104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Nem hiszem, hogy bárhová is elmenne. Csak érdekesség, amit találtam. Senki nem ér ennyit.
  • Zenszkij
    Szerintem nem, de kihez menne el? Kérne fizetési kompenzációt az eligazolásért cserébe.
  • Darthmushroom
    nem, am eszméletlen árak, oké Mu mentésembe nekem is voltak 200 fölöttiek de max 1-2. összes többi karrierembe még talán a 170-200k se érte el senki sem az én klubomba. mire eljutna arra szintre h annyit kapjon eladom 20-40mért :D
  • Zenszkij
    Tapasztaltam, hogy ha mentett játékban tolod le ezt a leírást, akkor meg kell várni a következő válogatott meccsre történő behívást és akkor rendbe kerül a csapat.
  • Darthmushroom
    köszi
  • zyndar
    Kérdés: Cé megéri-e a heti 675k EUR-t?

• Solt
    Leírás
  • Darthmushroom
    őőő lenne egy kis bajom a 13ba. db-->1300 meg 1330-ba is kitöröltem az inc mappába lévőket a német válogatott még mindig szürke. ez nem rég nem így volt ,tudom h jó volt valamelyk mentésembe. editor fájl miatt lehet? vagy más miatt van ez? ha igen mit töröljek még?
  • StillAwesome
    Köszönöm a neveket, egy-kettő valóban ígéretes. Sajnos Milanov hiába volt átadón 2,2M-ért a Litexnél, nem kapott munkavállalásit, így lemondhatok róla. Hoilett érkezhet a helyére apróért a QPR-től. 4,5 csillagosra mondja a figyelőm. Ő róla valakinek van valami tapasztalata?

Amint befejezem a szezont, jövök egy nagyobb beszámolóval.
  • zyndar
    Igaz még csak 7 forduló ment le, de azért na, a két éllovas odaver. Meg apróság ugyan, de a saját csapat neve lehetne más színű a táblázaton.
  • Darthmushroom
    +csatárnak Tony Watt
  • Darthmushroom
    Sanogo 13-ba már eléggé le lett húzva az elmúlt évekhez képest, nem nagyon éri megvenni.
    am pár olcsó játékos: Strandberg, Okore, Emil Larsen, Milanov, Stanciu, Yttegard Jenssen, Jali, Drage, Sviatchenko, Will Hughes ők mind mind klasszisok lesznek vagy ha nem később 10-20mért adhatod el őket.
  • StillAwesome
    Fm 13-ban szárnyalok jelenleg a Watforddal (Angol Npower Chanpionship), de a kezdőcsapat jelentős része csak kölcsönben van nálunk. Most járok az első évben féltávnál. Tudnátok ajánlani egy két olcsó játékost akit mindenképp megérné elhozni és elég jó a Premier League-hez?
    Még egy kérdés: Yaya Sanogo most 19 éves, és elhozhatnám ingyen az Auxerre-től, de nem valami nagy durranás jelenleg. Fog ő még fejlődni annyit hogy a hasznomra lehessen? C. Fierro már nálam van, de ő alapból jobb.
  • Blum
    Mamaoudou Simpara-rol valaki aki mar 2016-2018 korul jar a jatekban tudna tenni egy kepet?

Most vettem meg 500K fontert a Sassuolo-hoz. Kivancsi vagyok mi lehetne belole.
  • Mor3llo
    húha, ezt az új taktikai rendszert szoknom kell..
  • Darthmushroom
    Baglyok 5.szezon eleje:
    a nyáron ismét belehúztunk :D Nasri/Vrsaljko átadón volt ezért sikerült ilyen olcsón megvenni, a fáraóért meg azért fizettem ennyit mert mindenképpen szeretem volna egy klasszis szélsőt a csapatba, Flávio meg egy 21 éves generált középhátvéd akit a Bayern elől sikerült megszerezni. eladásoknál: Drage 19m haszonnal távozott, Schürrle dupla áron távozott, Ince 2,5m hozott, sajnos Cork túl sokat volt sérült rajta buktam. Muni meg annyiért ment amennyiért jött. Szuperkupába Spurst 0:0 után 11sekkel vertük(1.nek sikerült megnyerni). majd a bajnokik: Castle 1:2 Sheff, Sheff 5:0 Villa, Watford 0:3 Sheff. Bl-be 2.kiemeltként a Real,Inter,Hsv csoportot kaptuk szóval nem lesz könnyű dolgunk.
  • Mor3llo
    már várom a kulcsot :)
  • korbin555
    Most néztem rá,elméletileg megint van.
  • Mor3llo
    most regisztráltam az oldalra, amikor regisztráció előtt voltam, még "In stock" volt a státusz, regi után "out of stock" :DD

pedig ezt ma le kell rendeznem, elmarad a délutáni órám :D
  • korbin555
    Kösz.A következő csapatomat alaposabban feltérképezem majd.Hiba volt olyan helyre mennem,ahol már a kezdésnél egy tucat embert ajánlatokkal bombáznak.
  • Zenszkij
    Isten hozott a klubban :D.
  • korbin555
    Nagyon rövid lett az Uruguay-i Defensor Sporting "karrierem".Október elején,a hatodik forduló után szégyenszemre feladtam a küzdelmet.Most képek nélkül,csak a száraz tények,hogy miért hoztam meg ezt a gyáva döntést.
    Ez egy szegény klub(magyar anyagi szint),tehetséges fiatalokkal,és néhány minőségi játékossal.Átigazolási,és fizetési keret gyakorlatilag nulla.Büdzsé átcsoportosításra lehetőség nincs,az esetleg befolyó átigazolási pénzből sem kapnék semmit.A keret nagyon szűk,kevés a játékos.Hozni senkit nem tudok,mert nem tudok fizetést adni.Ha el is adok valakit,minőségben hasonlót sem tudok hozni,mert túl sok fizetést kér.
    Már a második héten ketten jelezték a távozási szándékukat.El kellett utasítanom a kérésüket.Az átigazolási szezon kezdetén az ÖSSZES felnőtt játékosomra ajánlat érkezett.Mindet elutasítottam.De az ajánlatok csak jöttek és jöttek heteken át, megállás nélkül.Ennek köszönhetően az első bajnokira kijelölt kezdő csapatban nem kevesebb,mint hat olyan játékos volt,aki mindenképpen el akart menni.
    El lehet képzelni,hogy egy rakás elégedetlen ember mit produkál a pályán.A Copa Sudamericana első selejtező köréből a Cerro Porteno ki is ejtett bennünket.Nem is kell mondanom,hogy a vezetőség nem volt túl happy.A bajnokságot egy döntetlennel kezdtük,majd két győzelem.De közben is szinte minden nap a távozni akarókkal kellett társalognom,ami elég frusztráló tud lenni.Aztán persze jöttek a vereségek is,kettő egymás után.A csapat összeállításával is gondjaim akadtak,hat sérültem volt,köztük az első számú kapusom,aki kulcscsont törést szenvedett.A hatodik bajnokira a Nacional Montevideo ellen nem volt csere kapusom,és mindkét jobbhátvéd sérült volt.Három kapussal kezdtem a szezont,az egyiknek december végén lejárt volna a szerződése,de természetesen nem volt hajlandó hosszabbítani,és az utolsó pillanatban eligazolt ingyen,így maradt kettő.Errefelé augusztus 16-án már vége az átigazolási szezonnak.Sem a tarcsiban, sem az ifiben nem volt több kapus.Rossz érzéseim voltak,ami aztán be is igazolódott.Vezettünk ugyan,de 1-4 lett a vége.Már az első félidőben megsérült az utolsó kapusom is,a DM állt a kapuba,esélyünk sem volt.Kapus nélkül maradtam,már hét sérültem volt,a csapat pedig tömve lázadozó emberekkel.
    Ez már nekem is sok volt,és fülemet-farkamat behúzva menekültem el Uruguay-ból.Hát ez lett volna a szép reményű Uru kirándulásom.Még csak hasonlót sem kívánok senkinek.Az első két szépen alakuló próbálkozásom után,ez egy kicsit most megviselte az idegeimet.

• korbin555
    Ez igaz.
  • LasDen #91221
    az októberi, novemberi kirúgásokat nem lesz nehéz felülmúlni :D
  • korbin555
    A 14-ben?Csak szerényen.
  • Mor3llo
  • LasDen #91218
    Fio-Juve 4-2. Azt hiszem idén kivételesen jó lesz a Fiós kezdésem :D
  • korbin555
    Egyszerű válasz:Itt.A plusz 3$ adóval együtt 29,42$=6400 Ft.
  • Mor3llo
    egyszerű kérdés: hol tudom most a legolcsóbban megvenni az FM14-et, hogy kapok béta kulcsot is?
  • Blum
    Sajat B csapat ellen 5-3-ra kikapni....gyasz..:(

• korbin555
    Az szép.Nálam még a Cruz Azul-nál a sokszoros válogatott kapusom,Corona,öngólt fejelt szögletből.Jó,nem egy bombafejes volt,de a fejéről pattant be.Háromszor néztem vissza,majdnem kiestem a fotelból a röhögéstől.
  • Zenszkij
    Hajrá! Közben kaptam egy hajmeresztő gólt a Shaktarral. Védőm félpályán levette és a saját kapujáig futott a labdával - öngól. Sok munka lesz még ezen a meccsmotoron :D.
  • korbin555
    Nem szabad a főnöki elvárásra ráígérni.Új csapatnál,rookie menedzserként el kell fogadni,amit a vezetőség célul tűz ki.Ilyenkor még nincs meg alapból a bizalom.Ha többet tudsz felmutatni,az jó,mert sztár leszel.Amikor már valamit elértél,és megvan a bizalom,akkor lehet bátrabb célokat is megjelölni.Az Európa Liga elérése szerintem is reális cél,de több nem.Ez egy erős csapat,néhány klasszis játékossal.De azért nem tartozik az elithez,és Franciaországban is vannak jobbak.
    De azért ezt nem fognám fel kudarcként.Lényeg az,hogy tanuljunk,és a negatív tapasztalatokat később a hasznunkra tudjuk fordítani.
    Közben eldöntöttem,nem megyek Kolumbiába.Nem tetszik,hogy csak öt csere ülhet a padon.Chile is izgatta a fantáziámat,de ott meg nincs tartalék csapat.Mit kezdjek egy 40-50-es első kerettel?Két hónap múlva tele lesz a csapat csalódott emberekkel,mert húsz ember egy percet sem lesz a pályán,az biztos.Úgyhogy végül Uruguay, és a Defensor Sporting mellett döntöttem.Reggel neki is vágok.
  • Zenszkij
    Több opció is volt. Mikor a csapattal team meeting volt, akkor a BL-be jutást jelöltem meg célként, ez pár játékosnak nem tetszett. A vezetőség nemzetközi kupaszereplést várt el.
  • korbin555
    Kemény lehet az élet ezeknél a csapatoknál,ahol sugar daddy van.Egyébként nem vagy egyedül ezzel a Monaco-féle buktával.Tegnap olvastam,hogy más is szenvedett,öt hónapig bírta a gyűrődést,aztán lapátra került.Azzal viszont egyet kell értenem,amit korábban te is írtál,hogy amíg nincs jól begyakorolva a taktika, addig nagyon nehéz lesz jó eredményeket elérni.Ugyanezt tapasztaltam,csak az én eddigi csapataim mind erősen bajnokesélyesek voltak.A Monaco szerintem nem az.
    Azért van egy jó módszer,hogy a felkészülésben a többiek elé vágjunk.A ligák betöltésénél Svédországot kell megadni kezdési időpontnak.Akkor 2013 márciusban kezdődik a játék.Így rengeteg idő lesz arra,hogy sok edzőmeccsel, egy közel 100%-os taktikai szintet elsajátítva indíthassuk a szezont.Így bőven van idő összeszokni a sok új játékosnak,és fel lehet(kell)tölteni a stábot minőségi edzőkkel. Mert ez a srác azt is írta,hogy a Monaco-nál 2,5-3 a training level,és alig van edző. Ez elfogadhatatlan egy gazdag csapatnál.Ezt abban az öt hónapban fel kell építeni minden edzési kategóriánál minimum négy csillagra.Akkor minden sokkal gördülékenyebben megy majd.
    Tudom,hogy te is csak tesztelgetsz,én sem fordítok még túl sok időt ezekre a dolgokra.De egy éles karriernél ezek olyan tanácsok,amit mindenképpen érdemes lesz majd megfontolni.Mert számomra is hamar nyilvánvalóvá vált,hogy a 14-ben kulcsszerepe lesz a csapat taktika mielőbbi elsajátításának.Addig csak kínlódást, meg elképzelés nélküli játékot láttam,a gyenge csapatok ellen is.Az eddig lejátszott nyolcvan meccsből talán ha nyolc volt az,amire azt mondhattam,hogy azt láttam, amit kértem tőlük.A többinél mintha tv-t néztem volna,semmi befolyásom nem volt az eredmény alakulásában.Nyertünk,mert pocsék volt az ellenfél,ennyi.
    Azt csak kíváncsiságból kérdezem,hogy mi volt az elvárása a vezetőségnek?Mert Falcao ide,sok pénz oda,akkor is egy újonc csapatról beszélünk.
  • Zenszkij
    Na befigyelt közben az első error. Kidobott a játék, mint kisgyerek a használt plüsst. Pont cseréltem, mikor megköszönte mára az együttlétet.
  • Zenszkij
    Véget ért a Monaco-s próbamentésem. nagyon belefásultam ebbe az újdonsült olajmágnás csapatba.

14 tétmeccs és csak 4 győzelem. Ez mindent elárul. Nos mint tudjuk a Monaco idén bevásárolt. Mondhatni egy csapatra való játékost vettek. Gondoltam felrakom őket a pályára a szokásos módon, és az eredmények majd jönnek. Elfeledkeztem egy fontos edzési opcióról, mégpedig a team cohesion-ről. Mondanom se kell a társaság totál nem volt összeszokva, sőt ezt megfejeltem azzal, hogy leigazoltam Shaarawy-t a Milantól. Ettől függetlenül a csereemberek is kutyaütők maradtak. Az első pár fordulóban ellátogattunk Párizsba, Marseillebe, Lyonba, mondanom se kell pontot nem szereztünk. A vezetés elvárása csillagászati, mikor befejeztem már csak 1 hónapos ultimátummal menedzserkedhettem. Majdnem a fejemet vették. Külön összeült a vezetés, ahol tájékoztattak, hogy ennyi meg ennyi időm van, nem érdekli őket a kifogás, ha nem nyerünk ballaghatok. Hát én ballagtam és úgy érzem ide nem fogok visszatérni.

Főleg ez után a meccs után:

Elmehetnek ezek az agyonfizetett sztárok a sunyiba.

Majd egy későbbi komolyabb mentésbe rendet vágok én itt a Lens-al.

• puma1
    Kösz az infót! Hm remélem magyar bajnokság lesz benne. Gépem nem biztos hogy vinné még az fmet, ezért kéne a vita verzió, ha már úgy is van egy a háznál
  • korbin555
    Az ára meg annyi lesz mint a pc játéké,viszont cserébe kifolyik tőle az ember szeme.
  • Zenszkij
    Itt többet megtudsz róla. Bár kell hozzá egy kis angol tudás. Ez nem annyira buta, mint a mobilos verzió, pc-n is lehet ilyen opcióval játszani.