A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91210 Kemény lehet az élet ezeknél a csapatoknál,ahol sugar daddy van.Egyébként nem vagy egyedül ezzel a Monaco-féle buktával.Tegnap olvastam,hogy más is szenvedett,öt hónapig bírta a gyűrődést,aztán lapátra került.Azzal viszont egyet kell értenem,amit korábban te is írtál,hogy amíg nincs jól begyakorolva a taktika, addig nagyon nehéz lesz jó eredményeket elérni.Ugyanezt tapasztaltam,csak az én eddigi csapataim mind erősen bajnokesélyesek voltak.A Monaco szerintem nem az.
Azért van egy jó módszer,hogy a felkészülésben a többiek elé vágjunk.A ligák betöltésénél Svédországot kell megadni kezdési időpontnak.Akkor 2013 márciusban kezdődik a játék.Így rengeteg idő lesz arra,hogy sok edzőmeccsel, egy közel 100%-os taktikai szintet elsajátítva indíthassuk a szezont.Így bőven van idő összeszokni a sok új játékosnak,és fel lehet(kell)tölteni a stábot minőségi edzőkkel. Mert ez a srác azt is írta,hogy a Monaco-nál 2,5-3 a training level,és alig van edző. Ez elfogadhatatlan egy gazdag csapatnál.Ezt abban az öt hónapban fel kell építeni minden edzési kategóriánál minimum négy csillagra.Akkor minden sokkal gördülékenyebben megy majd.
Tudom,hogy te is csak tesztelgetsz,én sem fordítok még túl sok időt ezekre a dolgokra.De egy éles karriernél ezek olyan tanácsok,amit mindenképpen érdemes lesz majd megfontolni.Mert számomra is hamar nyilvánvalóvá vált,hogy a 14-ben kulcsszerepe lesz a csapat taktika mielőbbi elsajátításának.Addig csak kínlódást, meg elképzelés nélküli játékot láttam,a gyenge csapatok ellen is.Az eddig lejátszott nyolcvan meccsből talán ha nyolc volt az,amire azt mondhattam,hogy azt láttam, amit kértem tőlük.A többinél mintha tv-t néztem volna,semmi befolyásom nem volt az eredmény alakulásában.Nyertünk,mert pocsék volt az ellenfél,ennyi.
Azt csak kíváncsiságból kérdezem,hogy mi volt az elvárása a vezetőségnek?Mert Falcao ide,sok pénz oda,akkor is egy újonc csapatról beszélünk.