A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Nem is vártam,azonnal eladtam a négy embert,akit terveztem.A bevétel pedig 65M.Ehhez még hozzájön a rendkívül sikeres Ázsiai túra miatt drasztikusan emelkedő merchandise is.(Végül nem Kínába mentünk,mert azt lemondták,de Korea is szépen hozott.)Plusz a BL bevételek.Végre elkészült a stadion is.A 14 ezres romhalmazból lett egy modern 18 ezres stadion.Facilities.Ha összeadom a bevételeket,az épületeket,és a játékosaim értékét,a végeredmény az,hogy rettenetesen gazdagok vagyunk.Club finances.És a Boardoom-Finances.
    És akkor még voltam olyan bátor,hogy visszautasítottam egy 51,5M-s ajánlatot is.Őt most nehéz lenne helyettesíteni,majd egy-két év múlva meggondolom.A pénz nem fog gólt rúgni,és továbbra sem akarok költekezni.Minek is tenném,amikor tele van a csapat tehetségekkel,és folyamatosan jönnek az újak.Van három-négy olyan afrikai srácom, akiken további vagyonokat fogok keresni.Most inkább az elérhető,és a magas szintet megütő magyarokat próbálom idehozni.Körülbelül 15 lehet ilyen,ebből tíz már nálam játszik.
    Újra csak elmondom,amit a karrier kezdete előtt már leírtam,hogy milyen változásokat eszközöltem az editorban.Youth rating 95,nincs Liga Kupa,az ország pedig fejlett gazdasággal rendelkezik.Ehhez jön még a sok betöltött afrikai ország.Csak azért,hogy mindenki,aki olvassa a beszámolókat, tisztában legyen ezzel.
    Most lassítok a tempón,mert a következő hetekben mások a prioritások,de természetesen folytatom,mert legalább 15 évig nem akarom befejezni.