  • banyai2000
    Bekezdtünk Lambert szórja a gólokat és a gólpasszokat is adja . Nagyon megy a szekér a csapatnak .
  • Sysfox
    Gratulálok, ez nem kis siker!
  • Sysfox
    Éppen ezt akartam kérdezni, hogy ezzel a felállással nem szakad szét a középpálya és a csatársor?

(Azért nem volt hiábavaló a taktikai kézikönyv tanulmányozása részemről... :D)
  • korbin555
    Serie B.És a média szerint ki fognak esni.Ami elnézve a keretet,reális"elvárás".Saját játékos nincs,de rengeteg a kölcsönember.Ide valami egyedi stratégia kell,mert az angol modell itt használhatatlan.
  • fergusonpapa
    Én sejtettem egyébként. Melyik osztályban vannak most?
  • korbin555
    Kösz.De azért reménykedtem,hogy valaki ráhibázik.Én sem éltem még abban a korban.Olaszországban a mai napig kultusza van a csapatnak.Az elnyomók elleni reménytelen harc megtestesítői lettek.1913-ban pedig 9 játékosuk volt a válogatott kezdőben.Ők adták az olasz foci legendát,Silvio Piolát is.Történelemóra befejezve.
  • Mor3llo
    nem semmi :)
    sok sikert!
  • korbin555
    Büszkén mutatom be az új csapatomat:Pro Vercelli 1892.Az utolsó bajnoki cím.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy kis történelem:Vercelli egy 50 ezres kisváros,Torinó és Milánó között félúton.Ötször nyertek Olasz bajnokságot az első világháború előtt.A háború után kezdődtek a problémák.Az iparosodás növekedésével megerősödő észak-olasz nagyvárosok csapatai szemet vetettek az akkori idők legjobb játékosaival rendelkező Vercellire.Akkoriban még volt lojalitás,és nem voltak hajlandók elmenni onnan.Hiteles információk szerint,az Inter több kiló arannyal,a Milánói ékszerészek gyémántokkal csábították őket.Kevés kivételtől eltekintve visszautasították.A többieket terrorizálták.Megverték a családtagjaikat,megfenyegették őket,hogy elrabolják a gyerekeiket.Állítólag történt is ilyen.1920-1921 és 1921-1922-ben még futotta két bajnoki győzelemre.A következő évben is toronymagasan vezettek,de a szövetség nagyhatalmi urai(főleg Inter,Juventus,Genoa vezetők)mindenhol keresztbe tettek nekik.Lezáratták az utakat,hogy ne tudjanak odaérni a meccsekre,így kizárhatják őket.De ezek kemény fiúk voltak.1922-ben 74 km-t bicikliztek Torinóba,és ott voltak a meccsen,6-0-ra verték a Juventust.Aztán a szövetség olyat tett,ami példátlan a futball történelmében.Egy napra két mecset írtak ki nekik.Hiába tiltakoztak,elutasították.Az egyik meccsre gyerekcsapattal álltak ki.Erre azonnal kizárták őket a bajnokságból.És itt véget értek a dicsőséges napok,szerencsétlenek eltűntek a süllyesztőben.De Vercelliben a mai napig is nyolcszoros bajnoknak tartják magukat.És ennél több még most is csak négy csapatnak van Olaszországban.Nem akármilyen történet.
  • Mor3llo
    Na, körülbelül végleges a keret, érkeztek:

Távozók

Maximum még Ospina érkezhet a kapuba, mert nem vagyok megelégedve teljes mértékben Howarddal.
    Holnap tolok képet a végleges keretről.
  • kosheen
    átvettem a Fradi mellé a magyar u21-et is
    egyrészt...kéne valami tanács hogy milyen taktikát kéne nyomatni velük. Feröer szigetek ellen 3-0-ról sikerült 3-3-ra hoznia a srácoknak a meccset :D
    Hihetetlen gyenge a keret. Pffff aki jó az vagy már a felnőttben van, vaaagy - és ez a vicces - az u19-ben. A legjobb támadó az nálam nyomja az ifiben, de annyira fos szegénykém, hogy múltkor már gondolkoztam hogy felbontom a szerződését, meert úgyse lesz belőle semmi.
    Közben itt Petry Zsolt ajánlgat nekem játékosokat, de úgy hogy a 3x éves Bodort, meg a Fradiból tukmálná rám Adorjánt, mintha nem ismerném, közben évek óta alapemberem. Ráadásul a reportokat meg se tudom nézni. Ez vmi bug lenne?

Na meg a másik - hogy tudom rávenni hosszabbitásra az embereimet? Nem okozna az nagy törést a keretben hogy x játékos keres 4000 eurót, a másik meg 12 ezret, meg 4000 meccspénzt, meg ilyesmit? Próbáltam normálisan tárgyalgatni, volt akinek felajánlottam a maxot, de nem hajlandó egyezkedni se
  • SeLFisCH
    Idén elég magabiztosan kezdtünk a BL-ben

• banyai2000
    Ez hatalmas meccs volt !
  • zavbal
    Fradi
  • Zenszkij
    Honvéd?
  • Mor3llo
  • SeLFisCH
    és neked is
  • Blum