104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    te milyen formációt választottál? Én ugye 2 szűrővel állok fel, irányító nélkül,szóval szegény Kovacic nálam átadón van,és nyáron el is fog menni,de hát na,ez van,én inkább a taktikámhoz igazítom a keretet,nem fordítva
  • Darthmushroom
    Gratu! Én még csak szept. végén járok most léptem be nem rég :D
  • bakkerman
    Inter Milan 2013/2014 Februári helyzetjelentés

Tabella állása

Taktika,és a jelenlegi legerősebbnek vélt kezdőcsapatom

Fiorentina - Inter

Roma - Inter

Milánói Derbi

A jelenlegi helyzettel maximálisan elégedett vagyok,ugyanakkor a 10 döntetlen 24 forduló alatt nagyon sok,ha nem ragad be a rajtnál a Juve meg a Napoli,akkor 4. hely környékén állnánk,az lenne a realitás,a sok körbeverésnek köszönhetően azonban mi vezetjük a bajnokságot. A kupából második körben kiestem,azt leszartam,kiküldtem az ifit a pályára,a Catania meg kiszórt minket egy négyessel. Januárban kaptam 20 milliót igazolni,és elhoztam a Norwichtól van Wolfswinkelt 16 millióért. Eddig 6 bajnokin 2 gólt lőtt,nem siettetem a beépítését,ő a jövő embere,24 éves. A hátralévő 14 fordulóra a célom hogy a 3. helyet megszerezzük.
  • Mor3llo
    Wow, micsoda összeg! vehetek belőle 100 darab Turbo-rágót :DD
  • Mor3llo
    Ja, és a szépséghiba: még nem kínáltak új szerződést nekem...könyörögni viszont nem fogok!
  • Mor3llo
    Nos, hát vége van :) megnyertük a League 1-t! Irány a Championship! A slusszpoén: a Preston döntetlent játszott, míg én nyertem :) erre mostanában nem igen volt példa :D
  • narumon
    Azt hiszem Korbin ajánlotta múltkor a horvát és ukrán scoutot mert ott olcsón vannak jó tehetségek. Hát nekem dobál fel jó játékosokat de horror áron. A nem túl jók is 300-400K-ért vannak de azok nem jobbak mint akik nálam játszanak, és akivel mondjuk tényleg erősödnék (valamikor mert ugye 18-19 éves játékosokat dob fel) azok 1-1,5 millától indulnak (pedig a fizetésük lópikula lenne). Milyen játékosokat találsz te olcsón és hogy? Lehet, hogy az a gond, hogy nincs minden megfelelő ország hozzáadva? Melyiket érdemes? Utólag is lehet ha jól emlékszem ugye?
  • narumon
    Örülj neki ha neked 1 évben csak 1 ilyen meccsed van, nekem 3-4 tutti.
  • narumon
    Kézi manager ha jól tudom létezik. Legalábbis emlékeim szerint már botlottam bele. Azt hiszem EHF manager néven fut vagy valami ilyesmi.
  • Mor3llo
    Leikszelt a Preston...természetesen mi is :)) de maradt az 1 pont diff, az utolsó fordulóban a tökutolsó, már kiesett Carlisle-t fogadjuk. Ráadásul az elnökség 'fan-day'-t hirdetett aznapra, így minden adott egy brutális bajnoki cím ünneplére :))
  • Szycsu
    A Bajnokságban (Lille, fm 12) nekem is eddig 20 forduló alatt pont a PSG elleni volt az a meccs, ahol nem is voltunk jelen szinte. Csak az volt a + benne, hogy ők az üldözők a bajnokságban, nem is lepődtem meg, hogy kikaptam, csak azon, hogy ennyire látványosan mocskos szar játékkal.. Nem baj, ligakupában visszaadtuk nekik és nyertünk.

Chelsea-t kaptam BL-ben a 16 között, esélytelen lesz még úgy is, hogy télen jelentősen erősödtünk. De nem is baj, nem lenne reális, ha egyből BL-t nyernénk, főleg a csoportban lezajlott MU elleni meccsek eredményeinek tükrében (3-2, 1-3 mindkettő MU győzelem). Holnap jövök majd részletesebb beszámolóval. Mindenkinek nagy grat és további sok sikert :D
  • Szycsu
    NFL + Kézilabda manager. Azért minden pénzt megadnék. De, egyenlőre, kéziből normális játék sincs (NFL konzolon legalább zsír), nemhogy manager. Csak NFL-ben nem tudom, hogy lehetne megoldani ezt a manager dolgot. Teljesen máshogy működik ugye, mint az európai foci. De, kipróbálnám én is.
  • zyndar
    Szép eredmény a DVTK 3. helye.

Bőrgatya: úgy is az igazi, szépen lassan. Igaz, mivel nem sok időm van játszani, így nem marad más :)

Foxi pedig Mákos Bilbó, nem is kell több
  • Sysfox
    Minden évben van egy olyan meccs, ahol bármit tehetek, vereség lesz a vége. Idén ez a Bajnokok Ligájában következett be, a Paris St. Germain - Rovers mérkőzésen. Mondjuk nem osztott-szorzott, hiszen a csoportban az első 4 találkozót megnyertem, így nem volt tétje a párharcnak, mert a továbbjutás már a tarsolyunkban volt.

Amúgy nem értem, hogy hol voltak a focistáim, mert csak nézelődtek a pályán. Biztos lélekben még a Eiffel toronyban jártak, hiszen ott kell nézegelődni. Csak ott fizetni kell, igaz mi is megfizettünk. Bár szerintem nem is az Eiffel volt az, hanem valamelyik Louis Vuitton divatüzlet, mert a PSG akkora zakót mért ránk, hogy Christian Dior legyen a talpán, aki átszabja ezt a szégyent.

Pastore mesterhármast vágott, és még azt a lazaságot is megengedte magának, hogy kihagyjon egy büntetőt. A kegyelemdöfést egy Lentini nevű játékos adta meg, aki remélem nem a Gianluigi... Bár ezen az estén még az egykori kiváló, jelenleg 44 éves olasz játékosnak is lett volna keresnivalója ellenünk.

Szóval, PSG - Rovers 4:0, az első meccsen Rovers - PSG 3:0... Amolyan oda s vissza, Mákos Bilbó tollából...
  • Zenszkij
    Allianz Arena, 71 ezer néző. Tavaly ugye itt kapott a Barca egy négyest. Rettenetesen jól játszottunk, Neuer hatalmasakat védett. Mindent elárul a meccsről, hogy Dante mellett ő volt a bajorok legjobbja. A meccs emberét meg mi adtuk. Rég örültem így egy döntetlennek.
  • Mor3llo
    Na jelentkezem énis, a Wolverhamptonnal kezdtem ugyebár. Gratula mindenkinek! Én nem vagyok az a játékpörgetős fajta, van, hogy napokig nem játszom, ha játszom is, minden lassant, és aprólékosan és aprólékosan csinálok :D
    Ennek megfelelően most érünk az 1. szezon végére, a feljutás tuti, a bajnoki cím még nem. A Prestonnal küzdünk, általában 1 pont a differencia mindig közöttünk, hihetetlen izgalmas...az a rossz az egészben, ha nyerek, ő is nyer, ha meg tudnék lépni, mert mondjuk leikszel valakivel, akkor persze én is lenyomok egy X-et :D
    azt hittem könnyebb lesz a bajnoki cím, de sajna nagyon sokszor döntetlenezünk
    Itt egy neccesebb meccs:
  • BetonK
    Köszönöm.
    Az Arsenal ellen nem játszottunk rosszul, a vezetést is megszereztük, mégsem sikerült bravúrt elérni - egy döntetlennel továbbjutunk a csoportból - kicsit most csalódott vagyok, de igazából nem vagyunk azon a szinten, hogy legjobb 16 közt legyünk, viszont jövőre ez lesz már a cél!
    A meccs:

BL csoport:

A télen megpróbálok pár kezdő játékosomból pénzt csinálni, és további jó játékosokat hozni.
  • fergusonpapa
    Kézilabda vagy Kosárlabda manager HMMM
  • Zenszkij
    De van, mocskosul tolnám én is. Képzeljétek el, ha a srácok csinálnának egy NFL managert....
  • bakkerman
    az mondjuk elszomoritó,hogy az FM maradt a piacon egyedüli futball menedzser játék,sőt EGYEDÜLI menedzser játék...pedig annyira játszanék egy jó kézilabda,kosár,vagy jéghoki menedzserrel,a sok tucat fps meg agylohasztó szar játék helyett. De nincs rá igény,ezek szerint...
  • bakkerman
    sajnos várható volt,gyakorlatilag évek óta egy helyben topogott a játék,az adatbázison kívül évről évre ugyanazt kaptuk,kis grafikai módosításokkal,itt-ott pici új fícsörökkel,de ez nem lehetett életképes hosszútávon. Én játszogattam a Fifaman-al is,minden résszel,de tizedannyi játékidőt tettem bele az éppen aktuális részbe,mint az FM-be.
  • Gerdzso
    A scoutoknak mit kell beállítani, hogy fiatal tehetségeket keressenek? :D
  • Zenszkij
    szép szép, jól haladsz
  • BetonK
    A Juventus elleni Bl meccsnek is eltiltottak nélkül mentünk neki, viszont a kezdő jobboldali középpályasom lesérült, így nem a legjobb csapattal, viszont annál nagyobb alázattal mentünk neki amérkőzésnek. A Juve vezeti a Seria A-t, a Bl-ben pontveszteség nélkül vannak ugye, ráadásul le is néznek minket, hiszen a meccs előtti média eseményen azt nyilatkozta Conte, hogy teljesen esélytelennek gondolja a Diósgyőr pontszerzését.

Tisztelve az ellenfelet, viszont a pontszerzésben bízva a meccset 4-4-2 controllon nyomtam végig, ez lett a vége:

A statisztikákból kiderül, hogy jobbak voltak, de azért mi is oda értünk a kapujuk elé, az viszont nem derül ki a statisztikából, hogy az egyenlítő gólunk után volt két felső lécen csattant lövésünk! Conte a mérkőzés után kevésbé volt nagyképű, arra a kérdésre, hogy szeretne-e mondani valamit diósgyőri kollégájának illetve csapatának, annyit mondott, hogy nem.
    Az Arsenal nyert Brüsszelben 5-3-ra, így egy pontra csökkent az előnyünk velük szemben. Az utolsó fordulóban meglátjuk mire megyünk Londonban.

Idő közben sikerült két igazolást is intézni, akikkel minden bizonnyal tovább erősödünk:

1 millió $-ért jön

ingyen jön:

• narumon
    Még mindig nem tudom, hogy lehetne a DC-nek megmondani, hogy ne menjen sehova. Basszus real-life már kikötöttem volna egy cölöphöz egy 2m-es madzaggal, hogy ez az a terület ahol mászkálhat. grrr, de idegesítő... :)
  • narumon
    Valami nincs nálunk rendben a fejekben (vagy tényleg nagyon szar edző vagyok) - bajnokság toronymagas esélyesei vagyunk, de csak a középmezőnyben tanyázunk. BL-ben oda-vissza vertük az Apoelt aztán a Celticet, de a Paks meg a Csongrád kibabrál velünk. Igaz most legutóbb a Paks ellen is lőttem 6 kapufát meg 3 meg nem adott gólt (les meg szabálytalanság), de hát az eredmény az 0:1 oda - kezdem megszokni :(
  • narumon
    :((
  • zorrobomber
    Lelőtték az utolsó "konkurenciát" is.
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/11/25/its-all-over-fifa-manager-14-is-the-last-in-the-series/
  • realik
    több mint egy tucat ugyebár:)
  • realik
    hatalmas gratula!
    jópár napja a vidivel én se tudtam haladni, de majd bepótolom. egy biztos valamit nagyon elkúrtam az adatbázisok betöltésénél. áprilisban járok és a csapat 82!!!! meccset játszott eddig. 14-16 éves ifistáimnak is van már vagy 10-15 meccsük. a legnagyobb magyar tehetségem 15 évesen debütált az nb1 ben és már gólja is van.
    a következőt csinálta a játék: második szezonban létrehozott megyei kupákat (majdnem minden megyére) és mindegyikbe automatán indulóba tett. ez összen egy tucat megyei kupa+ligakupa+kupa+nb1+bl (majd csoportkör, majd egyenes kieséses szakasz). azt hittem megőrülök. volt olyan hét hogy 5! meccset játszott a csapat!
    elképesztő! talán nem kellett volna betölteni a magyar nb3-ig a datát?
  • BetonK
    Pár napom most játék nélkül telt, ma viszont időm nyomni tovább DVTK-val.
    Az Anderlechthez látogattunk a BL-ben a hazai 3-1-es győzelmünket követően. Se sérültünk, se eltiltottunk nem volt, a legerősebb 11-gyel sikerült is szép eredményt elérni:

A szünetben 2-1-es állásnál leordítottam a srácok fejét, aminek meg is lett az eredménye, kiütöttük a hazaiakat. Jelenleg így áll a csoport:

Szerencsével tudjuk csak megőrizni ezt a poziciót, ebben az évben nem reális még a BL csoportkörből a továbbjutás. Jön hozzánk a Juve, megyünk még az Arsenalhoz...
  • Darthmushroom
    Inter augusztus:
    Inter 6:0 Citadella (olasz kupa)
    Inter 1:0 Parma
    Catania 0:3 Inter
    nagyon nem rossz eddig főleg h mindegyik meccsen több gólt is lőhettünk volna. sajnos jönnek a válogatott meccsek.
  • Mor3llo
    óriási spíler volt :) imádtam!

Zenszkijnek pedig sok siekrt!
  • bakkerman
    Fasza kis írás,sok sikert :)

Elberről jut eszembe:

Ezt a gólt soha nem fogom elfelejteni,a combján dekázott a lasztival,aztán beemelte,4-1-re elpicsázták a Realt,csodajó meccs volt :)
  • Zenszkij
    Úgy gondoltam, mivel unatkozok a munkahelyen, összeröffentek egy kis összefoglalót új karrierem csapatáról a VFB Stuttgartról. A csapat beceneve Die VFB, kabalaállatuk egy krokodil .

A VfB Stuttgart egy 1893-ban, Stuttgartban, Baden-Württembergben alapított német labdarúgó klub. A Stuttgart a 7. legnagyobb labdarúgó egyesület Németországban, és a legnagyobb Baden-Württemberg tartományban. A csapat a német első osztály története során összesen öt alkalommal tudott bajnok lenni, először 1950-ben, majd 1952-ben, 1984-ben, 1992-ben és legutoljára 2007-ben. A német kupában is voltak sikeres évek, összesn három alkalommal nyertek, 1954, 1958 és 1997-ben. Ezidáig a csapat még nem nyert meg semmilyen európai kupát (habár egy-egy alkalommal Uefa kupa és KEK döntős is volt), leszámítva az intertotót (2000,2002), amit nem igazán tartok nagy eredménynek.

A VfB Stuttgart székhelye, a régi nevén Gottlieb-Daimler Stadion, melyet 1933-ban építettek, és a 2006-os Németország által rendezett labdarúgó világbajnokságra újítottak fel. A stadion 58 000 férőhelyes. Jelenleg a Mercedes-Benz Arena nevet viseli, hiszen ők jártak közre a stadion felújításában és a stadion felett is ők gyakorlonak jogot.

Maga a város, Stuttgart közel 600.000 fős lélekszámmal rendelkezik. A Neckar folyó völgyében található. A legközelebi nagyvárosok: Frankfurt am Main (204 km) és München (220 km). A wikipédia alapján 1496-ig a Württembergi Grófság székhelye volt. 1806-tól a württembergi királyság központja lett. 1920-ban, a Kapp-puccs idején, Stuttgart volt átmenetileg a birodalmi kormány székvárosa. A második világháborúban a várost jelentősen lerombolták. 1945. április 22-én foglalták el az amerikai és francia csapatok. Alább egy kép arról, hol is találhatóak pontosan.

A csapat városi riválisa a Stuttgarter Kickers, azonban a Kickers 1992-es kiesése óta túl sok derbyt nem rendeztek. Tartományi rivalitás van még a Karlsruher SC-vel is. A legnagyobb rivális azonban egyértelműen a betonerős Bayern München. A szurkolók különösen azért haragszanak a bajorokra, mert azok az utóbbi években, jó szokásukhoz híven a legjobb játékosaikat és edzőiket is elcsábították. Giovane Elber, Felix Magath és Mario Gómez is náluk kötött ki.

Célom, hogy lehetőleg minél gyorsabban átvegyem a hatalmat a rivális bajoroktól, és fiatal tehetségekre építve egy nagyon erős német csapatot neveljek ki, akik minden évben esélyesek lehetnek a bajnokok ligája végső győzelmére is. Az alapanyag jó, összesen 3,6 millió euró átigazolási pénz és közel 700 ezer euro fizetési keret áll a rendelkezésünkre. A pénzügyi helyzet stabil.

Retteghet a Bundesliga .

• bakkerman
    se érkező, se távozó nem volt,én csak az európa liga indulást ígértem,ahhoz elég az alapkeret is,majd 1. szezon után kezdem a tisztogatást,meg a bevásárlást
  • Darthmushroom
    bajnoki címért való küzdelmet ígértem +200k fizu keret úgyh igazolgattam :D bár egy két embertől nem bírtam megválni (Palacios,Mudingayi) legendáktól még nem terveztem megválni pedig sok a fizetésük. nálad sok érkező volt?
  • bakkerman
    sok sikert,én most is nyomom,lökök is majd pár képet később :)

Amúgy a mez eladásokat hol lehet megnézni,hogy melyik játékosom mezét veszik a legtöbben? Még előzetesen olvastam erről a fícsörről,de nem találom,csak hó végén bemondja hogy XY összeg folyt be mezeladásból.
  • korbin555
    Mivel ez gépfüggő,inkább azt mondom el,hogy én mit fogok betölteni.
    Database:Large.
    Országok:
    Lengyel
    Bolgár
    Cseh
    Dél-Afrika
    Fehérorosz
    Horvát(+2.liga)
    Magyar(+2.liga)
    Román
    Szerb
    Szlovák
    Szlovén
    Ukrán(+2.liga)

Ezeket az országokat külön is kiválasztom a Nations fülön.

Kontinensek(Players with national reputation):Afrika,Európa,Dél-Amerika.

Régiók(players from top division clubs):Skandinávia,Dél,Kelet,és Közép Európa, Észak,Közép,és Dél Amerika,Észak,és Nyugat Afrika,Dél-Amerika.

Divisions:Ghána,Elefántcsontpart,Egyiptom,Nigéria,Algéria,Marokkó,Tunézia,Egyesült Államok.

Ez Ázsia kivételével gyakorlatilag lefedi a világ nagy részét.Az országok közül szándékosan kihagytam Argentínát és Brazíliát.Majd utólag betöltöm őket,ha emelkedett a reputációm.Nyugat-Európa mint régió kimarad,mert igazolás,és toborzás céljából nekem nem jelent hasznos célterületet,a nyilvánvaló anyagi lehetőségek miatt.A komplett Európai kontinens miatt úgyis benne lesz a játékban.Ez így 85 ezer játékos és staff,és a gépem 1 csillagot ad a sebességre.A 13-ban ez nem jelentett problémát.Ahogy haladok előre az időben,és erősödik a klub,néhányat majd törlök a kevésbé fontos országok közül,így később sem lassul be a játék.Ez már iszonyatos mennyiségű player és staff,de szükségem is lesz rá.Ez nem jelenti azt,hogy egy okosan kiválasztott 40 ezres db nem lenne elég, de ki akarom használni a gép által nyújtott lehetőségeket.Így már mehetnek a scout-ok először a környező országokba,aztán szerte a nagyvilágba.A 13-ban így készítettem elő a karriert,és most is ezt fogom csinálni.Mindig kihasználom az elérhető scout létszámot,és külföldiekkel dolgozom.Ezért mondtam,hogy nem lenne szükségem a megemelt youth rating-re.De én jó magyarokat AKAROK látni a játékban.Mire az első igazán jó magyar ifi egyáltalán megjelenik a játékban,arra az NB1 már úgyis távcsővel figyel bennünket.
  • Darthmushroom
    elég szépek, nevelgesd őket tovább ;)