A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90235 Pro Vercelli 2012-2013.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elérkeztünk a félidőhöz,sok dologban most már világosan látok.Az elvárás a kiesés elkerülése volt.A szezonnak úgy vágtam neki,hogy kényelmesen jók leszünk a középmezőnyre,még ezzel a siralmas kerettel is.De mire észbe kaptam,november elején már hat ponttal vezettük a tabellát.Akkor hátradőltem,és a jövőn kezdtem gondolkodni.Majd hoztam egy olyan döntést,ami sokaknak furcsa lehet.Mégpedig azt,hogy ez a klub még semmilyen tekintetben nem érett meg a nagy lépésre.Már az elődöm is egy ugrással,újoncként ugrotta át a Serie C-t.A reputációnk alacsonyabb,mint sok harmadosztályú csapaté.A stadion egy romhalmaz,szegény Piola forog a sírjában,hogy ezt a disznóólat róla nevezték el.Nézőnk nincs,bevételünk dettó.Az anyagi helyzet katasztrofális,csak azért nem vagyunk mínuszban,mert elértük a Coppa Italia első fordulót.Ahol persze azonnal ki is zúgtunk a Juve ellen.Ez 500k bevételt hozott.Hiába fogom vasmarokkal a béreket,a bérkeret 40%-át használom csak,ez sem elég,minden hónapban mínuszban vagyunk.Most az összes tartalékot is elzavartam,hogy csökkentsem a kiadásokat.Tudom,hogy a Serie A-ban már szép TV-pénzeket osztogatnak,de nem is ez a fő gondom.A reputációnk miatt normális ember ide nem fog jönni,én pedig nem leszek pofozógép,és nem fogok liftezni.Nyáron hozok egypár tehetséget,aztán jövőre hülyére verem az egész ligát.Arra elismert másodosztályú csapat leszünk,akik a sajtó szerint is esélyesek a feljutásra.Tehát decembertől ennek megfelelően elkezdtem játszatni a peremembereket.Meg is látszik az eredménye.Szépen el is kezdtünk ereszkedni a táblázaton.A vezetőség így is boldog.Ha mégis feljutok,akkor komoly gondjaim lesznek.A nyolc kölcsönjátékos hazamegy(jobb is),marad kb. tíz emberem,akik közül hét egy rakás szar.Ami azt jelenti,hogy 14-16 embert kellene hoznom.És ezt egy olyan csapathoz,amelyiket nem jegyzik sehol,és nincs egy vasa sem.Szóval becélozom valamelyik rájátszási helyet,ott meg kiállok nyolc ifivel.És reménykedek,hogy lesz egy-két normális szponzorom,mert dühít,hogy képtelen vagyok az egyenleget legalább szinten tartani.A csapattal nagyjából elégedett vagyok,a gyengécske képességeikhez mérten jól teljesítenek.Eusepi-t hazaküldtem,mert a 19-es finishing ellenére egy katasztrófa volt.13 meccs 1 gól.A korábbi csapataiban is mindenhol csődöt mondott,valami baj lehet a fejében.A keretem egy kivétellel ugyanaz mint volt,őpedig messze a legjobb játékosom.Körülbelül sejthető,milyen a többi.Bár a staff szerint nem sokat fog fejlődni.De ha lenne tíz ilyenem,nem fájna a fejem.Az idő majd eldönti,hogy jó döntést hoztam-e.Ha feljutok,akkor azt egy olyan csapattal akarom elérni,amelyik képes lesz megtartani a helyét a nagyok között is.