A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90586 Ha valaki szeretne a 2026-os VB-n indulni egy versenyképes Magyar válogatottal, akkor töltse le ezt:http://data.hu/get/6918706/2026-HUN.zip A mentés eredeti fm13,és a legújabb 13.3.3 verzióval készült.A játék editorral szerkesztett,a részletekről: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!youth rating 68-ról 96 emelve,beállítva Csehország és Horvátország közé.(Egy brazil szint már nekem is túlzás lett volna.)Modern,nagy stadionok nézőkkel, bérletesekkel, nyugati jegyárakkal.Komoly pénzdíjak(bajnoki,kupák).Megemelt FA financial power,economic factor,state of development.(Az ország gazdasága ezzel szintén erős nyugat-európai szint)A játék kezdetekor minden NB1-es csapat top felszereltséggel rendelkezett,és a Loki/Fradi/Vidi trió volt a leggazdagabb.Néhány csapat stadionja nagy cégek nevét kapta,így hozzá tudtam adni tőkeerős névadó szponzorokat.A meccskeretben 7 hazai,a kezdőben 2 saját nevelésnek kell lennie.Az EU-sok közül mindenki kiszórva,aki nem oda tartozik.(Karibi,Afrika,etc.)A kupák egyenes kieséses rendszerűek,kiemelés nélkül.(Demokrácia)A nemzetközi kupainduló helyeket nem szerkesztettem,így alakult,ahogy a pénzdíjak is legalább 15-20%-al nőttek az évek alatt.Nagyjából ennyi.Indítás után rögtön 14 év szabadságra mentem,és csak az NB1/NB2 van betöltve.(Így is sokáig tartott,mire lepörgette a 14 évet.)Persze tetszés szerint hozzáadhatók új ligák.A teendő csak ennyi:add new manager,Lutz Jakab urat pedig visszavonultatjuk.A játék kezdési ideje 2026. április 16.Néhány kép:NB1 szabályok.Pár jobb játékos:Bozsó,Csorba,Tóth,Varga.VB selejtező csoport.NB1 past winners.