A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92966 Mivel ez gépfüggő,inkább azt mondom el,hogy én mit fogok betölteni.
Database:Large.
Országok:
Lengyel
Bolgár
Cseh
Dél-Afrika
Fehérorosz
Horvát(+2.liga)
Magyar(+2.liga)
Román
Szerb
Szlovák
Szlovén
Ukrán(+2.liga)
Ezeket az országokat külön is kiválasztom a Nations fülön.
Kontinensek(Players with national reputation):Afrika,Európa,Dél-Amerika.
Régiók(players from top division clubs):Skandinávia,Dél,Kelet,és Közép Európa, Észak,Közép,és Dél Amerika,Észak,és Nyugat Afrika,Dél-Amerika.
Divisions:Ghána,Elefántcsontpart,Egyiptom,Nigéria,Algéria,Marokkó,Tunézia,Egyesült Államok.
Ez Ázsia kivételével gyakorlatilag lefedi a világ nagy részét.Az országok közül szándékosan kihagytam Argentínát és Brazíliát.Majd utólag betöltöm őket,ha emelkedett a reputációm.Nyugat-Európa mint régió kimarad,mert igazolás,és toborzás céljából nekem nem jelent hasznos célterületet,a nyilvánvaló anyagi lehetőségek miatt.A komplett Európai kontinens miatt úgyis benne lesz a játékban.Ez így 85 ezer játékos és staff,és a gépem 1 csillagot ad a sebességre.A 13-ban ez nem jelentett problémát.Ahogy haladok előre az időben,és erősödik a klub,néhányat majd törlök a kevésbé fontos országok közül,így később sem lassul be a játék.Ez már iszonyatos mennyiségű player és staff,de szükségem is lesz rá.Ez nem jelenti azt,hogy egy okosan kiválasztott 40 ezres db nem lenne elég, de ki akarom használni a gép által nyújtott lehetőségeket.Így már mehetnek a scout-ok először a környező országokba,aztán szerte a nagyvilágba.A 13-ban így készítettem elő a karriert,és most is ezt fogom csinálni.Mindig kihasználom az elérhető scout létszámot,és külföldiekkel dolgozom.Ezért mondtam,hogy nem lenne szükségem a megemelt youth rating-re.De én jó magyarokat AKAROK látni a játékban.Mire az első igazán jó magyar ifi egyáltalán megjelenik a játékban,arra az NB1 már úgyis távcsővel figyel bennünket.