A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #92043 DVTK 2013/14
Véget ért az első szezonom FM14ben, bár előzőleg erre a keret teljesen alkalmatlan volt, cél a bajnoki cím volt, amit rengeteg játékoskereséssel sikerült is elég könnyen megszerezni. Igazolásokra nem kaptam pénzt, bérre se volt semmi pénz, így azzal kezdtem a játékot, hogy Futácsot visszaküldtem Angliába (+10500$ keret fizura) Eleket meg eladtam Hollandiába 1,5 millió $-ért.
Hosszú távon tervezem ezt a karriert a DVTK-nál, BL címig meg sem állok, tizenhárom ország 29 bajnokságát töltöttem be, többek köözött Brazília három osztályát.
A bajnokság így alakult:
A Pécs oda-vissza vert!
A kupából kiejtett a Budaörs(!), Ligakupából a Győr a legjobb nyolc között, a kupákat feláldoztam a bajnoki címért, a fiatolokat és a cseréket játszattam mindkét sorozatban.
A tavalyi játéknál nem értettem a gép igazolási stratégiáját, teljesen mindegy, hogy tehetősebb vagy szegényebb csapat, kizárólag Magyarországról igazoltak játékost.
Ez a dolog az első szezon alapján annyit változott, hogy most már száz igazol játékosból 2-3 külföldi. Jó példa az MTK sztárigazolása, aki fél évre jött a nyáron, de télen is talált magának klubbot:
Én a másik véglet vagyok, ritkán igazolok magyart, nemzetközi eredményeket szerintem nehéz elérni légiósok nélkül. Találtam is pár gyöngyszemet, és pár kiöregedett nagyágyút a csapatomba:
Otthon a 4-2-4-es felállással nyomtam a meccseket, idegenben pedig a 4-4-1-1-et counteren, ez a két taktika ugyanaz, ami az FM13-ban bevált nekem. Az idegenbeli játékunk jobban tetszett, stabilabbak voltunk, csak a 3-4-3-as felállással tudtak gondot okozni nekünk.
Szezon közben sikerült egy jó anyaklubot szerezni a Man. City személyében, nyáron játszunk velük edzőmeccset, illetve remélek tőlük pár jó fiatalt, akikkel bejuthatunk a BL csoportkörbe. Középhátvéd nagyon kell, mert Bobó kevés lesz már ide, illetve vmi csatár is kellene, mert senki sem jutott 9 gól fölé a szezonban... Ingyen már érkezik Nikolic a Vidiből, és Kanta az MTK-ból, meglátjuk mire lesznek jók.