A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    No én azt hiszem minimum egy patch-ig felfüggesztem a játékot - számomra ez egyáltalán nem élvezetes. Próbáltam kizárni a hibákat és csak a jóra koncentrálni ahogy ti teszitek, de annyi van és olyan mélységű, hogy egyszerűen nem lehet szemet hunyni felettük és a játék élvezetét totál lerontják. Jelenlegi állapotában szerintem ez nem több mint egy reputáció és stat tákoló program, a taktikának vajmi kevés köze van a meccshez. A hibákat nem lehet kijavítani, igazi változtatási lehetőség nincs, az új edzésrendszer egy vicc, azon kaptam magam, hogy már csak nyomogatom egymás után a meccseket, hiszen közöttük érdemben állítani nem lehet semmit. A beállított taktikák semennyire sem köszönnek vissza a meccsen - gyak az is mindegy mit állítok be - ha alacsonyabb repus csapattal találkozom akkor 90%-ban győzök akkor is ha védő vagy csatár nélkül játszok, ha magasabb repus csapattal találkozok akkor nagy valószínűséggel kikapok akkor is ha az egész kezdőcsapatuk sérült. Egyelőre visszamegyek FM12-zni ami minden szempontból kiforrottabb játék mint ez. Majd néha ránézek van-e már patch ami legalább a szarvashibákat javítja. További jó menedzserkedést mindenkinek.