A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Megszeretném kérdezni az itt fórumozgató embereket, hogy nektek van valamilyen futball filozófiátok? Arra gondolok, hogy van-e valamilyen kialakult elképzelésetek, ami alapján formáljátok az aktuális csapatotokat, vagy éppen ellenkezőleg, az aktuális csapathoz alakítjátok a tennivalókat?
Én már megfigyeltem magamon, hogy mindig az évek alatt kialakult stílusomhoz próbálom a csapatot formálni.
Ha a saját elképzelésemet kellene bemutatnom, akkor azt mondanám, hogy imádom a gyors, pár húzásból álló támadásokat, és ennek megfelelően nálam szinte mindenki gyors. Ha új embereket szerződtetek, alapvető elvárásom a gyorsaság, gyorsulás mutatók minél magasabb értéke (lehetőleg 15 felett). Nálam még a szertáros is 18-as gyorsaságú! :D
Szeretem a gyors kontratámadásokat, amikor a védők mögé bejátszva a gyors csatárom megindul, egy az egyben megveri a védőt futásban, ezáltal helyzetbe kerül. A másik, általam preferált stílus, amikor a két (természetesen gyors!) szélső a vonal melletti felfutással egy centerezéssel helyzetet alakít ki.
Aminek külön örülök, hogy most már az FM is támogat ezekben, mert régen mintha előfordult volna, hogy egy 16-as gyorsaságú játékosomat utolérte egy 10-es mondjuk. Az FM2012-ben ilyen anomáliát nem fedeztem fel.
Külön öröm számomra, hogy végre a magassági és súlybeli eltérések is jelentkeznek meccs közben. A 168 cm-es és 68 kg-os Ringgaard-ot úgy fejelik le a védők, hogy öröm nézni (bár ő nem is ezért van a pályán), de a 188 cm-es és 86 kg-os Taylort (18-as fejeléssel és 16-os ugrással) már nem, ő szinte mindig fejpárbajt megnyer, legutóbbi a Liverpool elleni 2:1-re megnyert bajnokin bólintott egy beadás után a hálóba. Ő az a tipikus brusztolós csatár, akit be kell küldeni a sűrűjébe. Erős, magas, jól fejel, direkt ezért szerződtettem.