A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én szeretem magam felépíteni az egész mérkőzést. Uralni a kezdőrúgástól kezdve a hosszabbítás végét jelző sípszóig, bár ez nem mindig jön össze, érthető okokból. Elégedett vagyok, amikor 60% felett van a labdabirtoklás, de persze ez csak egy dolog, mert ettől még nem leszünk eredményesek. Nálam a védelemtől indul a csapat, olyan értelemben, hogy nem szeretem, amikor a jó támadó játékunk nem ér semmit, mert hátul kapjuk a gólokat. A védőket sosem küldöm a félpályánál tovább és a szélső védők is maradjanak a védősornál. Ha felszaladgálnak, abból csak a baj van, mert szélen leindítanak minket, a két védő középen meg nem tud semmit csinálni, csak szotyizni (ez az én tapasztalatom). Mióta így használom a védőket, rendre 7.50 körül mozognak az átlag értékelések. Nem mondom, hogy mindig be vannak betonozva a helyükre, de nem kószálnak el. Sok, rövid passzos, de gyors tempó. A szélsőknél én sem tűröm el, aki lassabb 100-on, mint Berlinetta. Jelenleg olyan csatárokkal dolgozom, akik nem képesek végigcselezni a pályát, de, ha megkapják 25 körül, azt végigviszik, vagy a felzárkózó játékosoknak lepasszolják és abból van a gól. 10 forduló alatt 1 meccsen (a másodikon) nem lőttünk gólt és egy meccs volt, ahol csak 2-t, a többin 3+ az átlag és minimális amit kapunk. A BL az más tészta, ott azért nem jön össze mindig az, amit akarunk, mert 1: a MU még nagy falat nekünk, de azért idegenben nekik is lőttünk 2-t és csak nehezen tudtak minket megverni végül, 2: a többi velünk egy erős, de a Zenitet pl 4-2vel küldtük vissza Putyinhoz.