104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor
    Szerintem az FM13-ét nem fogja elérni, hiába lesz update. Szerencsére amúgy nincs sok gond vele, tavaly ilyenkor még játszhatatlan volt (számomra) a játék.
  • BetonK
    DVTK 2013/14

Véget ért az első szezonom FM14ben, bár előzőleg erre a keret teljesen alkalmatlan volt, cél a bajnoki cím volt, amit rengeteg játékoskereséssel sikerült is elég könnyen megszerezni. Igazolásokra nem kaptam pénzt, bérre se volt semmi pénz, így azzal kezdtem a játékot, hogy Futácsot visszaküldtem Angliába (+10500$ keret fizura) Eleket meg eladtam Hollandiába 1,5 millió $-ért.
    Hosszú távon tervezem ezt a karriert a DVTK-nál, BL címig meg sem állok, tizenhárom ország 29 bajnokságát töltöttem be, többek köözött Brazília három osztályát.

A bajnokság így alakult:

A Pécs oda-vissza vert!
    A kupából kiejtett a Budaörs(!), Ligakupából a Győr a legjobb nyolc között, a kupákat feláldoztam a bajnoki címért, a fiatolokat és a cseréket játszattam mindkét sorozatban.

A tavalyi játéknál nem értettem a gép igazolási stratégiáját, teljesen mindegy, hogy tehetősebb vagy szegényebb csapat, kizárólag Magyarországról igazoltak játékost.
    Ez a dolog az első szezon alapján annyit változott, hogy most már száz igazol játékosból 2-3 külföldi. Jó példa az MTK sztárigazolása, aki fél évre jött a nyáron, de télen is talált magának klubbot:

Én a másik véglet vagyok, ritkán igazolok magyart, nemzetközi eredményeket szerintem nehéz elérni légiósok nélkül. Találtam is pár gyöngyszemet, és pár kiöregedett nagyágyút a csapatomba:

Otthon a 4-2-4-es felállással nyomtam a meccseket, idegenben pedig a 4-4-1-1-et counteren, ez a két taktika ugyanaz, ami az FM13-ban bevált nekem. Az idegenbeli játékunk jobban tetszett, stabilabbak voltunk, csak a 3-4-3-as felállással tudtak gondot okozni nekünk.

Szezon közben sikerült egy jó anyaklubot szerezni a Man. City személyében, nyáron játszunk velük edzőmeccset, illetve remélek tőlük pár jó fiatalt, akikkel bejuthatunk a BL csoportkörbe. Középhátvéd nagyon kell, mert Bobó kevés lesz már ide, illetve vmi csatár is kellene, mert senki sem jutott 9 gól fölé a szezonban... Ingyen már érkezik Nikolic a Vidiből, és Kanta az MTK-ból, meglátjuk mire lesznek jók.
  • korbin555
    2013-6,3 Gb.
    2014-3,3 Gb.
    Néhány komoly update még ráfér a játékra.
  • nepszter1
    Akinek van infója a fastcardgameshop cd keyrol ne tartsa vissza :)

• zyndar
    A várom az ajánlatokat kijelentés nagyképű volt, még a török bajnokság 13. helyezettje, a Sivasspor is kiröhögött, mondjuk a Groningen nem, csak nem engem választott :)

@Volcanor: Vannak ilyen apróságok, mondjuk gólörömnél átfut a hálón az ipse :)
  • Volcanor
    Az ellenfél cserejátékosa az egész meccset itt állta végig. :D
  • zyndar
    Vándorkarrier, 1. állomás: FC Midtjylland

Mivel sikerült megnyerni a bajnokságot, így tovább is állok. Itt vannak a statok.Ettől persze még a BL-ben kipróbálhatnám magam, viszont a bajnokság maga annyira nem fogott meg. A média a hatodik helyre várt minket, ami ugye 12 csapatnál abszolút középmezőny. A történethez hozzátartozik, hogy az utolsó fordulóban 2-1es állásnál a 92. percben kaptunk egy gólt, amit szabálytalanság miatt nem adott meg a spori. Ha az érvényes, akkor rosszabb gólkülönbséggel csal ezüst jut. Az arany jót tett a reputációmnak is, mivel sunday league footballert állítottam be. Jöhet a nyári pihenés és várom az ajánlatokat.
  • real22
    traningeket hogy szoktátok 1hét támadás 1hét védekezés ?
    (mert rúgok 70 gólt de 50 kapok)
  • fordjee
    Azt hiszem sikerült megtalálni egy egész használható taktikát, mai utolsó 2 meccsem.

Milan ellen

Juve ellen

Sorsolás

u19-ben vannak gólok rendesen.

A kupakiesés óta már nem töltögettem vissza meccseket, volt egy rosszabb sorozatom, de most beindult a szekér:)

• Fyrex
    cassano eltörte a bokáját, úgyhogy valakit kellett találnom... fingers crossed!
  • ggbuffon
    az miért van, h meghirdetek vkit transfer listre, offer clubbozom (pl 7,5M-ás játékost 10k-ért) erre rá 3 napra fogja és elv a vezetőség eladja 2,5ért

hol tudom ezt a baromságot kiszedni? staff respons-nál nem találtam erre vonatkozót
  • LasDen #92033
    nincs olyan sok olvasni való. főleg pénz, én itt vettem, te hol vetted? te ott vetted, én hol vettem és hasonlók. De közbe azé vannak, akik játszanak is :D
  • Szycsu
    3 oldal lemaradás... lesz mit olvasnom holnap (ahogy nézem jön hozzá még egy :D)
  • Neoncsoves
    comprehensive-ben nézem az első meccsemet, Real Madrid. Igazából szánalmas ahogy az ellenfél (noname csapat) játékosai rendszeresen lazán (10/9szer) szerelik a játékosomat, bárhol. 16oson belül/kívül, szinte soha nem szabálytalankodnak. Nálam meg jön az ívelt labda, Varane hátáról lepattan és 1on1ben viheti a csatár a kapusra, persze szerencsére kimaradt a helyzet...
  • Zenszkij
    na akkor egy kalappal ;) a játékba is
  • LasDen #92029
    költözzön a halál pestre. lepratelep. :D és már nem lakom szegeden. szóval egyedül a költözés áll. de az meg egy másik országba lösz...
  • Zenszkij
    Szegedről Pestre . Bocs kevertelek valakivel :).
  • LasDen #92027
  • Zenszkij
    de most költözöl, úgyhogy nyenye nye
  • LasDen #92025
    én azé vettem eddig dobozost, me nincs számlám, amiről fizethetnék :D
  • Solt
    Én is szerettem, de a steam annyira leegyszerűsít mindent, hogy meggyőzött! :)

(aki ragaszkodik a dobozoshoz, annak még mindig él a 990.-Forintos kedvezmény)
  • Volcanor
    Reading
    2015/2016

Igazolások.
    Liga Kupa.
    Még soha nem nyerte meg a klub ezt megelőzően. A döntőben 2 tizenegyest is kihagytunk, úgy látszik még mindig benne van az a játékban, hogy ha az elsőt belövi a játékosom, a többit mindig kihagyja...
    Bajnokság.
    Ennek köszönhetően én lettem az év menedzsere. A tavaszt rendesen megnyomtuk szerencsére, utolsó meccsen már biztos volt a dobogós hely és a garantált BL-csoportkör. Az előző legjobb helyezése a klubnak egy nyolcadik hely volt. Büttner bekerült az év csapatába is, anno 3-ért jött, most 17.25-öt ér.
    FA-Kupa.
    Statok.
    Drogbánál tavaly elfelejtettem, hogy 25 meccs után +1 évvel hosszabbodik a szerződése... Szerencsére. Target Man-ként szépen fejelgette a gólokat.
  • Sysfox
    Én szeretem, ha megvan a dobozos verzió. De így tényleg nem sok értelme van.
  • Solt
    Évek óta ez van baszki! :DDD A doboz csak dísznek van... :)
  • Sysfox
    Közben meglett, köszi! Telepítem, de ha ezt tudom, nem veszek dobozost.
  • Zenszkij
    Nah 2 év eltelt a Norwich padján. Eseménytelenül. Ideje indulni a BL-ben. A nagy csapatokat alázzuk, de a kicsiktől szívunk. 10-15 kapura lövés és ők egyből lőnek egyet, gól 1-0. Ennek vége. Érkezett két vadbarom a csatársorba. Luciano Vietto és egy generált francia állat. Cél az első négy!
  • Fyrex
    helyzetjelentés
  • Fyrex
    persze
  • Sysfox
    Ez nevetséges!

Megvettem dobozos verzióban a játékot, lemez betesz, setup.exe indít, aktiválom a kódot, rendben, kiválasztom a könyvtárat, majd hibaüzenet, hogy "cannot install the game", és cancel gomb. Köszi.

Steam-ről tudom letölteni?
  • Zenszkij
    nem
  • Pawlus
    Nálatok is rengeteg a gól? 39. percben a Pécs elleni bajnokimon kialakult a 8-1es végeredmény :) A bajnokság (tőlem független) egyéb meccsein is rengeteg gól születik... minden fordulóra jut 1-2-3 darab 6-3 vagy éppen 5-4, 4-4es meccs. 10 eddigi meccsemen 50 gól esett.
  • Mave07
    ha nem a paszta, akkor virus gyanus :S
  • Solt
    Akkor tuti a pasztával lesz valami...
  • korbin555
    Nem.
  • Solt
    Haswell?
  • korbin555
    Egy éves Intel i5,újan vettem.Meg kell nézetnem valakivel,mert szétszedni én nem tudom,nem értek hozzá.Azért köszi.
  • Csacsi
    De hogy idén sem tudták belerakni, hogy ha beállítom az asszisztenst, hogy kössön le barátságos meccset, akkor alig köt le 3-4 db-ot. Miért nem tudom megszabni, hogy 10-12 meccset akarok, amiből 5 hasonló tipusú ellenfél a többi meg gyengébb?
  • Solt
    Szedd le a hűtőt és nézd meg milyen állapotban van a paszta... lehet beszáradt. Gyári hűtés?
  • fergusonpapa
    Enyhén túl sok a média és a játékos interekció a játékban. Számomra ezek olyan felesleges dolgok.. :S
  • korbin555
    Valami baj van a gépemmel.Mintha meg akarna sülni a cpu.Még jó,hogy kikapcsol a gép,ha eléri a 90 fokot.Ha nem játszom,akkor 35 fok alatt van,ha elindítom az fm-et, akkor 10 perc alatt felmegy 90-re.Por nincs a gépben,a ventilátor is megy.Mi a f...Éppen a Schalke-t rángatom(nám) ki a gödörből.