A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90182 Köszi.Kicsit sajnálom,hogy nem láthattam meg az új stadiont,vagy az ügyes ifik kiteljesedését.De mielőtt kijön a 14,lehet,hogy visszatérek néhány évre.Most váltanom kellett,mielőtt belefásulok.A taktikai észrevételhez.A példa szerint nem volt probléma.A legtöbb gólt rúgtuk és a második legkevesebbet kaptuk.Egyébként a második taktikámban a DM helyett AMC játszik.Tehát nem 4-1-3-2,hanem 4-3-1-2.Ha erős volt az ellenfél,akkor DM,és full back.Ha én voltam az erősebb,akkor AMC,és auto wing back. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen a Serie-B-ben sem fogok változtatni,ami ugye azt jelenti,hogy az összes szélső repülni fog a keretből.Plusz nem lesz advanced playmaker,mert ez harmatgyenge csapat,kreatív emberek nélkül.Harmincas keret van,15 kölcsönjátékossal.Ez így nem fog menni.3-4-nél több nem lehet,mert ezeknek a morálja egész szezonban a béka segge alatt lesz.A felszereltség közepes,ami nem rossz.Ami viszont biztató,hogy a youth recruitment csillagos ötös.Oda kell figyelnem,hogy maradjon is az.Kitűnő alap egy nevelőegyesülethez.(Ki kell majd nevelnem egy új Silvio Piola-t,aki a Seri-A örökös gólkirálya,és a 38'-as Vb-döntőben két gólt rúgott nekünk.)Be fogom tölteni a görög/bolgár/horvát/román/ukrán/szlovák ligát.Innen egész kis pénzért is tudok majd hozni jó játékosokat.Amikor majd leszek"valaki",hozzácsapom az argentin/brazil ligát,és elárasztom őket scoutokkal.A játék elején van 200k átigazolási keret.Ehhez hozzá nem nyúlok.50 ezres adatbázist töltök be,és free playereket hozok.Még tervezési fázisban vagyok,mert jól akarom csinálni az első perctől fogva.Szimpatikus lett nekem ez a meggyötört kis csapat,hibának nincs helye.Aztán csak próbálja meg a Juve vagy az Inter eltorlaszolni az utakat,hogy ne érjek oda a meccsre.Ha meg arannyal és gyémánttal akarja elcsábítani a játékosaimat,akkor sok bőrönddel kell jönniük.Mert ha a rivalizálás elveszett is az idők homályában,nálam adott a két ősi ellenség.