A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hangabanga #94039 Sziasztok!
Engedjetek meg, hogy egy rovid hsz-el es egy apro kerdessel mutatkozzam be!
4-5 eve FM-ezek, de eddig csak olvasgattam a forumot, amibol Nektek koszonhetoen eleg sokat is tanultam, koszonet erte!
Jelenleg a 14-es kiadassal jatszom es ahogy az lenni szokott, az MU az en csapatom. IRL mar 15 eve kitartok mellettuk, igy azt hiszem, mar nem ook valtani :).
Az FM azonban mas, most szeretnem felre tenni a MU-s karriert es korbin irasainak koszonhetoen elindulnek egy rogosebb uton. Szeretnek egy kis csapatot valasztani, ahol gyakorlatilag a grundon kivul nincs is mas:) Szeretnem megelni a kiscsapatokkal jaro vezodsegeket, a penztelenseget, az alkotas es az esetleges ikerek oromet. Nem vagyok mazochista, de egy nagy csapattal, mint pl. az MU, ha egy kicsit is odafigyel a manager, azert olyan nagy bajok nem lehetnek es ez bizony 1-2 ev utan unalmassa valik ...
Alapvetoen Angliaban gondolkodom, de szivesen kitekintek a nagyvilagba is. Azt kerdeznem Toletek, hogy az angol Skrill- ben szereplo Leamington (22. hely a media zerin) csapatanal letezik gyengebb, netan rosszabb korulmenyek kozott tengoo kiscsapat? Ha igen, kerlek irjatok meg es elkezdek vele egy karriert.
Koszi a segitseget, udv:
hb