104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    No arra ránézek
  • Darthmushroom
    pont ma jött ki egy javítás
  • narumon
    Bocs nem szándékosan ment el kétszer :(
  • narumon
    No én azt hiszem minimum egy patch-ig felfüggesztem a játékot - számomra ez egyáltalán nem élvezetes. Próbáltam kizárni a hibákat és csak a jóra koncentrálni ahogy ti teszitek, de annyi van és olyan mélységű, hogy egyszerűen nem lehet szemet hunyni felettük és a játék élvezetét totál lerontják. Jelenlegi állapotában szerintem ez nem több mint egy reputáció és stat tákoló program, a taktikának vajmi kevés köze van a meccshez. A hibákat nem lehet kijavítani, igazi változtatási lehetőség nincs, az új edzésrendszer egy vicc, azon kaptam magam, hogy már csak nyomogatom egymás után a meccseket, hiszen közöttük érdemben állítani nem lehet semmit. A beállított taktikák semennyire sem köszönnek vissza a meccsen - gyak az is mindegy mit állítok be - ha alacsonyabb repus csapattal találkozom akkor 90%-ban győzök akkor is ha védő vagy csatár nélkül játszok, ha magasabb repus csapattal találkozok akkor nagy valószínűséggel kikapok akkor is ha az egész kezdőcsapatuk sérült. Egyelőre visszamegyek FM12-zni ami minden szempontból kiforrottabb játék mint ez. Majd néha ránézek van-e már patch ami legalább a szarvashibákat javítja. További jó menedzserkedést mindenkinek.
  • narumon
    No én azt hiszem minimum egy patch-ig felfüggesztem a játékot - számomra ez egyáltalán nem élvezetes. Próbáltam kizárni a hibákat és csak a jóra koncentrálni ahogy ti teszitek, de annyi van és olyan mélységű, hogy egyszerűen nem lehet szemet hunyni felettük és a játék élvezetét totál lerontják. Jelenlegi állapotában szerintem ez nem több mint egy reputáció és stat tákoló program, a taktikának vajmi kevés köze van a meccshez. A hibákat nem lehet kijavítani, igazi változtatási lehetőség nincs, az új edzésrendszer egy vicc, azon kaptam magam, hogy már csak nyomogatom egymás után a meccseket, hiszen közöttük érdemben állítani nem lehet semmit. A beállított taktikák semennyire sem köszönnek vissza a meccsen - gyak az is mindegy mit állítok be - ha alacsonyabb repus csapattal találkozom akkor 90%-ban győzök akkor is ha védő vagy csatár nélkül játszok, ha magasabb repus csapattal találkozok akkor nagy valószínűséggel kikapok akkor is ha az egész kezdőcsapatuk sérült. Egyelőre visszamegyek FM12-zni ami minden szempontból kiforrottabb játék mint ez. Majd néha ránézek van-e már patch ami legalább a szarvashibákat javítja. További jó menedzserkedést mindenkinek.
  • Szycsu
    Röpke helyzetjelentés Észak-Franciaországból:

A bajnokságban még vezetünk 1 ponttal a PSG előtt, a 3. Lyon már 10 pont hátrányból figyeli a párharcunkat (Marseille-ben is tudtunk nyerni, így oda-vissza vertük őket, de még megyünk majd Lyon-ba és a szezon vége felé jönnek majd a párizsiak is). Nem lenne nagy gond, de 2 fordulóval ez előtt elvitt tőlünk két pontot a 17. Bordeaux, ami eléggé bosszantott..
    A Ligakupában döntőzünk a Marseille ellen, de nagyon nem izgat. A Francia Kupában is jelen vagyunk még, az sem izgat. Megpróbálom mindenhol azokat játszatni, akik totál nem kapnak lehetőséget, de még így is muszáj bent hagynom 1-2 alap kezdőt és ez meg is látszik, ugyanis sorra dőlnek ki... Most volt egy sorozatunk, mikor 10 nap leforgása alatt 4 meccset toltunk, köztük a Chelsea elleni, hazai odavágót is a BL-ben.

Szóval, BL. Nyertünk ellenük az első meccsen. Első félidőben vittünk 2-0ra, pályán nem volt a Chelsea. Aztán Torres 4 perc alatt talált két gólt a 2. félidő közepén... A 89. percben sikerült még egy gólt szereznünk, így minimálisan, de előnnyel megyünk Londonba. Idén még egyszer sem játszottunk védekezve, mindegy volt ki volt az ellenfél, de azt érzem, hogy az angoloknál olyan betonfalat kell húznunk a kapu elé, amihez képest a Maginot-vonal olyan erős, mint a gázok részecskéi közötti kötések.. (Történelmet ismerve, nem lesz nehéz, mert szart nem ért szerencsétlen franciák találmánya...)

Szezon végén (kb hét végén időhiány miatt) jövök majd képekkel. Sok sikert mindenkinek.

Ui: BetonK, nagy grat a DVTK-hoz!
  • Terminátor14
    Én csak halfback-et játszatok a dm pozícióban lévő játékosommal, nagyon tetszik a dolog.

Működik, szóval valóban visszalép a védelembe, és nem is szűr rosszul úgy általánosságban.
    2 taktikám van, abból az egyik 3 védős, a másik meg 4 de 2 cwb-vel, ezért ezekben muszáj hogy kisegítsen egy 3/4. ember a védelemben. Persze ezek után nyilván fontos, inkább a védekezésben legyen nagyon jó a játékos.
  • Darthmushroom
    vannak mumusaim :D Napoli oda-vissza 1:0ra vert (nem jó előjel a kupa döntőre), Sassulo oda-vissza döntetlen (0:0 és 1:1) még 7 bajnoki 15 pont előny, csak behuzzuk :D
  • zyndar
    Ez nagyon komoly.
  • Terminátor14
    Grat, ez nagyon szép! :)

Kecskés.
    Nem rossz ő, ha az elején, fiatalon picit többet játszott volna, akkor lehetne ennél jobb is :)

Picit mérgesen olvasom a beszámolóidat, hozzám pl Ő a Fradiba nem jött el, szóval fene vigye.

Vmit nagyon eltaláltál, én most 2020-ban járok, és ez az első szezon, hogy tűrhető eredményt fogok elérni nemzetközileg, EL Negyeddöntőt játszunk a Napoli ellen.
    A játékosaim a képeidet elnézve sokkal jobbak, de vmi hiányzik mégis. Pedig úgy éreztem a taktikát is megtaláltam végre....:P
  • Darthmushroom
    Gratu
  • BetonK
    DVTK 2015/16

Véget ért a harmadik szezonom, amely során ismét sikerült előrelépni. Fő célom a BL győzelemig vinni a csapatot, bár ez még nagyon odébb van, de jó úton járunk. A bajnokság különösebb gond nélkül zajlott végig, egy ellenfelünk sem akadt, bár ez nem is csoda annak fényében, hogy tulajdonképpen a játék elején erős csapatok gyengébbek lettek azóta, hiszen a külföldről igazoltak miatt voltak jók, azokat meg vagy eladták már, vagy lejárt a szerződésük, és általában hulladékok (magyarok) vannak helyettük. Ezért is lett a játékban bevett szokásom az elmúlt években (IRL), hogy sok olyan külföldit igazolok, akik ugyan hozzam nem jók, de bekerülnek a bajnokságba, és így már megveszi a hazai klub is (mivel nálam megtalálja a scoutja), kvázi erősítem az ellent.

Bajnokság:

Európa:

A BL-t a Barca, az EL-t a Párizs nyerte.

Bár az egész csapatot ki lehetne, két játékost emelnék csak ki. Az egyik 50 gólt lőtt az egész szezonban, és hihetlen jó volt mindig, sikerült is vele szerződést hosszabbítani:

A másik a fiatal Kecskés, akiből kíváncsi vagyok mi lesz, ha valaki dobna egy képet 2020 körül róla az jó lenne - szerintem nálam egy picit sem fejlődött -, attributjai elég gyengék, viszont csatárokat meghazudtoló teljesítményt nyújtott:

Elvállaltam a válogatott irányítását, azonban amikor arra került a sor, nem tudtam behívni játékost. Nem tudom, hogy ez vmi bug-e, vagy csak balfasz voltam, de le is mondtam egyből.

folyt. köv.
  • zyndar
    Vannak fent videók YT-on az új szerepkörökről, ott azt emelte ki különbségnek, hogy az Enganche Argentínából származik és tartja a pozícióját a csatársor mögött, míg a Trequartista elkószál.
  • BetonK
    Köszi!
    Sikerült már most elég fasza játékosokat összeszedni, de a BL győzelem még messze van!

Zyndar:
    Második kérdésedre a válaszom, hogy szerintem semmi különbség nincs. Érdekel engem is mások véleménye!
  • Darthmushroom
    közbe megvan az olasz kupa döntő, elődöntőben:
    Fiorentina 2:4 Inter
    Inter 1:2 Fiorentina
    mind2 meccsen voltak bőven pihenő emberek úgyh elég szép eredmény.
  • Darthmushroom
    attól azért jobb védelmünk van :D
  • Zenszkij
    ezt képzeld el 3-3 Lazio lövéssel és akkor isten hozott a klubban :D
  • Darthmushroom
    Cvezda az nehéz, Forrest nem annyira. alapból gazdagok+premier liga is szarásig van pénzzel.
  • bakkerman
    fmbasen valaki elkezdett egy ultimate CL challenge-et,azaz mind a 22 eddigi BL győztes klubbal ismét megnyerni a trófeát egy karrieren belül :O Na ehhez tényleg időmilliomosnak kell lenni. Pár csapatot leszámítva azért nem egy nehéz küldetés,de a Crvena Zvezda-val vagy a Nottingham Forrest-el már-már lehetetlennek tűnik,legalábbis nekem :D
  • bakkerman
    ez tipikus vereség,a legváratlanabb pillanatban,egy hozható meccsen,ráadásul hazai pályán szarik be "véletlenül" az egész csapat :) Én szoptam már ki hazai pályán Sassuolo-tól is tavaly,persze minden előzmény nélkül
  • Darthmushroom
    ilyenkor úgy szerettem az fm-et, asszem most lesz egy pár perc pihi
    Lazio
  • Gerdzso
    Az miért van, hogy a játék hihetetlenül belassult?
  • bakkerman
    azért nem semmi 3. szezonodban egy Diósgyőrrel már EL döntőért játszol,hatalmas grat!! Én 3 szezon alatt a Vidivel csak két csoportkört tudtam felmutatni
  • BetonK
    A döntőbe jutásért:

Az első meccsen dőlt el, ott még legalább egyet lőhettünk volna, meg ott, hogy elbasztam az összeállítást.
  • BetonK
    Az Atalanta elleni visszavágón végig futottunk az eredmény után, a gyengébb játékban valószínűleg szerepet játszott az is, hogy a két kezdő középső középpályásom eltiltását töltötte.

• bakkerman
    kapta a lehetőséget,de gyenge volt folyamatosan,én eladtam most nyáron 8.75m€-ért a Schalkenak,simán jó üzlet volt
  • Darthmushroom
    Guarin milyen volt nálad? nálam annyira fos h már most télen BB van neki
  • bakkerman
    brutál szezonja volt a Lyonnál,20 fölött termelt a bajnokságban,csodálkoztam is hogy nem hosszabbított a klubbal,én meg lecsaptam rá :D 28 éves,van még jó 4-5 szezonja. Pár fiatalt viszont beépítek,visszatért kölcsönból Duncan meg Obi,velük komolyan fogok számolni
  • Darthmushroom
    Vitinho elméletileg cheater ideibe :D Gomis meg kéne a halálnak :D Lyon próbába is Ő volt az első akit elzavartam :D
  • bakkerman
    Köszi! 29 milliót,eddig nem költöttem,ingyen megszereztem Gomist és egy brazil szélső középpályást a CSZKA-tól,Vitinho a neve,őt is ingyen,csak tapogatózok a piacon,előbb megszabadulok a sok kölcsönből visszatérő hulladéktól a reserve csapatból,aztán meglátom mi lesz
  • zyndar
    Jó, 3 :)
  • zyndar
    Helló Urak,

Két kérdés motoszkál a fejemben, megosztom veletek:

- Vettem új monitort, aminek lényeges nagyobb a natív felbontása, mint ami eddig volt. 1900x1080 az érték, de ehhez csak egy HD4670 társul. Ha teljes képernyőn játszok, akkor szinte semmi gond a meccs alatt, high grafikai beállítással. Ha viszont kiteszem ablakos módba (ahogy 100 éve játszok az FM 1913 óta), akkor szaggat még a 2d is. Ha leveszem alacsony részletességre, akkor nem, viszont az randa. Erre van valami ötlet a VGA vásárláson túl?

- Mi a különbség AM pozícióban a Trequrtista és az Enganche között?

- Használt már valaki Half-Back-et? Érdekelne a tapasztalat és hogy milyen rendszerbe illil. Elméletben a wing back-el felálló védelembe illik, hogy visszazárjon a felfutások alatt, de észrevételem szerint nem működik.
  • Darthmushroom
    Grat! anyagilag h állsz? mennyit kaptál?
  • Zenszkij
    abból a szempontból is kuriózum az eredmény, hogy ez egy olasz meccsen született
  • bakkerman
    igen,az nagyon csúnya volt,fm14-ben eddigi legcsúnyább vereségem,és legcikibb. Hazai pályán hetet kapni...
    első félidőben kettős emberhátrányba kerültünk,akkor elment a Napoli 4-1-re,második félidőben tőlük is kiszórtak 1 embert,potyogtak a gólok,a vége 7-4 :/
  • Zenszkij
    az mi? az a 4-7!!! LOOL, amúgy formahanyatlás szezon közben nálam is minden esetben tapasztalható
  • bakkerman
    Inter Milan 2013/2014
    SZEZON VÉGE

A Serie A trónján 2010 után ismét!

Tavasszal a február-március holtpont volt a csapat életében,siralmas eredmények,gyenge játék,aminek az lett az eredménye,hogy visszacsúszott a csapat a 4. helyre.

A 34. forduló után 3. helyen állt a klub,3 pont hátrányban a listavezető Napoli mögött,és csak 1 pont előnnyel a 6. helyezett előtt,szóval bármi történhetett volna,a bajnoki címtől a csalódást keltő 6. helyig bármi! Aztán jött a Milan elleni Derbi,ahol mindent egy lapra feltettem,3 támadóval mentem ki,és megvertük őket. Utána az utolsó 3 fordulóban egy csodát produkált a csapat,9 pontot hoztunk le,és az utolsó forduló után Javier Zanetti magasba emelte a scudettot,ami neki már a 6. volt,a csapatnak pedig a 19. !

A tabellán láthatjátok,mennyire kiegyensúlyozott volt az élmezőny,fordulóról fordulóra változott a helyzet,a sok körbeverésnek hála azonban elégnek bizonyult 71 pont a bajnoki címhez. A tavasszal abszolút nem vagyok elégedett,de az már a múlt,mi nyertük a bajnokságot,egy (viszonylag) gyenge játékosállománnyal,egy bivaly erős Napoli előtt. A nyáron sok teendőm lesz,egyelőre nem is foglalkozom a jövő évi célkitűzésekkel. Úszom a sikerben inkább :) Pacsi!
  • Zenszkij
    lehet, compatibilityben rakd át win98ra
  • Utley
    Sajnálom,hogy befejezted a Reggina mentésed,mert a beszámolód olvasva jött meg a kedvem az olasz ligához.Én a Veneziaval kezdtem és valami borzalmas az anyagi helyzetem van (-1,2m euro)főleg,hogy csak a Serie C1-ben vagyunk érdekeltek.A bajnokságból még 6forduló van hátra és a 2.helyen tanyázunk.De sok sikert az új csapatodhoz :)
  • horrorpops
    hellyel-közzel off, de mégis: CM3-t próbálnám feltelepíteni, de azt írja ki, hogy nem érvényes win322 app. ezzel lehet valamit kezdeni? kösz és bocs...