A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Az én mentésemben három évig semmit nem nőttek az értékek.Ez tény.És ez már olyan három év volt,amiben mindig jól szerepeltünk a BL-ben,a klub reputációja pedig az égbe szökött.De nem voltam egyedül.Itt van például egy Izlandi srác.Két BL-t nyert,a csapata 7. a ranglistán,mégsem éri el az 1M-t a játékosai értéke.De hasonlót találtam román,és lengyel karriernél is,valamivel magasabb értékekkel.Tehát valóban nem standard érték,de minden(legalábbis ezekben)a ligákban,van egy határ húzva.Azt lenne jó tudni,hogy konkrétan mit kell elérni,hogy ezt a határt átlépjük.Mert az,hogy a semmiből pillanatok alatt változnak a dolgok,nem ad nekem mérhető támpontot.Van egy BL győzelmem,és összesen háromszor értem el az elődöntőt.Aztán varázsütésre egyik napról a másikra az értékek közel a tízszeresére ugrottak.Nem folyamatosan nőttek évről évre,ahogy normális esetben elvárható lenne.Még egy éve is,ha eladtam egy játékost,azonnal duplázódott az értéke,pedig egy nálunk alacsonyabban rangsorolt ligába ment.Az én szempontomból nézve már átléptem ezt a bizonyos határt,így már nem lesznek gondjaim.Többé nem kell kínokat átélnem,hogy nálam kisebb klubok, alacsonyabban rangsorolt ligákba,nevetséges összegekért viszik el a klasszis játékosaimat.Most már komoly összegeket keresek eladásokból,és a szponzorok is szépen támogatnak.
    A másik,amit nem értek,hogy az NB1 jelenleg 8.az Európai ranglistán.Mégis hogy?Már az Eredivisie is mögöttünk van,pedig nekik sok csapatuk megéri a tavaszt.Rajtam kívül egy magyar csapat sem élt még túl csoportkört,nem is nagyon jutnak el odáig. Gyakorlatilag mind pofozógépek a nemzetközi kupákban(Két éve a Kaposvár kapott egy plusz helyet a fair play miatt.Az első selejtező körben két meccsen 11-et kapott a világverő HJK Helsinki-től.De a Győr is,az állandó 2.-3. helyével,tavaly 9-1-re kapott ki az Aszterasz Tripolisztól.)Ennek ellenére már hat csapatunk indulhat a kupákban,2 BL+4 EL.Ez akkor is nehezen lenne magyarázható,ha én egyedül futószalagon nyerném a BL címeket,amire láthatóan még nem is vagyok képes.
    Az,hogy most ezek a bug kategóriába tartoznak,vagy így lett megcsinálva a játék,lehet, hogy soha nem fogom megtudni.
    De többet ezzel már nem is foglalkozom,mert új magyar karriert úgysem kezdek.A neheze itt pedig már mögöttem van.Hogy a többi magyar klub mit szerencsétlenkedik össze,az meg nem érdekel.Viszem a zászlót helyettük is.