104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem tudtam, mindig tanul az ember. -
realik #92203 jéé, erre nem is gondoltam. logikus:)
nekem is volt ilyen nem is egyszer.
ahhoz képest egyébként hogy csak közepes az utánpótlás, olyan ifiket generál a játék hogy csak pillázom a 4-5 csillagokat.
-
volt persze. minden karrier más és más. hiába ugyanaz a játékos lehet nem úgy fejlődik ki, vagy nem olyanok a csapattársak h jó legyen. más korba van, mentálisan más állapotba van stb.. -
Reális szerintem, Magyar vállogatottal is ugyanez van mindig, Elvárják hogy mindenkit szétverjenek, utána jön a pofára esés. :D
Amúgy valakinek volt már olyan hogy egyik karrierjében egy konktér csatár egy ász, lövi a gólokat, de olyanokat hogy csak nézek. Másik karierben pedig 1v1ben is mindig kihagyja, és 1 szezonban 4 gólt lőtt. Másik karrieremben 1 meccsen ennyit. Szóval?
Ilyet még nem láttam.. -
realik #92200 videotonnal -
realik #92199 FM13
azért az érdekes, hogy az első szezonomban bejutok az euroliga csoportkörébe, sőt onnan továbbjutok első helyen és csak az arsenal tud kiejteni két szoros meccsen. ennek okán ugyebár maradnak el bajnoki meccseim, mire visszaesek középmezőnybe és a vezetőség meg a szurkolók háborognak a helyezés miatt.
következő évben bejutok bajnokok ligája csoportkörébe (real, tottenham, zenit társaságában). otthon 1:1 tott-al, idegenben kikapok 4:1-re a reáltól, erre mindenki fel van háborodva a súlyos vereségtől...wtf ja és tottenham ellen a média engem tartott esélyesnek, real elleni meccs előtt match preparation attacking movement... mivan??
jót röhögtem -
Stones, Green, valami walesi jones (középpályás) tavaly elég jó volt az ifibe. -
Lukaku-Barry-Baines-Deulofeu tengely vitte a csapatot,a gond az,hogy ebből 3 csak kölcsönbe volt itt,és 10 millio eurobol kéne megoldanom a pótlásukat,ami nehéz lesz. Nem is vágok neki más céllal a következő szezonnak,mint megszerezni ismét egy EL helyet,a 6.-at. Ifiben,tartalékban semmi említésre méltó játékos nincs,szóval az se járható út. De nagyon szimpatikus csapat,és a vezetőség se várja tőlem azt,hogy a csillagokat lehozzam az égről :) -
Grat, bár a keretre nem mondanám h gyenge :D elég jól erősítettek Fellaini árából, és am se volt rossz keretük :D -
Még hozzátenném,hogy voltak szép meccseredményeink is:
Everton-Spurs 2-0
Everton-City 3-1
Everton-Liverpool 1-0
ezekre büszke vagyok azért! -
Everton 2013/2014
Első teljes szezonomat toltam le az idei gémben,összességében elégedett vagyok. Kis pénz,szerény játékoskeret,tele fiatalokkal,de mégis elértük a nagyon szép 5. helyet,mögöttünk hagyva olyan csapatokat,mint a pénzben fulladozó Cityt,vagy a vérosi rivális vörösöket.
-
hát ez eddig elég harmat gyenge teljesítmény :D asszem kicsik vagyunk ehhez az osztályhoz :D mára ennyi, majd holnap jobban bele merülök :D
eddig -
A szöglet cheat, az cheat :) -
úgy is kell :D bár most figyelni kell a pénz ügyekre az ideibe. Nekem ilyen gondom nem lesz egy dbig szerintem. Tetszik ez az AEK, bár nagyon kiemelkedünk az osztályból 3 meccs 3 győzelem 19 rúgott 2 kapott. -
korbin555 #92190 Igaz,de nem az én művem.Így örököltem a csapatot.A jobb szélső Carillo jött egyedül,ingyen.Most azért már lesz mozgás,mert nem akarok a véletlenre bízni semmit.Az átigazolási pénz mind megvan,de ha kell,akkor minden fillért elköltök. -
Grat, jó kevesen maradtak már az alap keretből :D -
korbin555 #92188 Schalke-2016-2017.
Befejeztem az első szezonomat a királykék csapattal.Az elődömet a tizedik fordulóban kirúgták,mert 3 ponttal el volt maradva az EL selejtezőt érő 6.helytől. Ez elég komoly figyelmeztetés volt számomra,a nagy pénz nagy elvárásokat is takart.Az elvárások felém is nagyon magasak voltak.Európai szereplést érő helyezés,német kupa döntő,és EL elődöntő.A bajnoksággal kapcsolatban nem voltak kétségeim,mert a keret elég erős,a lemaradás pedig minimális volt.Kétszer is hatos győzelmi sorozatot produkáltunk,tavasszal elkaptuk a Dortmund-ot,és a bőrgatyásokat is,végül a BL-t érő harmadik helyen végeztünk.Bundesliga.
A német kupában is meneteltünk,de kicsit döcögött a szekér.A negyeddöntőben a Bayern ellen büntetőkre,az elődöntőben a Frankfurt ellen(nagy mázlival), hosszabbításra volt szükségünk.A döntőben a Dortmund ellen a 14.percben már 2-0-ra vezettünk,ami ha nehezen is,de kitartott a végéig.Meccsek,és a döntő.
Az Európa Liga kieséses szakasza mind szoros meccseket hozott.Itthon nagyon jók voltunk,ha nehéz meccseken is,de mindenkit meg tudtunk verni,idegenben meg hoztuk,amit kellett,általában döntetleneket.Az elődöntőben a Tottenham elleni hazai 3-2-es győzelem után a visszavágón többször is rezgett a léc,de egy 3-3-as döntetlennel elértük a döntőt.Ott a MU várt ránk,és egy gyenge meccsen egy 11-es góllal,húsz év után újra megnyertük az EL-t.Meccsek,és a döntő.
A csapat kulcsfigurája,a szezon előtt az elődöm által hozott svájci középhátvéd lett.Ő lőtte az EL döntőben a 11-est,és gólt szerzett a német kupadöntőn is.Nem mellékesen a csapat házi gólkirálya lett 19 góllal.Még egy mesterhármas is belefért neki,a Hannover ellen három gólt fejelt szögletből.Az egész szezonnal elégedett vagyok,a bajnoki 3.helyet legalább annyira tartom,mint az EL győzelmet.Kisebb sérülésekkel többször is küszködtünk,de súlyos szerencsére nem volt egy sem.
A következő szezonra egyetlen tervem van,a Bundesliga megnyerése.1958 után meg is érdemelné a csapat.Ha sikerül,akkor itt véget ér a pályafutásom,továbbállok.De az még odébb van,nyáron erősítenem kell.Kell egy jobbhátvéd,mert Rafinha már öreg,és lassú mint a csiga,kell egy klasszis középső középpályás,meg egy normális csatár,mert ez a három bohóc egymással versenyzett gólcsend tekintetében.Azért mégis mindhárom megrúgta a 15 gólját,de ha a hátvédjeim nem fejelik sorozatban a gólokat,akkor sokszor bajba kerültünk volna.Azért így is elértük a meccsenkénti kettes gólátlagot,és ezzel mi lőttük a legtöbb gólt.Télen megpróbáltam Fierro-t idehozni, de szóba sem állt velem.15k a fizetése a Cruz Azul-nál,én adtam volna neki 150-et is,de hát ez van.Talán nyáron sikerül,ha nem,akkor más után nézek.
És végül a csapat,akik a legtöbb meccset játszották.
Köszönöm. -
Pawlus #92187 Igen ez eddig oké, én is nézelődtem a jobs-nál, de 1 szabad helyemre az összes munkalehetőségre enged kirakni hirdetést szóval itt sem jó a helyzet. Ez rettentően bosszant engem, szerintem ezt elnézték a játékban.
Hogyan tudom megkérni az asszisztenst, hogy nézzen nekem lehetséges kölcsönjátékosokat? Ezt sem találom itt az újban, pedig gyakran éltem vele. -
bajnok esélyeshez méltóan megmutattuk az első hazai bajnokin a több mint 13e klub mellet kitartó szurkolónak h komolyan számolni kell velünk :D
1 bajnoki
-
Zenszkij #92185 Ezért nem érünk oda 4 éve bl helyre. A tököm tele van.... -
hát elég érdekes ez az AEK. keret nem rossz, meg le van kötve pár elég szép igazolás a jövőre. egy baj van keret nagy része ingyen van itt non contract szerződéssel és csak bónuszaik vannak, így gyakorlatilag bárki szerződést adhat nekik. 3. vonal 6 csoportból áll és mindenhol az első jut fel a két csoportos 2.osztályba. Média 1.helyre vár minket, keret alapján szerintem ezt illene is hozni. anyagilag nem áll rosszul a klub 1m font van a számlán, és majdnem 25k fizu keret van, jó utánpótlás és edzés lehetőségek vannak. Jelenleg a majd 70e nemzeti arénába vannak a meccseink 2016-ig még kész nem lesz a saját (Agia Sofia). Azt kell mondjam nem rossz ez egynek :D -
Zenszkij #92183 Van még egy nyalánkság. Quatar is elérhető itt. Én valszeg kezdek is majd itt valamit. Pénz lesz dögivel. Quatarból vb győztest lehet így kreálni. -
nincs mit, mivel volt itt róla szó régebben azért linkeltem be hátha valakit érdekel. elméletileg azok csinálták a kieget akik az SI-nek szokták az adatokat adni évről évre. vicces mert benne van h költöznek majd az új stadionba is 2016-ba. ha kell pár képet rakhatok fel. -
korbin555 #92181 Köszi.Ez érdekes lesz. -
ha valaki szeretné felvirágoztatni újra az AEK Athén csapatát itt talál kieget. (ajánlott chrome böngésző fordítás miatt)
görög 3. liga -
Van egyébként valami módszer, hogy az éppen zajló meccs véget érjen? Nem akarom már tovább nézni a szenvedést, vagy éppen mennem kéne valahova már, stb. Se menteni nem lehet addig meg semmi, de van, hogy ez még percekig tart akkor is ha leveszem csak szövegesre. -
Én mindig így kezdem. Szerintem így a reális. FM14 kezdésnél is volt pár meghallgatásom de nem jöttek be, végül a Szeged2011 szerződtetett (1 év után) és most ott edzősködöm. Még jó, hogy van benne olyan, hogy hollydayen vagy addig mig nincs szerződésajánlat így pikkpakk eltelik az idő :) -
korbin555 #92177 A legegyszerűbb,ha rámész a jobs-job centre-place advert-re.Ott tisztán látszik,hol van még üres hely új személyzetnek.Ott tudsz hirdetést feladni.A tactical expert az sima edző,jó taktikai értékekkel.Valószínűleg nincs magas taktikai képzettségű edződ,azért figyelmeztetnek rá.Nekem éppen szezon végén vonul vissza a jó taktikai edzőm,kereshetek helyette másikat.Mondjuk nála csak jobbat hozok,mert itt nem gond a fizetés. Valamelyik csapattól majd lenyúlok egy világklasszist.
-
Pawlus #92176 Az ideiben hol tudom megnézni részletesen, hogy hány coach-ot tudok felvenni és milyen típusból? Eddig a board roomban néztem, de ott most összesűrítették és nem jól átlátható. Így nem tudom elosztani normálisan miből mennyi kéne és mennyit engedhetek meg magamnak. Egyfolytában jön a backroom staff üzi, hogy valamiből kevés van... pl azt írják tactical expert hiányzik felajánl 3 embert rámegyek és asszisztensnek jönne ami persze van és nem tudom átállítani a role-t se mert nem tudom mit ért tactical experten :D -
Igen, másodosztály nincs betöltve. Viszont nyertem egy dán bajnokságot és a betöltött ligák: Hollandia, Portugália, Oroszország, Ukrajna, Görögország, Törökország, Dánia. Az tény, hogy az első évben feljutott orosz csapat is elutasított. -
korbin555 #92174 Azért sem értem,mert a másfél csillag hűen mutatja a csapaton belüli helyzetét.Bár az idióta asszisztensem nem tudom mi alapján osztályoz,mert nála a legjobb emberem is két és fél csillagot kap.Azért mégis csak vannak klasszis játékosaim.
A szezon eddigi legnagyobb fogása Carillo,aki free agent volt,remekül beilleszkedett,és szórja a gólpasszokat.Többé-kevésbé egy futóbolond,de feltalálja magát.Sokat nem gondolkozik,rohangál a vonal mellett,és tömi labdával a csatárokat.A másik peruit,Farfán-t lapátra tettem,mert 90k fizetésért csak a pofáját jártatta.Kiraktam a tarcsiba,erre közös megegyezéssel szerződésbontást kért.Most Katarban levezet,pont oda való, nyafogjon a tevepásztoroknak. -
lehet magas a reputációja,és ezért behívja a gép -
korbin555 #92172 Mondjuk aki vándormadár karrierbe kezd,annak nem árt,ha az elején néhány második ligát is betölt.Legalább addig,amíg valahol egy-két jó eredményt nem tud felmutatni.
Én meg folytatom a félbehagyott karrieremet a Schalke-nál.Proci újrapasztázva, most olyan mint új korában.Én meg azt nem értem,hogy miért hívnak be a brazilok a válogatottba egy ilyen piskóta játékost.Alig játszik,meg különben is a harmadik számú csatárom. -
Oké, 15 hónap alatt nem találtam munkát, ennyit a vándorkarrierről :) Az a sunday league footballer betett, elbaszarintottam, mert igazából reális, hogy nem kellek senkinek. -
Gerdzso #92170 Az miért van, hogy az első félidőt simán hozom, de a 2.-ban van hogy elvesztem a 4 gólos előnyömet... -
geo91 #92169 kezdtem egyet a levantéval, reputáció egész jó, fasza elérhető pléjákat listáz a játékoskereső, csak épp pénz nincs... cél a felsőház, reményeim szerint az 5-8. hely valamelyike. féltáv után ugyan a 4. helyen állunk, de a mezőny sűrű és egy ilyen gyenge kerettel tuti elfáradunk tavaszra... na de nem lehet az első évben "megváltani a világot." :) jöjjenek az érdekesebb meccsek, skalpok.
elsőnek egy szégyenteljes vereség, ahol a 2. percben két gólt kaptunk, ráadásul ugyanaz a játékos lőtte... közvetlenül a középkezdés után sikerült eladni a labdát...
az atletico madrid otthonába látogattunk, ahol 0-2-es félidei állást és 1-3-as vezetést sikerült 3-3-ra leadni a 66. percre. a 89. percben aztán megint megszereztük a vezetést, de a 91. percben megint döntetlen, 4-4 volt az állás. aztán a hosszabbítás hosszabbításában jött pallardó és bevágta a győztes gólt. :)
ezen a meccsen nagyon jól látszik, hogy szarunk a labdabirtoklásra, kontracsapat vagyunk. :) egy jól működő fm13-as taktikomat "szabtam rá" az idei gémre, némi változtatással persze, úgy tűnik működik.
rendkívül értékes iksz a real ellen, itthon! az a durva, hogy 2-0-ra vezettünk a 72. percig, ráadásul a második gólt emberhátrányban lőttük...
kiegyenlített meccsen vertük a valenciát.
eddigi bajnoki meccsek
tabella féltávnál
-
9 hónap munka nélkül, fel fog kopni az állam. :) -
ez ultra gáz... 3 gólt sem adtak meg nekünk. am a 11s bárbajnál vettem észre h egy középpályás védett az egész meccsen nálam LOL de a végén hárított egyet szóval nem estünk ki :D
német kupa -
GOAAL #92166 Lehet írták már korábban, de nem lehet valahogy beállítani, hogy a VB selejtezők valós eredmények szerint legyenek meg? -
Húdeizgalmas VB döntő volt.
Eltelt 3 hónap és nincs melóm, azért decemberig remélem megkeresnek/felvesznek.