A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Minden évben van egy olyan meccs, ahol bármit tehetek, vereség lesz a vége. Idén ez a Bajnokok Ligájában következett be, a Paris St. Germain - Rovers mérkőzésen. Mondjuk nem osztott-szorzott, hiszen a csoportban az első 4 találkozót megnyertem, így nem volt tétje a párharcnak, mert a továbbjutás már a tarsolyunkban volt.

Amúgy nem értem, hogy hol voltak a focistáim, mert csak nézelődtek a pályán. Biztos lélekben még a Eiffel toronyban jártak, hiszen ott kell nézegelődni. Csak ott fizetni kell, igaz mi is megfizettünk. Bár szerintem nem is az Eiffel volt az, hanem valamelyik Louis Vuitton divatüzlet, mert a PSG akkora zakót mért ránk, hogy Christian Dior legyen a talpán, aki átszabja ezt a szégyent.

Pastore mesterhármast vágott, és még azt a lazaságot is megengedte magának, hogy kihagyjon egy büntetőt. A kegyelemdöfést egy Lentini nevű játékos adta meg, aki remélem nem a Gianluigi... Bár ezen az estén még az egykori kiváló, jelenleg 44 éves olasz játékosnak is lett volna keresnivalója ellenünk.

Szóval, PSG - Rovers 4:0, az első meccsen Rovers - PSG 3:0... Amolyan oda s vissza, Mákos Bilbó tollából...