A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Pro Vercelli 2012-2013.
    Véget ért a szezon,és teljesen elégedett vagyok.Produkáltunk egy fantasztikus őszt,és egy kritikán aluli tavaszt.Itt már csak az volt a cél,hogy elkerüljem a feljutást.Remek érzékkel találtam meg azokat,akik élve a lehetőséggel,gyalázatos teljesítményekkel hálálták meg a bizalmat,ezúton is köszönet érte.Bár az osztályozóról nem bírtam lemaradni,de az első meccsen az ifiket játszattam,és minden eldőlt.Tabella.Meglepetésemre pont a zuhanórepülés közben(négymeccses vereségsorozat)kaptam a főnökségtől ezt.Nagyon örültek az ötödik helynek.(Hát még én)Szóval.Hazamennek a kölcsönemberek(én csak dublőrnek hívom őket),hat embernek lejár a szerződése,maradunk heten,mint a gonoszok.Egy tucat játékost kell hoznom az új szezonra.Kinéztek a scoutok jópár 16-18 évest,akik jobbak,mint az én játékosaim,és klub nélkül lézengenek.Csak ki ne szúrják őket előttem.Mert most már nem lesz mese,meg kell nyerni a Serie-B-t.Erre a plusz évre szükségem van még itt,összerázni a sok fiatalt.Keresek melléjük egy két tapasztalt embert,akik egy kicsit összefogják őket,ha kell.Úgy gondoltam,sokkal jobb lesz itt egy csapatot felépíteni,mint a Serie A-ban pofozógépnek lenni.