A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Inter Milan 2013/2014
SZEZON VÉGE
A Serie A trónján 2010 után ismét!
Tavasszal a február-március holtpont volt a csapat életében,siralmas eredmények,gyenge játék,aminek az lett az eredménye,hogy visszacsúszott a csapat a 4. helyre.
A 34. forduló után 3. helyen állt a klub,3 pont hátrányban a listavezető Napoli mögött,és csak 1 pont előnnyel a 6. helyezett előtt,szóval bármi történhetett volna,a bajnoki címtől a csalódást keltő 6. helyig bármi! Aztán jött a Milan elleni Derbi,ahol mindent egy lapra feltettem,3 támadóval mentem ki,és megvertük őket. Utána az utolsó 3 fordulóban egy csodát produkált a csapat,9 pontot hoztunk le,és az utolsó forduló után Javier Zanetti magasba emelte a scudettot,ami neki már a 6. volt,a csapatnak pedig a 19. !
A tabellán láthatjátok,mennyire kiegyensúlyozott volt az élmezőny,fordulóról fordulóra változott a helyzet,a sok körbeverésnek hála azonban elégnek bizonyult 71 pont a bajnoki címhez. A tavasszal abszolút nem vagyok elégedett,de az már a múlt,mi nyertük a bajnokságot,egy (viszonylag) gyenge játékosállománnyal,egy bivaly erős Napoli előtt. A nyáron sok teendőm lesz,egyelőre nem is foglalkozom a jövő évi célkitűzésekkel. Úszom a sikerben inkább :) Pacsi!