A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nem szabad a főnöki elvárásra ráígérni.Új csapatnál,rookie menedzserként el kell fogadni,amit a vezetőség célul tűz ki.Ilyenkor még nincs meg alapból a bizalom.Ha többet tudsz felmutatni,az jó,mert sztár leszel.Amikor már valamit elértél,és megvan a bizalom,akkor lehet bátrabb célokat is megjelölni.Az Európa Liga elérése szerintem is reális cél,de több nem.Ez egy erős csapat,néhány klasszis játékossal.De azért nem tartozik az elithez,és Franciaországban is vannak jobbak.
    De azért ezt nem fognám fel kudarcként.Lényeg az,hogy tanuljunk,és a negatív tapasztalatokat később a hasznunkra tudjuk fordítani.
    Közben eldöntöttem,nem megyek Kolumbiába.Nem tetszik,hogy csak öt csere ülhet a padon.Chile is izgatta a fantáziámat,de ott meg nincs tartalék csapat.Mit kezdjek egy 40-50-es első kerettel?Két hónap múlva tele lesz a csapat csalódott emberekkel,mert húsz ember egy percet sem lesz a pályán,az biztos.Úgyhogy végül Uruguay, és a Defensor Sporting mellett döntöttem.Reggel neki is vágok.