104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90244 Itt van egy world class Head of youth development.Az ilyenek klubok okádják a klasszis ifiket. -
korbin555 #90243 A jó ifikhez kell: top youth facilities,extensive youth recruitment,és egy jó HoYD.A HoYD pedig minél jobb,annál jobbak lesznek az ifik.Be kell állítani,hogy ő hozza az új ifiket a klubhoz.Természetesen minél rosszabb a háttér,és gyengébb a staff,úgy gyengül az ifik minősége is.16-17 alatti judging CA/PA ,és ugyanennyi working with yougsters alatt én nem igazolom le.Van a játékban néhány ilyen ember 20-as értékekkel.Azok a klubok szórják a szuper ifiket.Itt szerencsés helyzetben voltam,a youth recruitment már topon volt,máshol évekig kell sírni a vezetőknek érte.Innentől fogva a játékba programozott youth rating-nak megfelelő srácok jönnek elő.De nem árt kiépíteni egy worldwide scouting range-t sem,aztán minőségi scoutokkal elárasztani azokat az országokat,akik híresek a klasszis ifikről.Persze kellenek a jó ifi edzők a minőségi munkához.A második kérdésre:általában anyagi okok(eladósodás)miatt kapják a pontlevonást. -
kombány #90242 két kérdésem lenne:ezeket az ifiket a head of youth development maga toborozta?én eddig ifitoborzással nem foglalkoztam azért kérdezem csak ha van egy jó képességű ilyen emberem akkor egyszer csak elkezdenek potyogni a tehetségek? a másik a tabellás kép alján van az a sok piros felirat az bundázás jeleit mutatja?
-
hohó meg is lett pedig az fmbase meg a sortitoutsin kezdtem csak nem vettem észre azért kérdeztem..
Erre azért büszke vagyok.Még akkor is ha produkáltunk egy csapnivaló félidőt.Rouve eddig az isten 4 meccs 3 gól 3 assziszt nem rossz egy 41 évestől. (kár hogy már az ő helyére is megvan az emberem de cserének elmegy) -
korbin555 #90240 Tartom a tavaszi [URL=http://kepkezelo.com/images/ypkoeaeytmre5w3g258.png]"jó"[/URL] formámat.Most vagyok ott,ahol lenni akarok.Megjöttek az új ifik.Alapból a klubnál kiemelkedő a youth recruitment,én meg hoztam egy jó Head of youth developmentet.Reménykedtem,hogy kapok egypár ügyes srácot.Nem kellett csalódnom.Itt van az öt legjobb.1,2,3,4,5.Ebből csatár gyerek van olyan jó,mint a Iemmello.Természetesen velük azonnal profi előszerződést kötöttem.Nem akarom,hogy ingyen elvigyék őket.Modjuk az ifik nélkülük is elsők a csoportjukban. -
korbin555 #90239 Nézz körül itt.Lehet,hogy nem pont az,de nagyon hasonlók vannak. -
megkérdeztem ennek a skinnek a nevét? vagy ha valaki más tudja kérem ne tartsa magában -
korbin555 #90237 Azt azért nem állítanám,hogy nem működik. -
Zenszkij #90236 Én a rövid passzos, lassú támadásfelépítést preferálom, olyan tiki-taka módra. Kontrollálni az egész meccset, leuralni az ellenfelet és agresszívan letámadni mindenkit. Persze ezt csapatja válogatja. Gyűlölöm a direct passzos játékot, feltehetőleg azért, mert ebben a játékban nem is igazán működik jól (fm 13). -
korbin555 #90235 Pro Vercelli 2012-2013.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elérkeztünk a félidőhöz,sok dologban most már világosan látok.Az elvárás a kiesés elkerülése volt.A szezonnak úgy vágtam neki,hogy kényelmesen jók leszünk a középmezőnyre,még ezzel a siralmas kerettel is.De mire észbe kaptam,november elején már hat ponttal vezettük a tabellát.Akkor hátradőltem,és a jövőn kezdtem gondolkodni.Majd hoztam egy olyan döntést,ami sokaknak furcsa lehet.Mégpedig azt,hogy ez a klub még semmilyen tekintetben nem érett meg a nagy lépésre.Már az elődöm is egy ugrással,újoncként ugrotta át a Serie C-t.A reputációnk alacsonyabb,mint sok harmadosztályú csapaté.A stadion egy romhalmaz,szegény Piola forog a sírjában,hogy ezt a disznóólat róla nevezték el.Nézőnk nincs,bevételünk dettó.Az anyagi helyzet katasztrofális,csak azért nem vagyunk mínuszban,mert elértük a Coppa Italia első fordulót.Ahol persze azonnal ki is zúgtunk a Juve ellen.Ez 500k bevételt hozott.Hiába fogom vasmarokkal a béreket,a bérkeret 40%-át használom csak,ez sem elég,minden hónapban mínuszban vagyunk.Most az összes tartalékot is elzavartam,hogy csökkentsem a kiadásokat.Tudom,hogy a Serie A-ban már szép TV-pénzeket osztogatnak,de nem is ez a fő gondom.A reputációnk miatt normális ember ide nem fog jönni,én pedig nem leszek pofozógép,és nem fogok liftezni.Nyáron hozok egypár tehetséget,aztán jövőre hülyére verem az egész ligát.Arra elismert másodosztályú csapat leszünk,akik a sajtó szerint is esélyesek a feljutásra.Tehát decembertől ennek megfelelően elkezdtem játszatni a peremembereket.Meg is látszik az eredménye.Szépen el is kezdtünk ereszkedni a táblázaton.A vezetőség így is boldog.Ha mégis feljutok,akkor komoly gondjaim lesznek.A nyolc kölcsönjátékos hazamegy(jobb is),marad kb. tíz emberem,akik közül hét egy rakás szar.Ami azt jelenti,hogy 14-16 embert kellene hoznom.És ezt egy olyan csapathoz,amelyiket nem jegyzik sehol,és nincs egy vasa sem.Szóval becélozom valamelyik rájátszási helyet,ott meg kiállok nyolc ifivel.És reménykedek,hogy lesz egy-két normális szponzorom,mert dühít,hogy képtelen vagyok az egyenleget legalább szinten tartani.A csapattal nagyjából elégedett vagyok,a gyengécske képességeikhez mérten jól teljesítenek.Eusepi-t hazaküldtem,mert a 19-es finishing ellenére egy katasztrófa volt.13 meccs 1 gól.A korábbi csapataiban is mindenhol csődöt mondott,valami baj lehet a fejében.A keretem egy kivétellel ugyanaz mint volt,őpedig messze a legjobb játékosom.Körülbelül sejthető,milyen a többi.Bár a staff szerint nem sokat fog fejlődni.De ha lenne tíz ilyenem,nem fájna a fejem.Az idő majd eldönti,hogy jó döntést hoztam-e.Ha feljutok,akkor azt egy olyan csapattal akarom elérni,amelyik képes lesz megtartani a helyét a nagyok között is. -
Megszeretném kérdezni az itt fórumozgató embereket, hogy nektek van valamilyen futball filozófiátok? Arra gondolok, hogy van-e valamilyen kialakult elképzelésetek, ami alapján formáljátok az aktuális csapatotokat, vagy éppen ellenkezőleg, az aktuális csapathoz alakítjátok a tennivalókat?
Én már megfigyeltem magamon, hogy mindig az évek alatt kialakult stílusomhoz próbálom a csapatot formálni.
Ha a saját elképzelésemet kellene bemutatnom, akkor azt mondanám, hogy imádom a gyors, pár húzásból álló támadásokat, és ennek megfelelően nálam szinte mindenki gyors. Ha új embereket szerződtetek, alapvető elvárásom a gyorsaság, gyorsulás mutatók minél magasabb értéke (lehetőleg 15 felett). Nálam még a szertáros is 18-as gyorsaságú! :D
Szeretem a gyors kontratámadásokat, amikor a védők mögé bejátszva a gyors csatárom megindul, egy az egyben megveri a védőt futásban, ezáltal helyzetbe kerül. A másik, általam preferált stílus, amikor a két (természetesen gyors!) szélső a vonal melletti felfutással egy centerezéssel helyzetet alakít ki.
Aminek külön örülök, hogy most már az FM is támogat ezekben, mert régen mintha előfordult volna, hogy egy 16-as gyorsaságú játékosomat utolérte egy 10-es mondjuk. Az FM2012-ben ilyen anomáliát nem fedeztem fel.
Külön öröm számomra, hogy végre a magassági és súlybeli eltérések is jelentkeznek meccs közben. A 168 cm-es és 68 kg-os Ringgaard-ot úgy fejelik le a védők, hogy öröm nézni (bár ő nem is ezért van a pályán), de a 188 cm-es és 86 kg-os Taylort (18-as fejeléssel és 16-os ugrással) már nem, ő szinte mindig fejpárbajt megnyer, legutóbbi a Liverpool elleni 2:1-re megnyert bajnokin bólintott egy beadás után a hálóba. Ő az a tipikus brusztolós csatár, akit be kell küldeni a sűrűjébe. Erős, magas, jól fejel, direkt ezért szerződtettem. -
Szlovákia VB döntőt játszott...:D
Szycsu: Hunyadira gondolsz? :D -
Valami mintha rémlene, de én egy ugyan csak régi nagy magyarra is emlékszem :D -
Volt egy jo hosszu Keith Richards-os :D -
Jól indul :D Volt már pár ilyen beszámolód, amennyiben nem csal az emlékezetem :D -
egy kis ízelítő a készülő 'még nem tudom hány szezont felölelő' írásomból. Elkezdtem még most, mert még friss az élmény, így részletesebb történetet tudok kitalálni hozzá :D
Nicola Zrinski, vagy ahogy hazájában ismerik, ünneplik, A szigetvári hős, miután megölte I. Szulejmán szultánt, és kiűzte az oszmánokat európából, felhagyott a hadviseléssel. Helyette a sokkal szórakoztatóbb futball felé fordította tekintetét. És milyen jól tette. Kora egyik legnagyobb futballistája lett, hisz világszerte ünnepelt játékos volt. A válogatottban 55 meccsen 20 gólt ért el középpályásként. De sajnos egy ligament collaterale mediale sérülés miatt idő előtt kellett szögre akasztania a cipőt. Erejét mutatja, hogy így is legenda lett. -
Hugo egyértelműen :) -
00mate #90227 Két játékosról szeretnék képet mutatni, nem tudok dönteni a 2 közül. Szerintetek melyik lenne jobb?
http://imagerz.com/QFdDWlkGVVQ
http://imagerz.com/QFdDWlkGVVc -
banyai2000 #90226 Southampton 1.Szezon Féltáv:
Erőn felül teljesítünk eddig . A csapat abajnokságban 7. helyen állunk és meccsben vagyunk az EL-ben való szereplésért,ígaz volt néhány hatalmas zakónk is.de ezek a meccsek arról tanuskodnak,hogy jó a csapat. A keret egész jó.Routldge és majd a jövő nyáron érkező Halilovic akiket igazoltam . Még 1 középső védőt akarok venni a 27milliós kasszából . Hosszabb változat szezon végén :) . -
nekem egyszer volt egy Djihad Barbarian nevű emberke, nem tudom játékos vagy staff, de kicsit érdekes nevet generált a játék :) -
korbin555 #90224 Túl vagyok az előszezonon,megkezdődött a bajnokság.Öt forduló után ugyan nem vonnék le messzemenő következtetést,de nincs túl hízelgő véleményem a Serie B színvonaláról.Ugyanis egy olyan csapattal vezetek,amelyiknek a leggyorsabb embere egy kapus!Ő pedig talán a"legjobb" középpályásom.A kölcsöncsatáraimról pedig már raktam be képet korábban.Szóval egy ilyen gyenge csapat idegenben veri a Vicenzát,sőt a toronymagas ligafavorit Bresciát szintén a saját pályáján lemossa egy ötössel.Ez a harmatgyenge Filkor is úgy ficánkol,mint még soha életében.Ez a liga egy vicc.És ez akkor is igaz,ha biztosan lesznek zakók is.Komolyan mondom,a Legue 1-ben erősebb csapatokkal találkoztam,pedig az harmadik osztály. -
am valaki új karrieren gondolkodik annak ajánlom szedjen le egy adatbázis frissítést és irány a Dinamo Kijev. Zseniális keretük van: Koval,Harmash,Yarmolenko,Belhanda,Veloso,Haruna,Lens,Mbokani,Kranjcar
nálam is fel van már írva a kötelező karrierek közé. -
igen külön csapat, de úgy értette gondolom h a jogutódja a MK lett, mivel ők vették meg a bajnoki jogot is. Az AFC-t a wimbledoni szurkolok alapították és utolsó osztályból lépkedtek felfele. Hasonló klub a Fc United of Manchester is amit meg a Mu drukkerek alapították a Glazer ellen tüntetés gyanánt. -
AFC Wimbledon meg MK Dons két külön csapat -
ÓÓ, még én is ismerem ezt a csapatot a magam 21 évével. Vinnie nagyon értett az aprításhoz :D -
ozbom #90219 Sziasztok!
Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, viszont most úgy döntöttem, hogy írok egy kis beszámolót. A spanyol Celta Vigo csapatával kezdtem egy karriert. Az elvárás, hogy kerüljem el a kiesést. Átigazolásra nem sok pénzt kaptam, így ingyen igazolható játékosokat kerestem. Az egyik Hargreaves a másik Del Horno. Plusz kölcsönbe jött még egy kapus, egy védő és egy támadó. Jelenleg a féltávhoz közeledve a 8. helyen áll a csapat.
Tabella
Meccsek
Keret
Taktika -
vicces lenne , ha a dortmundban kötne ki (aki olvas troll footballt, vagyis inkább néz, az érteni fogja :D) -
A leggyorsabb sárga lap egy meccsen (már a 3. másodpercben sárgát kapott) és a legtöbbször kiállított játékos (összesen 12-szer zavarták le a pályáról) rekordot ő tartja.
Nem ment a szomszédba egy kis keménységért... -
Szép neve van! -
szóval, aztmondod hogy színésznek jobb? :D (A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső, Blöff, Tolvajtempó , hogy pár nagyobb filmet mondjak) -
Zenszkij #90214 WTF???? EZ A DÁN CSÁVÓ! -
korbin555 #90213 Én jól emlékszem rá.A mai napig mindenféle rekordokat tart a sárga és a piros lapok "dicsőséglistáján". -
Vinnie Jones
ember emlékezet óta nem láttam olyan játékost mint ő akit semennyire sem érdekelt a labda...
-
korbin555 #90211 A Preston is megérett egy karrierre.Bajnok:1888-89, 1889-90.FA kupa győztes:1888-89, 1937-38.Egyike annak a néhány csapatnak,akik alapítói voltak az első angol bajnokságnak. -
00mate #90210 Én majd a Boavista-val fogom elkezdeni, érdemes szerintem, van benne kihívás. :D -
Így igaz 5/5 a válogatott mutatója (francia) és ő játszotta a legtöbb mérkőzést illetve ő lőtte a legtöbb gólt a klub történetében, 15 évig volt az egyesület játékosa.
na akkor pár szó a csapatról : fiatalnak mondható de állati szűk 16 játékosom van, a média a 6. helyre vár minket a célom majd közben kialakul. -
Amikor ilyen elfeledett csapatról beszélünk, nekem mindig a Wimbledon (mostani nevén Milton Keynes Dons FC) jut eszembe... :S
Warren Barton, John Fashanu, Alan Cork, Robbie Earle, John Hartson, Vinnie Jones, Oyvind Leonhardsen, John Scales, Hans Segers, Neil Sullivan, Nigel Winterburn, Dennis Wise, Peter Shilton (az évszázad égésével ugye... :D)
Az idősebbeknek mint én (35 éves vagyok) biztos mondanak valami ezek a nevek. -
korbin555 #90207 Nincs tippem.Mert aztán majd nem tudom,miért jön rám állandóan a csuklás.Válassz egy szimpatikus csapatot,vagy bajnokságot. -
Gerdzso #90206 Amúgy köszi!
Meg néztem hogy te mindig ilyen kisebb bajnokságokban játszol, valami tipp hogy hova menjek ez után? :) -
Gerdzso #90205 Colchester, 7. BL cím sorban 8 PL sorban 9 FA kupa sorban, második hely a világ ranglistán. az utánpótlásba most érkezett 4 angol csodaember, vettem további 6 tartalékost, szóval most már úgy érzem ha otthagyom őket akkor is tudják tartani magukat. :) De úgy döntöttem, mivel hogy 1 év van a szerződésemből, akkor ezt már megvárom. :)
Ui.: Amúgy az utánpótlásba érkezett 2 magyar, akik bőven nemzetközi szinten játszhatnak majd, rajtuk kívül szinte nincs egy magyar sem aki beférne egy angol csapatba.