A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Pro Vercelli.Új munka,és szezon előtti kínlódás.
    Így indultam.Aztán el kellett küldenem a staff jó részét,mert túl sokan voltak.Például 4 doki a megengedett egy helyett.Nem tudom,hogy mit képzelt az idióta elődöm.Mi ez,kórház?Húsz kölcsönjátékost is hazazavartam,ebből 14 az ifiben volt.Megáll az ész.Saját játékos alig van a felnőtteknél,így egy kupac kölcsön ember maradt,mert igazolni egyenlőre nem tudok.Egy jó éve még a Serie C-ben volt a csapat,a reputációnk kb.egy jobb magyar NB2-es csapaté.Viszont a zsoldosok között van néhány minőségi játékos.1,2.De csak csatárposzton állok jól.A középpályán van egy balfácán is.A piacon senki nem áll velem szóba,tehát most meg kellene ijednem.De már három ilyen szezonkezdésen vagyok túl a Bromley-val,tehát tudom,hogy két nappal a szezonkezdet előtt is bőven lesz lehetőségem.A középpályán nagyon gyengék vagyunk,ezen javítanom kell.Aggaszt viszont a rengeteg kölcsönember,ők nem fognak folyamatos jó játékot hozni.De kényszerhelyzetben vagyok egyenlőre,tehát ez van,ezt kell szeretni.Az ifiben azért már most van három-négy tehetség,köszönhetően a kiemelkedő youth recruitment-nek.A fizetési keret 100k,ami nem mondható rossznak.A fele még elérhető,de jól van ez így.A Serie B-ben nincs pénz,észnél kell lennem.Keresnem kell legalább egy jó scoutot is,mert az itteni szerintem vak lehet.Minél hamarabb hozni akarok néhány lézengő 16-17 éves srácot.Összességében a helyzet lehetne jobb is,de nem reménytelen.Bent kell tartanom a csapatot,ez a főnöki ukáz.Elfogadtam természetesen,óvatos ember vagyok.Semmiféle feljutásban nem gondolkodom,megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni ebből a társaságból.Közünk nincs egy Siena,vagy Brescia keretéhez,de majd menet közben kiderül.