104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zsír az új banner :D
-
Nem tudom mindenhol, de pl. Timosenkoéknál 9-10 év. Mondtam is magamban, hogy nem igen kell több külföldit igazolnom, mert úgysem tudom játszatni őket (5 lehet a kezdőben, vagy a meccs keretben, már nem vágom) -
add kölcsön belgiumba -
Sziasztok!
Mit lehet tenni, ha egy játékosom nem kapott állampolgárságot, de leigazoltam. (anglia)
Persze, kölcsön lehet adni, de ez így is legalább 3 év. Egyébként hol a leggyorsabb az állampolgárság megszerzése?
Más ötlet? -
korbin555 #90600 Ezek azért jó hírek.Legalább hajlandóság van bennük a változásokra.Voltam olyan klubnál, ahol pénz is volt,mégis mindenért éveket kellett könyörögnöm.Pedig sokat letettem már addigra az asztalra.Aztán lemondott az idióta elnök,az új meg bármire azonnal rábólintott,amit csak kértem. -
real22 #90599 magyar csapattal melyik évbe nyertetek BL-t??
utánpótlás toborzást hogy lehet fejleszteni?? -
Ehhez még annyit, hogy a minimal youth facility miatt beszéltem a vezetőkkel, hogy kellene fejleszteni, azt válaszolták, hogy inkább igazoljak minőségi játékosokat. Másnap mentem hozzájuk, hogy akkor a training facility-t nyomjuk, abba belementek. Majd 2 héttel később benyögték, hogy stadiont bővítenek, a mostani 10 ezres lesz 16 ezres és a következő 10 hónapban a Créteil vendégszeretetét élvezzük. -
A saját mik?
Egészen kutyaütő az utánpótlás. Első évben örültem, hogy lett egy keretnek nevezhető valamim. Második évben jött jópár fiatal, de ők ugye még csak most kezdik a harmadik évüket nálam, és összesen csak 3 ember fog megfelelni idővel a saját nevelés kritériumának. Első osztályba pedig ilyen 21-22 éveseket igazoltam fiatalokat. Annyi lehet a segítség, hogy a 21 évesnél fiatalabbakat nem kell nevezni.
-
nekem is fenntvan,de nagyon eszi az akksit,pár meccset letolok és 10%-ot leszippant :/ -
Zenszkij #90595 Kipróbáltam ezt az Androidos FM appot mobilra. Jókat lehet vele mókázni :D. -
korbin555 #90594 Annyira azért nem probléma,kevesebb embert nevezel be.De ha hosszú távra tervezel a klubnál,nem ártott volna már az elején odafigyelni.Hozzál 16-18 éves tehetségeket olcsón közép és kelet Európából,francia első osztályba nem lehet nehéz.Pár év,és saját nevelések lesznek.És mi van a saját ifikkel? -
Ouyeah, ez így igazán fincsi lesz 
-
Ouyeah, ez így igazán fincsi lesz 
-
Háhá, gyakorlatilag nincs tétje a meccsnek és.... mindegy, hagyjuk :D Majd bepótolom az elolvasatlan hsz-okat, de így látatlanban is grat mindenkinek! -
Azért persze jó munkát :D -
Sok sikert! Remélem azért néha még látunk majd
LasDen! Sok kívánságunk nem lesz, maximum neked hosszabb karrierekért szorítunk :DDD -
Minden jót Hunito! Ja és kösz, hogy nem válaszoltál az privire! 
LasDennek pedig jó munkát kívánok
-
Köszönjük a munkádat, és Hajrá LasDen! :) -
korbin555 #90586 Ha valaki szeretne a 2026-os VB-n indulni egy versenyképes Magyar válogatottal, akkor töltse le ezt:http://data.hu/get/6918706/2026-HUN.zip A mentés eredeti fm13,és a legújabb 13.3.3 verzióval készült.A játék editorral szerkesztett,a részletekről: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!youth rating 68-ról 96 emelve,beállítva Csehország és Horvátország közé.(Egy brazil szint már nekem is túlzás lett volna.)Modern,nagy stadionok nézőkkel, bérletesekkel, nyugati jegyárakkal.Komoly pénzdíjak(bajnoki,kupák).Megemelt FA financial power,economic factor,state of development.(Az ország gazdasága ezzel szintén erős nyugat-európai szint)A játék kezdetekor minden NB1-es csapat top felszereltséggel rendelkezett,és a Loki/Fradi/Vidi trió volt a leggazdagabb.Néhány csapat stadionja nagy cégek nevét kapta,így hozzá tudtam adni tőkeerős névadó szponzorokat.A meccskeretben 7 hazai,a kezdőben 2 saját nevelésnek kell lennie.Az EU-sok közül mindenki kiszórva,aki nem oda tartozik.(Karibi,Afrika,etc.)A kupák egyenes kieséses rendszerűek,kiemelés nélkül.(Demokrácia)A nemzetközi kupainduló helyeket nem szerkesztettem,így alakult,ahogy a pénzdíjak is legalább 15-20%-al nőttek az évek alatt.Nagyjából ennyi.Indítás után rögtön 14 év szabadságra mentem,és csak az NB1/NB2 van betöltve.(Így is sokáig tartott,mire lepörgette a 14 évet.)Persze tetszés szerint hozzáadhatók új ligák.A teendő csak ennyi:add new manager,Lutz Jakab urat pedig visszavonultatjuk.A játék kezdési ideje 2026. április 16.Néhány kép:NB1 szabályok.Pár jobb játékos:Bozsó,Csorba,Tóth,Varga.VB selejtező csoport.NB1 past winners. -
Kettőt és könnyebbet... -
Lasden sok sikert! -
korbin555 #90583 Rád kellett volna szavaznom. -
Ingyen FM14 Mindenkinek . -
Én voltam, bocsánat - mobilról léptem be moderátorként, és a kódolást kicsit elkavarta mikor átkapcsoltam a házigazdát - gyorsan jöttem gépről is javítottam, ezek szerint egyszerre az új gazdával :) -
Amúgy ne várjatok tőlem nagy újításokat. Én nem tervezek semmit. Viszont, akinek van ötlete mivel lehetne feldobni a topikot, az (ne) tartsa magában... -
Solt #90579 Úgy látom unatkozni nem fogunk! :DD -
nem én csináltam bazdmeg :D ilyen lett :D De már javítottam kisköcsög :D -
Szép bemutatkozó lett ez fiam, már ha mindenkinél így jelenik meg a cucc :DD
-
korbin555 #90576 Sok szerencsét Neked,és Huninak is. -
Először is, köszönöm szépen a bizalmat attól a "rengeteg" embertől.
Másodszor pedig, aki nem vagy nem rám szavazott, azzal a Duna parton találkozunk. Ne hozzatok semmit, nem lesz MÁR rá szükségetek...
-

-
Solt #90573 Én totál elfelejtettem, bocsánat! :)
Köszönöm annak aki rám szavazott, és gratulálok LasDen-nek!
Neked meg sok sikert... ;) -
Megválasztottátok az új házigazdát, és már csak a moderátori jóváhagyás kell ahhoz, hogy átvegye a helyemet. A szavazókedv nem volt az igazi, de abból főzünk amink van. 5 ember voksolt LasDenre, valamint nekem sincs ellenvetésem vele kapcsolatban. Megemlítem, hogy korbin, Solt és Darthmusroom is kapott néhány szavazatot.
Közös döntésünk alapján tehát LasDen lesz a topik következő házigazdája.
Ezennel hivatalosan is lemondok házigazdai jogomról LasDen javára.
Én a részemről azt kívánom, hogy munkája sikeres és eredményes legyen, a topik pörögjön, ti pedig élvezzétek a játékot. :) -
Hogy mire képes a játékossal az egyéni elbeszélgetés, az egyik középpályásom két egymás követő meccsen volt a legrosszabbul teljesítő játékos. Sosem csináltam még ilyet mert hanyagoltam ezt a részét a játéknak de leültem vele beszélgetni hogy milyen pocsékul játszott az elmúlt meccseken. Simán belátta hogy tényleg rossz volt és megigérte hogy mindent megtesz és ezután csodák csodája a következő három meccsen bevert két gólt és adott három gólpasszt. Ezután tuti hogy gyakrabban fogom használni az egyéni elbeszélgetést. -
korbin555 #90570 Szép munka. -
Red Star FC 93
National
Amikor átvettem a csapatot, a középmezőny aljába vártak minket. Pénz persze nulla, félprofi státusz, az erősítések kimerültek abban, hogy volt egy nem bántóan gyenge keret. A helyezésünk alakulása jól mutatja, hogy igen nehezen találtuk meg a taktikát, de végül odaértünk a feljutó helyre.
Ligue 2
Ez volt talán az eddigi legnehezebb FM szezonom. A keret nem volt másodosztályú és a velünk feljutó Rouen-el együtt továbbra is félprofiként szenvedve, de megintcsak szintet léptünk. A végén 3 meccsen egy pontot szereztünk, teljesen elfogyott a csapat.
Ligue 1
A pofozógép megérkezett! Meglepő módon pénzt kaptunk igazolni, erősíteni is sikerült és a nézőknek minden bizonnyal élvezetes meccseket játszva hoztuk le ezt a szezont. A második legtöbb gólt rúgtuk és a harmadik legtöbbet kaptuk... Az utolsó fordulóban 3 helyet ugrottunk, amit egyáltalán nem akartam, nem hiányzik az EL. Rengeteg sérülés sújtott a szezonban, itt is a végére sikerült megtalálni a szerintem jól működő felállást. Jövőre a komplett védelmet le akarom cserélni. Végezetül pedig a statok, ha érdekel valakit. -
Ja, és jobb szélsőként... -
Tom Ringgaard bombaformában! 13 bajnoki, 10 gól, 5 gólpassz, 7.85-ös átlag, ami a PL legjobbja eddig! És mindezt a világ legjobb bajnokságában, 21 évesen... Nem semmi!
Ringgaard -
Az új igazolásom, a középpálya közepére. 10 millióba került, és remélem megéri az árát. Kicsit tartok tőle, mert Alex Witsel hasonló játékos volt (kiváló mentális és technikai tulajdonságok, de halovány fizikai), mint a brazil, de vele kissé befürödtem.
Remélem Amoroso bizonyít, és remélem olyan amorózó, hogy a hölgyek is kijönnek a meccsekre! :)
Amoroso -