104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ozbom
    Elkezdődött a második szezonom a Celta Vigo csapatával. Az Európa Ligában a román Petrolult búcsúztattuk összesítésben 6-0-val. Majd a play off-ban megkaptuk a HSV-t.
    Igazolások
  • Blum
    Shout funkciot mennyire szoktatok hasznalni?

Kicsit lenyugodtam,kezdtem egy uj karriert egy nagyon kis csapattal,turelmesen lassan szoszmotelosen jatszani es az elmult 4-5 meccsen kiprobaltam egy ilyen kombinaciot:

-Retain Possession
    -Pass to Feet
    -Play Through Defence
    -Stay on Feet

Erezhetoen javult a jatekunk,viszont a jatekosok sokkal jobban elfaradnak. (?)
    Nektek mi a velemenyetek errol?
  • LasDen #90282
    hogy újra elbukd velük a bajnokságot meg a bl-t? :D
  • Zenszkij
    Végső és utolsó karrieremre készülök az FM 13-al, míg jön a 14. Leverkusen. Képtelenek voltak megnyerni a bajnokságot, képtelenek voltak a BL döntőben érvényesülni. örök balfék másodikok. Eljött az idejük.
  • Zenszkij
    verify game integrity steamen és csókolom
  • korbin555
    Töröld le a játékot,a Steamet,pucold ki a gépet,különös tekintettel a registryben lévő törmelék fájlokra(registry cleanerrel).Aztán pakolj vissza mindent.Mást nem tudok mondani.
  • Pawlus
    Lefuttattam, de a hiba még mindig fennáll. Van még ötlet?
  • korbin555
    Jobban mondva játékfájlok ellenőrzése.
  • korbin555
    Könyvtár-jobb klikk a játék nevére-tulajdonságok-helyi fájlok-játékfájlok épségének megőrzése.
  • Pawlus
    Eredeti a játék, igen. Frissítettem a Steam-et, hátha, mert eddig offline-ban próbáltam mindig, de ez sem jött be. Hol találom ezt a játékfájlok épségének ellenőrzését? Nem igazán mozgok otthonosan benne, nem is találtam meg :D
  • korbin555
    Eredeti a játékod?Ha igen,a Steamen belül próbáld meg a játékfájlok épségének ellenőrzését lefuttatni.
  • Pawlus
    Sziasztok! 1-2 hete egy meccs közben kaptam egy kékhalált, mikor utána újra elindítottam a programot, mielőtt bejönne a főmenü a játék ablakos módra vált és kiad egy hibaüzit: "XML parsing error! Unclosed token at line 50 of steam_user_profile.xml </record" ezt csak okézni tudom utána visszajön a játék a főmenüvel teljes képernyőben, de a betűtípusa megváltozik minden feliratnak és dőlt lesz, valamint a menük kattintásának a helye elcsúszik (a menü felirata felett kell kattintanom). Betöltöm a mentésemet és itt már semmi felirat és írás nincs csak a felső menüsorban.
    Tudna valaki segíteni, hogy mit kéne tennem, mit kéne kijavítanom esetleg abban az xml fájlban ami a hibát okozza? Előre is köszönöm az ötleteket.
  • korbin555
    És az eddigi legnagyobb sikerem.Coppa Italia első forduló.Ezzel a csapattal vertem meg idegenben ezt a Juventust.A védekező középpályásom rúgott egy bombagólt.Nem is cseréltem,mert a gól után a gép elkezdte lepörgetni a meccset,nem mertem megállítani.Imádom ezt a játékot.Stats.Egyébként Llorente kivételével ez a Juve komplett cserecsapata,négy öt meccset kaptak egy fél szezonban.
  • korbin555
    Pro Vercelli 2013-2014.Téli szünet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félidőhöz érkeztünk,minden terv szerint halad.Igazából még az én elég magas elvárásaimat is felülmúlja a csapat.Ellentmondást nem tűrően kezdtük a szezont,ami egész november végéig ki is tartott.Akkor három sérülés,és néhány fáradt ember pihentetése miatt megtorpant a diadalmenet(vékony a keret),de még ebből is jól jöttünk ki.A Modena és az Udinese is kezd leszakadni,senki nem fenyeget bennünket.Tabella.És akkor a játékosokról,akik eddig mindezt véghezvitték.A kapuban Valentinivéd,de ő gyenge láncszem lesz,év végén menni fog.A két szélsőhátvéd poszton van két nagyon jó emberem.Fishbaugher,akit csak azért tudtam leigazolni,mert osztrák állampolgársága is van,és Ivanov,akinek megkergültek az értékei a sérülése óta.Nem bánnám,ha magához térne,mert idegesít.(A Serie B-ben nem lehet EU-n kívülről igazolni.)A középpályára jött Barton,aki nem kellett a Schalkének.Csatár posztra pedig Carpentierakit lapátra tett a Lyon,és fél éve csapat nélkül volt.És itt van Bellucci,akit még tavaly év elején hoztam,és úgy nő,mintha húznák.Elöl Greco,aki élete formájában van,pedig mindkét ifjú csatárom jobb,mint ő.De a tapasztalata megfizethetetlen,több szoros meccset döntött el.Ennek ellenére év végén menni fog,mert a Serie A már sok lesz neki.Ők kiegészülve az öt felhozott nagyon tehetséges ifivel,és néhány perememberrel alkotják a csapatot.Gondjaim vannak azonban középhátvéd poszton,(legalábbis azt hittem)Lorusso gyengécske,Ranellucciés Talpa csak azért vannak itt,mert nem tudtam hozni jobbat.Arra számítottam,hogy rengeteg gólt kapok,de mégis mind jól teljesítenek.De szóba sem jöhet,hogy maradjanak.Talán Lorusso,akiben még látnak fejlődési lehetőséget az edzők,jó lesz vészcserének az első évben.De már előre is nézek,év végén jön Miskic,aki szerintem egy wonderkid.És van még egy csomó hasonló,de ugye a legtöbb nem tárgyal velem.Egyenlőre.Mert mihelyt feljutunk,rögtön vonzóbbak leszünk.Ebben a ligában ez egy nagyon erős csapat.Nincs kimondott klasszis játékosom,de van egy tucat 18-20 évesem,akikből a legtöbb két-három éven belül az lesz/lehet.A hatodik forduló óta már nem nézem,hogy ki az ellenfél,vagy hogy otthon,vagy idegenben játszunk.Az játszik,aki a legfrissebb.A vezetőség is észbe kapott,mert újra felemelték a fizetési keretet,most 140k,ami pillanatnyilag bőven több,mint elég.Végre folyamatosan pozitív a büdzsé,van egy tőkeerős szponzorunk.Persze nem egy maharadzsa,de nagyon kellett.Tehát pörgetem a meccseket,és közben figyelem a scoutokat.Van megfigyelőm Horvátországban,Szlovákiában,Bulgáriában,Romániában,és ha feljutunk,küldök Ukrajnába,Brazíliába és Argentínába.A legfiatalabb csapattal megyek a Serie A-ba,de ezek mind nagy tehetségek.Nagy csapatom lesz pár éven belül.
  • zyndar
    Ha esetleg ajánlhatok pár ingyen játékost, akiket harmad- és másodosztályban használtam: Arnold Garita, Christophe Bassila, Rougeaux, Abdellah Yaisien, Ferreira Carrasco, Tiécoro Keita, Benoit Leroy.
  • korbin555
    Grat,szép eredmény.
  • ozbom
    Véget ért a szezon. Az előzetes elvárásokat túlteljesítettük, mivel a média a17. helyre várt minket, a vezetőség célja az volt, hogy kerüljük el a kiesét. A csapat viszont az Európa Ligát érő 7. helyet szerezte meg. Az utolsó meccs döntött mindenről, ahol az Espanyolt fogadtuk. A védők eldöntötték a meccset! :)
    Tabella

Mivel a 7. helyet szereztük meg és kvalifikáltuk magunkat az Európa Ligába, így korán el kell kezdeni a felkészülést, ráadásul a 3. selejtező körben kapcsolódunk be. Meg kell erősíteni a csapatot, hogy újra jó helyezést érjünk el a bajnokságban. Az Európa Liga annyira nem érdekel, mert a kettős terhelést úgy se fogja bírni a csapat, mivel nem igazán vagyunk elengedve anyagilag, hogy minőségileg és mennyiségileg is erős keret legye. Köszi, hogy elolvastad.
  • Sysfox
    Azért Jordan Henderson elmehet a p*cs*ba!

300.000 fontot keres havonta, aztán lealibizte az eddigi 9 forduló egy 6,89-es átlaggal, középső középpályásként gól és gólpassz nélkül, erre amikor rászólok, hogy jobban kellene igyekeznie, akkor annyit válaszol, hogy szerinte ő jól játszik. Apád f*sz*t! :)

De megszívatom, mert éppen tárgyalásban vagyok egy Amoroso nevű 24 éves középső középpályás brazillal (bár az Inter is vinné), kiperkálom a 10 milliót, amit kér érte a francia csapata, aztán Henderson mehet... Amorosonak baromi jó értékei vannak.
  • Sysfox
    Blackburn, 2017:

Megdöntöttük a klubrekordot, már 24 tétmérkőzés óta veretlenek vagyunk, a bajnokságban a 2. helyen állunk, az Europa Ligában 14:0-ás gólkülönbséggel az 1. helyen állunk a csoportban 4 forduló után, amivel már továbbjutottunk.

Kíváncsi vagyok, mikor pukkadunk ki. :S
  • ozbom
    4 fordulóval a vége előtt így áll a bajnokság.
    Tabella
  • csasaet
    Ezzel a 11-es párbajjal jutottunk be az Európa Ligába.
    http://imagerz.com/QFdDWlkAUQM
    Kicsit vicces, hogy mennyire sztrájkoltak a kapusok és pedig a hajam téphettem az izgalomtól.
  • korbin555
    Ja,az lehet.De követelni már megtanultak.Harmadik helyre vár a sajtó,ami rendben is van.Ők is elvárják az osztályozót,de a pénzt elveszik tőlem.A csapat már kész,egy hajszállal a fizetési keret alatt vagyok így is.Három-négy egész jó embert is hoztam,mind ingyen,vásárlásra egy centet sem költöttem.Plusz felhoztam az öt jó ifimet,akikről már tettem fel képet.Pont jó lesz nekik ez az osztály a bemelegítésre.Mert az osztályozó szóba sem jöhet,elsőként fogok feljutni.Végig behúzott kézifékkel játszottam tavasszal,nehogy feljussak.Pont azért,hogy itt tapasztalatot szerezzenek a fiatalok.Ez a csapat jóval erősebb,és most már senki ellen nem fogok tartalékosan játszani,hacsak nincs sérültem.Majd reggel teszek fel képet az új igazolásokról.
  • Szycsu
    Igen, azóta megtaláltam :D
  • Zenszkij
    Ez a Westerlo-val engem is kikészített.
  • LasDen #90260
    látták, hogy nem kell a péz, szóval elvitték máshova :D
  • korbin555
    Még el sem kezdtem az új szezont a Pro Vercellivel,de a vezetőség már az idegeimre megy.Tavaly a szezon előtt 100k volt a fizetési keret,amiből 42-t használtam csak fel.Elégedettek is voltak,ahogy kezelem a pénzügyeket.Most jött két új szponzor,az egyik több milliós.Na,mondom magamban,szuper.Erre levették a keretet 40k-ra.Akkor most hogy is van ez?Még mindig meg tud lepni ez a játék.
  • Sysfox
    Generált, nem olyan régen tettem be róla képet.
  • Szycsu
    Generált vagy alap játékos? Hol lehet fellelni, ha alap? :D
  • Szycsu
    Ha azt mondom, tízszer lépték át a félpályát, lehet sokat mondtam :D Nekem is sokszor volt olyan más karrierekben, hogy én voltam minden mutatóban a szarabb majdnem minden meccsen és mégis majdnem minden meccsen én nyertem :D Ez a csapat alkalmas erre a taktikára, úgy, hogy nem igazoltam a kezdőbe csak a kiöregedő Gilberto-t.
  • Sysfox
    Tom Ringgaard eddig 7.89-es átlaggal játszik a bajnokikon, 10 forduló ment le.
    7 meccsen játszott, 6 gólt szerzett és 4 gólpasszt is kiosztott szélsőként. Nem rossz!
  • Sysfox
    Ez szép!

Érdekes, nálam ez nem jelentkezik. Éppen most néztem, hogy a múltkori bajnokin a Fulham minden (!) mutatóban jobb volt nálunk (birtoklás, lövések, helyzetek, passzok, szerelések, stb.), és tudod mi lett a vége? Nyertünk 5:1-re... :)

Most legutóbb West Ham - Blackburn 0:5, Ringgaard mesterhármasával. :)
  • Szycsu
    Valahogy így gondoltam a meccsuralást. Nem lőttünk 120 gólt, de nem is kellett.
  • ozbom
    Alavanja eyegasm 13. FM base-n fent van, ha jól emlékszem.
  • korbin555
    Pro Vercelli 2012-2013.
    Véget ért a szezon,és teljesen elégedett vagyok.Produkáltunk egy fantasztikus őszt,és egy kritikán aluli tavaszt.Itt már csak az volt a cél,hogy elkerüljem a feljutást.Remek érzékkel találtam meg azokat,akik élve a lehetőséggel,gyalázatos teljesítményekkel hálálták meg a bizalmat,ezúton is köszönet érte.Bár az osztályozóról nem bírtam lemaradni,de az első meccsen az ifiket játszattam,és minden eldőlt.Tabella.Meglepetésemre pont a zuhanórepülés közben(négymeccses vereségsorozat)kaptam a főnökségtől ezt.Nagyon örültek az ötödik helynek.(Hát még én)Szóval.Hazamennek a kölcsönemberek(én csak dublőrnek hívom őket),hat embernek lejár a szerződése,maradunk heten,mint a gonoszok.Egy tucat játékost kell hoznom az új szezonra.Kinéztek a scoutok jópár 16-18 évest,akik jobbak,mint az én játékosaim,és klub nélkül lézengenek.Csak ki ne szúrják őket előttem.Mert most már nem lesz mese,meg kell nyerni a Serie-B-t.Erre a plusz évre szükségem van még itt,összerázni a sok fiatalt.Keresek melléjük egy két tapasztalt embert,akik egy kicsit összefogják őket,ha kell.Úgy gondoltam,sokkal jobb lesz itt egy csapatot felépíteni,mint a Serie A-ban pofozógépnek lenni.
  • Szycsu
    Igen, arra gondoltam :D
  • Szycsu
    Én szeretem magam felépíteni az egész mérkőzést. Uralni a kezdőrúgástól kezdve a hosszabbítás végét jelző sípszóig, bár ez nem mindig jön össze, érthető okokból. Elégedett vagyok, amikor 60% felett van a labdabirtoklás, de persze ez csak egy dolog, mert ettől még nem leszünk eredményesek. Nálam a védelemtől indul a csapat, olyan értelemben, hogy nem szeretem, amikor a jó támadó játékunk nem ér semmit, mert hátul kapjuk a gólokat. A védőket sosem küldöm a félpályánál tovább és a szélső védők is maradjanak a védősornál. Ha felszaladgálnak, abból csak a baj van, mert szélen leindítanak minket, a két védő középen meg nem tud semmit csinálni, csak szotyizni (ez az én tapasztalatom). Mióta így használom a védőket, rendre 7.50 körül mozognak az átlag értékelések. Nem mondom, hogy mindig be vannak betonozva a helyükre, de nem kószálnak el. Sok, rövid passzos, de gyors tempó. A szélsőknél én sem tűröm el, aki lassabb 100-on, mint Berlinetta. Jelenleg olyan csatárokkal dolgozom, akik nem képesek végigcselezni a pályát, de, ha megkapják 25 körül, azt végigviszik, vagy a felzárkózó játékosoknak lepasszolják és abból van a gól. 10 forduló alatt 1 meccsen (a másodikon) nem lőttünk gólt és egy meccs volt, ahol csak 2-t, a többin 3+ az átlag és minimális amit kapunk. A BL az más tészta, ott azért nem jön össze mindig az, amit akarunk, mert 1: a MU még nagy falat nekünk, de azért idegenben nekik is lőttünk 2-t és csak nehezen tudtak minket megverni végül, 2: a többi velünk egy erős, de a Zenitet pl 4-2vel küldtük vissza Putyinhoz.
  • Valladolid
    nagyon rossz az angol tudásom szóval nemnagyon lenne meg az élmény a 13-ban
  • korbin555
    Sehogy.Irány az fm13.
  • Valladolid
    és fm 12-ben hogy lehet beállítani hogy ő hozza az ifiket a klubhoz? mert én akármit csinálok ha évente szerencsém van csak 1 esetleg 2 használható ifi jön ki
  • fergusonpapa
    Remélem nem off de baromi jó cikk, pont tükrözi az én átigazolási felfogásom

cikk