104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Az én mentésemben három évig semmit nem nőttek az értékek.Ez tény.És ez már olyan három év volt,amiben mindig jól szerepeltünk a BL-ben,a klub reputációja pedig az égbe szökött.De nem voltam egyedül.Itt van például egy Izlandi srác.Két BL-t nyert,a csapata 7. a ranglistán,mégsem éri el az 1M-t a játékosai értéke.De hasonlót találtam román,és lengyel karriernél is,valamivel magasabb értékekkel.Tehát valóban nem standard érték,de minden(legalábbis ezekben)a ligákban,van egy határ húzva.Azt lenne jó tudni,hogy konkrétan mit kell elérni,hogy ezt a határt átlépjük.Mert az,hogy a semmiből pillanatok alatt változnak a dolgok,nem ad nekem mérhető támpontot.Van egy BL győzelmem,és összesen háromszor értem el az elődöntőt.Aztán varázsütésre egyik napról a másikra az értékek közel a tízszeresére ugrottak.Nem folyamatosan nőttek évről évre,ahogy normális esetben elvárható lenne.Még egy éve is,ha eladtam egy játékost,azonnal duplázódott az értéke,pedig egy nálunk alacsonyabban rangsorolt ligába ment.Az én szempontomból nézve már átléptem ezt a bizonyos határt,így már nem lesznek gondjaim.Többé nem kell kínokat átélnem,hogy nálam kisebb klubok, alacsonyabban rangsorolt ligákba,nevetséges összegekért viszik el a klasszis játékosaimat.Most már komoly összegeket keresek eladásokból,és a szponzorok is szépen támogatnak.
    A másik,amit nem értek,hogy az NB1 jelenleg 8.az Európai ranglistán.Mégis hogy?Már az Eredivisie is mögöttünk van,pedig nekik sok csapatuk megéri a tavaszt.Rajtam kívül egy magyar csapat sem élt még túl csoportkört,nem is nagyon jutnak el odáig. Gyakorlatilag mind pofozógépek a nemzetközi kupákban(Két éve a Kaposvár kapott egy plusz helyet a fair play miatt.Az első selejtező körben két meccsen 11-et kapott a világverő HJK Helsinki-től.De a Győr is,az állandó 2.-3. helyével,tavaly 9-1-re kapott ki az Aszterasz Tripolisztól.)Ennek ellenére már hat csapatunk indulhat a kupákban,2 BL+4 EL.Ez akkor is nehezen lenne magyarázható,ha én egyedül futószalagon nyerném a BL címeket,amire láthatóan még nem is vagyok képes.
    Az,hogy most ezek a bug kategóriába tartoznak,vagy így lett megcsinálva a játék,lehet, hogy soha nem fogom megtudni.
    De többet ezzel már nem is foglalkozom,mert új magyar karriert úgysem kezdek.A neheze itt pedig már mögöttem van.Hogy a többi magyar klub mit szerencsétlenkedik össze,az meg nem érdekel.Viszem a zászlót helyettük is.
  • Darthmushroom
    ejj de szeretem.. lenyomtam már jó pár meccset mondom csak mentek már egyet.. erre kifagy az fm. sajnos nem elsőnek volt már ilyen mentésnél hal be.
  • Darthmushroom
    ez a Lovrencsics nálam egy állat IF-be jobb oldalon, mai első meccsem 2gól 3 assist. 30 meccs 9 gól 26 assist :D
  • hangabanga
    Köszi az ötletet!

Egy kérdés, magyar ligában, kiegészítővel (az alapjáték legális, természetesen) melyik liga a legalja?

Jászberényi VSE???

Akkor azért ők lennének a csapatom :)
  • Darthmushroom
    ja ez igaz, régen én is alsóbb osztályokba dugig voltam magyarokkal :D
  • karajjj
    plusz egy tanács: érdemes betölteni a magyar játékosokat is, sokszor jobb magyarokat tudsz igazolni, mint amilyen angolok szóba állnak veled
  • Darthmushroom
    más meglepőt nem látok :D :D :D :D
  • korbin555
    Konkrét ötletem nincs.Ha a legalsó ligában kezdesz,csak nehéz feladatot találsz.Töltsd be a Brit-szigetek mind az öt országát nagy adatbázissal,mert komoly szükséged lesz a sok játékosra.És nem árt a válogatott múlt menedzserként,mert megkönnyítheti az életedet.Eleget fogsz szenvedni így is,amíg el nem érsz a Championship-be.Az első űrkorszakbéli ugrás akkor jön majd el,amikor profi lesz a klub.Nőni fognak ugyan a kiadások,de akkor már legalább pénzt kereshetsz a játékosaidon.Nem mintha értelme lenne bárkihez is ragaszkodni.Aki jó a 6.ligában,az már kevés az 5.ligához,stb.Minden nyáron keserves lesz az átigazolási időszak is,ezt garantálhatom.
    Sok sikert,és még több kitartást.
  • zyndar
    Az is lehetne
  • Darthmushroom
    Őőőőő h nyert a MU? :D
  • zyndar
    Keresd a hibát

Ezt pedig öröm látni
  • hangabanga
    Szia!

Üdv Neked is!

Igen, nagy fába vágom a fejszét, de én is szeretném élvezni a gyümölcsét az igazi csapatépítésnek, amikor is 10-20 évig vezetek egy kis csapatot a világhírnév felé.

Ahogy írtam, eddig csak a MU-val toltam minden évben és bár jöttek a szép eredmények, de igazán mégsem éreztem "magaménak" a "fiaimat". Ez alól egy kivétel volt, a 13-ban a Maupay a Nice-ből.

Szóval most keresgélek, de ha van vagy lesz ötletetek, szívesen veszem.

Üdv:
    hangabanga
  • zavbal
    GOAAL: "Tehát rögzítve van a player value a kisebb reputációjú ligákban." Idézet korbintól. De a 2 millió nem standard érték nekem Szerbiában ez 6.75 millió euró. Egy példa: Brasanac idén a spanyol kettes Levantét válaszotta: nálam 6.75 milliós értéke volt ott 13 millió.Pedig a reputációjuk alacsonyabb. Nem annyira zavaró csak fura. Olyan mintha minden igazolásod egy katasztrófa lenne mert eladod és az új helyen kétszer annyit ér.

hangabanga: üdv a fórumon és szép kihívás lenne amin gondolkozol!
  • hangabanga
    Sziasztok!

Engedjetek meg, hogy egy rovid hsz-el es egy apro kerdessel mutatkozzam be!

4-5 eve FM-ezek, de eddig csak olvasgattam a forumot, amibol Nektek koszonhetoen eleg sokat is tanultam, koszonet erte!

Jelenleg a 14-es kiadassal jatszom es ahogy az lenni szokott, az MU az en csapatom. IRL mar 15 eve kitartok mellettuk, igy azt hiszem, mar nem ook valtani :).

Az FM azonban mas, most szeretnem felre tenni a MU-s karriert es korbin irasainak koszonhetoen elindulnek egy rogosebb uton. Szeretnek egy kis csapatot valasztani, ahol gyakorlatilag a grundon kivul nincs is mas:) Szeretnem megelni a kiscsapatokkal jaro vezodsegeket, a penztelenseget, az alkotas es az esetleges ikerek oromet. Nem vagyok mazochista, de egy nagy csapattal, mint pl. az MU, ha egy kicsit is odafigyel a manager, azert olyan nagy bajok nem lehetnek es ez bizony 1-2 ev utan unalmassa valik ...

Alapvetoen Angliaban gondolkodom, de szivesen kitekintek a nagyvilagba is. Azt kerdeznem Toletek, hogy az angol Skrill- ben szereplo Leamington (22. hely a media zerin) csapatanal letezik gyengebb, netan rosszabb korulmenyek kozott tengoo kiscsapat? Ha igen, kerlek irjatok meg es elkezdek vele egy karriert.

Koszi a segitseget, udv:
    hb

• GOAAL
    *vajon :D
  • GOAAL
    Tulajdonképpen mi is ez az max 2M érték bug? Csak a kis bajnokságokra igaz? valyon valami frissítés miatt már kijavították, vagy itt magától javult meg?
  • Darthmushroom
    lol egyből van zsé sz@rássig :D
  • Darthmushroom
    Újabb rangadó behúzva így tovább tapadunk az Olimpin (1 pont hátrány), és ezzel a győzelemmel a Pana 10 pontra szakadt le tőlünk. Gergőnek nagyon megy a játék idén.

• Mor3llo
    csak most olvasgattam vissza, de az hatalmas volt :D
    Paul Shaw-t adta el mesterségesen Chelseanek 50 millió ojróért :DD azt mondta, azért csinálta, mert így olyan, mintha a Fradit megvette volna egy milliárdos :DD
  • BetonK
    Úgy látszik mégis van:

http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Copa_del_Rey#Qualified_teams

E szerint a Barca B és a Castilla el sem indul a kupában.
    Kár, új kihíváson gondolkodom, és B csapattal EL-t nyerni eléggé tetszett volna.
  • LasDen #94032
    nem látom.akadályát
  • BetonK
    Meg tudja nekem azt mondani valaki, hogy a Barcelona B csapata Király Kupa megnyeréssel indulhat-e az EL-ben?
  • korbin555
    Szívesen.Addig kell piszkálni a főnökséget,amíg bele nem egyeznek.
  • Gerdzso
    Köszi! :)

Most már biztos vagyok abban, hogy kell az az új stadion! :D

Kihasználtság
  • korbin555
    Felül a Liga nevénél-Team stats-Average attendance.Én az átlagos kihasználtságot szoktam nézni ITT.
  • Gerdzso
    Igen, ott vagyok. :)

Akkor most elértük a maximumot, de még nincs opció új építésére. Gondolom ha túl sok lesz a telt-ház akkor majd építenek újat.

Amúgy hol tudom megtekinteni az átlagos nézőszámot? :)
  • korbin555
    Gondolom még a Colchester-nél vagy.Ha a The Weston Homes Community Stadium-ban vannak a meccsek,az 30 ezerig bővíthető.
  • korbin555
    Ha állandó a telt ház,akkor egy gazdag klubnál jó esély van rá,hogy valamire rábólintanak.De elsőre szinte mindig csak bővítenek.Persze ha bővíthető egyáltalán a stadion.Melyik csapatnál vagy?
  • Gerdzso
    Én annak is örülnék, ha egyszer csak bejelentenék, hogy ez meg az van, de új stadiont biztos nem mostanában fogunk építtetni, pedig jó lenne... :/

A pénz nem akadály, ha akarnám se tudnám mire költeni, én az ingyen igazolásban hiszek. :D
  • Darthmushroom
    azt tudsz kérni a vezetőségtől, régebbibe ha jól emlékszem csak bővítést tudsz kérni, és ha nem tudják hova bővíteni akkor húznak újat (persze ha rohadt jól állsz anyagilag) újabb fmekbe már külön lehet kérni új stadiont.
  • Darthmushroom
    néha random jön hír h csinálnak valamit(pályafűtést meg ilyeneket), legalább is régebbi fm-be volt. Ideibe még nem találkoztam vele.
  • Gerdzso
    Esetleg új stadiont se tudok építtetni? :/
  • korbin555
    Sehogy.
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Azt hogy tudom megoldani, hogy a stadiont építsék úgy újra, hogy legyen "behúzható" tető és hasonló extrák? :)
  • Darthmushroom
    És igen megcsináltuk, immár csak 1 pont hátrányunk ellenük és újra él a remény egy esetleges bajnoki címre. Amúgy a kupába a visszavágón hiába nyertünk 2:1re ellenük hosszabbításban kiestünk mert egyenlítettek. Télen kaptam egy kis pénzt meg fizu keretet is így érkezett Depay 325kért (átadon volt), Hoilett+Fierro ingyen és Riviére kölcsön. Kupa és EL kiesést így nem is bánom h felcsillant a remény a bajnoki címre, biztos h nem lesz könnyű de próbálkozunk :D
  • korbin555
    World Club Finances javítva.
  • korbin555
    Nem is vártam,azonnal eladtam a négy embert,akit terveztem.A bevétel pedig 65M.Ehhez még hozzájön a rendkívül sikeres Ázsiai túra miatt drasztikusan emelkedő merchandise is.(Végül nem Kínába mentünk,mert azt lemondták,de Korea is szépen hozott.)Plusz a BL bevételek.Végre elkészült a stadion is.A 14 ezres romhalmazból lett egy modern 18 ezres stadion.Facilities.Ha összeadom a bevételeket,az épületeket,és a játékosaim értékét,a végeredmény az,hogy rettenetesen gazdagok vagyunk.Club finances.És a Boardoom-Finances.
    És akkor még voltam olyan bátor,hogy visszautasítottam egy 51,5M-s ajánlatot is.Őt most nehéz lenne helyettesíteni,majd egy-két év múlva meggondolom.A pénz nem fog gólt rúgni,és továbbra sem akarok költekezni.Minek is tenném,amikor tele van a csapat tehetségekkel,és folyamatosan jönnek az újak.Van három-négy olyan afrikai srácom, akiken további vagyonokat fogok keresni.Most inkább az elérhető,és a magas szintet megütő magyarokat próbálom idehozni.Körülbelül 15 lehet ilyen,ebből tíz már nálam játszik.
    Újra csak elmondom,amit a karrier kezdete előtt már leírtam,hogy milyen változásokat eszközöltem az editorban.Youth rating 95,nincs Liga Kupa,az ország pedig fejlett gazdasággal rendelkezik.Ehhez jön még a sok betöltött afrikai ország.Csak azért,hogy mindenki,aki olvassa a beszámolókat, tisztában legyen ezzel.
    Most lassítok a tempón,mert a következő hetekben mások a prioritások,de természetesen folytatom,mert legalább 15 évig nem akarom befejezni.

• BetonK
    Nálam a harmadik BL döntő után ugrottak fel a játékosok értékei, addig eléggé lent voltak. Egyelőre azon a szinten is maradtak, de az igazsághoz hozzátartozik, csak a következő szezon októberében járok, hanyagoltam az utóbbi időben az FM-et.
    13-ban nálam úgy volt, hogy egyik szezonban nagyon megugrottak az értékek, és úgy is maradtak egész idényben, aztán a következő nyáron jelentősen visszább estek az árak, hasonló tehát a tapasztalatom mint Dartmushroomé. Kíváncsian várom, ebben a részben is ez lesz-e.
  • Darthmushroom
    Grat.

ezek az értékek nálam már a 13-ba is így voltak h bl döntő után rohamosan megnőnek, de utána sajnos valamennyit zuhannak is vissza. pl. Sheff Wed mentésem bl döntő után 40m-t ért Will Hughes, de rá pár hétre visszatért a 20-25m értékre.
  • Solt