A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    DVTK 2015/16

Véget ért a harmadik szezonom, amely során ismét sikerült előrelépni. Fő célom a BL győzelemig vinni a csapatot, bár ez még nagyon odébb van, de jó úton járunk. A bajnokság különösebb gond nélkül zajlott végig, egy ellenfelünk sem akadt, bár ez nem is csoda annak fényében, hogy tulajdonképpen a játék elején erős csapatok gyengébbek lettek azóta, hiszen a külföldről igazoltak miatt voltak jók, azokat meg vagy eladták már, vagy lejárt a szerződésük, és általában hulladékok (magyarok) vannak helyettük. Ezért is lett a játékban bevett szokásom az elmúlt években (IRL), hogy sok olyan külföldit igazolok, akik ugyan hozzam nem jók, de bekerülnek a bajnokságba, és így már megveszi a hazai klub is (mivel nálam megtalálja a scoutja), kvázi erősítem az ellent.

Bajnokság:

Európa:

A BL-t a Barca, az EL-t a Párizs nyerte.

Bár az egész csapatot ki lehetne, két játékost emelnék csak ki. Az egyik 50 gólt lőtt az egész szezonban, és hihetlen jó volt mindig, sikerült is vele szerződést hosszabbítani:

A másik a fiatal Kecskés, akiből kíváncsi vagyok mi lesz, ha valaki dobna egy képet 2020 körül róla az jó lenne - szerintem nálam egy picit sem fejlődött -, attributjai elég gyengék, viszont csatárokat meghazudtoló teljesítményt nyújtott:

Elvállaltam a válogatott irányítását, azonban amikor arra került a sor, nem tudtam behívni játékost. Nem tudom, hogy ez vmi bug-e, vagy csak balfasz voltam, de le is mondtam egyből.

folyt. köv.