104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Jelezni lehet ITT,és van valaki az SI-től,aki igyekszik megoldást találni a problémákra.De láthatóan igen sok a munkája.Ha nincs válasza egyből a kérdésre,akkor megkér,hogy töltsd fel neki a mentett .fm fájlt,és leteszteli.Egy próbát megér.
  • Utley
    A kedves játékgyártó elmehetne már a búsba, mert egy tetves "elő" selejtezőt se tudnak összedobni. Nem tudom melyik kókler dolgozik "óceániai" területen, de egy pici időt áldozhatna a munkára... Nem lehet valamiképpen ezt jelezni és egy patch keretében javítani?
  • Utley
    Kicsit gyilkolja csak az idegeimet a Cook Szigetek válogatottja. Sajnos nem igazán jönnek az eredmények, de nem adjuk fel. A 2014-es eredményeim:
    Amerikai Szamoa :(h) 2-2
    Tonga (i) 1-2
    Bolívia (h) 0-7 ez a meccs tett be az idegeimnek
    Új Kaledónia (i) 1-3
    Amerikai Szamoa (2-0)
    Tonga (h) 4-0
    Fiji (h) 2-2
    És ismét sikerült leszarni az Óceániai VB selejtezőt...Megint nem kaptam sanszot se elindulni...
  • Darthmushroom
    RvP már light tranning---> Pjanic, Giggs OFF egy meccsen (Y) (Januzajt is lerúgták csak az nem lett komoly) nem mintha Kagawa,Rafael,Welbeck még nem lenne sérült.
  • Darthmushroom
    21 bajnoki után ismét kikaptunk. sajnos már nagyon érett, a játékunk nagyon visszaesett mivel folyamatosan 3-5 db sérültünk van, éppen h felépül valaki rögtön megsérül más. Ligakupába sajnos nem sikerül a döntőbe jutni, kicsit tartalékolva kevesek voltunk a Chelseahez, de nem baj az a kupa nem érez piorítást. Lényeg h a tabellát még magabiztosan vezetjük.
    meccsek
    tabella

• korbin555
    VB 2022.Kieséses szakasz.Meccsek.Álomcsapat.A franciák elleni döntőben kilenc játékosom volt a kezdőben.Mondjuk azt eddig is tudták, hogy kell döntőben elbukni.
  • korbin555
    Márciusban jött,az ifiben 8 meccsen 15 gól,8 gólpassz.17 évesen kölcsönbe megy,18 évesen meg felkerül a nagyok közé.
    Ami érdekes,hogy a horvátoknál minden évben kijön két-három ilyen kaliberű gyerek. Pedig most nálam is 95 a youth rating,mint náluk.Az ukránokról már nem is beszélve,akik EB döntőt játszottak.Tele a keretük szuper 22-24 évesekkel.Nyilván ott több klubnál is nagyon jók a feltételek,nem úgy,mint nálunk.
  • Darthmushroom
    Szép kis törlesztő részlet van beállítva a MU-nál az aug. 100m+ból januárra kemény 10m font maradt a számlán.
  • zyndar
    Vass Lacika sárkánytejen nőtt fel? 15 évesen, atyaég... :)
  • Terminátor14
    Grat, ez így elég komoly! :)

A szponzori ill. marketing pénzek tényleg elég túlzóak így, nálam hasonló eredmények után a Fradinál 7m volt az éves össz. szponzori bevétel, míg a teljes nb1 talán 16m volt.
  • hangabanga
    KEZDODIK!
  • Blum
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A City majd ma este feljon az elre. Eletemben eloszor fogok oszinten imadkozni egy Man Utd gyozelemert :D
  • Darthmushroom
    el is küldték Pellet :D de Poolnál is már edző váltás volt jött Biglia. Cityhez meg jött Klopp :D
  • fergusonpapa
    City jól lent van, Norwich meg meglepően jónak tűnik :)

Jó kis csapatot raktál össze, küld el Moyesnak is :D
  • Darthmushroom
    december elején így állunk, az zavar kicsit h rohadt sok a sérülésünk.
    meccsek
    tabella
    Legia meccs itthon rohadt érdekes volt mert semmit nem mutatott belőle :D West Brom ellen meg csoda h nem kaptunk ki mikor lefociztak minket mert Rafaelt már az elején kiállították.
  • Darthmushroom
    4231 lentebb láthatod az elsőbe írásomba a felállást :D
    Control mentalitással gyalázunk, csomószor 60-70% a labdabirtoklásunk :D Középen Carrick+Fella darál :D nem enged senkit kapu közelbe :D és még csereként ott van Koke :D
  • korbin555
    Milyen beton falat húztál fel,hogy kapura sem rúgnak ellened?
  • Darthmushroom
    shity se volt túl nehéz falat :D am Pelo valami nagyon új szélső nélküli 4222 játszatott, a vereséggel meg fel is merültek a hírek h veszélyben az állása. :D 9. helyen tanyáznak :D

• Darthmushroom
    hm.. gondolom a fejlődésére is szépen kihatással lehetett ennyi sérülés
  • korbin555
    Tessék.Balde Keita.
    Én a helyedben tartózkodnék tőle.Iszonyúan sérülékeny játékos.Egy oldalra ki sem fért,annyi baj érte már szerencsétlent.
  • Darthmushroom
    Keita Baldéról tudsz tolni egy képet nekem Korbin? (alapból Lazio) annyira ellentmondásos képeket találok róla neten, 1szer atom sz@r 1szer meg vadállatra fejlődik. Most MU mentésembe 4,5 csillagot ad rá a legjobb scoutom.
  • Darthmushroom
    Szép, Gratu!
  • korbin555
    Haladás FC. 2021-2022.

NB1.Erről elég is ennyi.Ami talán érdekes,hogy a Gólkirály versenyben a dobogó mindhárom helyén az én játékosom végzett.Gondolom,ez is valami rekord lehet, nálam biztosan az.Azért hozzátartozik,hogy a második helyezett Tisza a Vidinél volt kölcsönben.Neki sajnos nincs jövője nálunk,előbb-utóbb menni fog.Nem nagyon fog fejlődni,és csatár poszton a bőség zavarával küzdök.(Ami persze nem baj.)
    És akkor a BL.A csoportban nagyon jól kezdtünk,de a végére becsúszott két vereség is.Ennek ellenére még sikerült az első helyen továbbmenni.Tavasszal az Atlético Madrid nem okozott gondot.Aztán jött a Monaco,aminek nagyon örültem a sorsoláskor. Idegenben 0-0,itthon a 90.percben 1-1,és már kezdtem volna temetni az álmokat,de ekkor jött Khutsishvili,és 30-ról kipókhálózta a bal felső sarkot.Szédületes bomba volt,és ezzel sikerült továbbjutni.Az elődöntőben a Napoli nem sok vizet zavart,a döntőben pedig a Juventus várt ránk.Az egyetlen eddigi győzelmünk pont a Juve ellen született,és megint sikerült megcsinálni.Döntő,és a meccseink.Két vesztett döntő után tehát újra miénk a trófea.A Juve pedig ezek után a kedvenc csapatom lett.
    Még a szezon előtti eseményekhez tartozik,hogy az átigazolási szezon végül 110M feletti bevételt hozott,és ehhez jött még 23,3M reklámbevétel is.Szóval rettenetesen gazdagok vagyunk.Most,hogy vége a szezonnak,jön a VB.Ott a válogatottunk is,12 játékosommal,ezért idén felkészülési meccsek nem lesznek.A komplett felnőtt és ifi keret valamilyen tornán érdekelt,ezért nem lenne értelme.
    Az új szezon előtt jöttek a soros szponzorok,most már 30,5M-t kaptunk,és a friss merchandise bevétel,ami ezúttal 23,5M .A teljes szezon
    egyenlege majd a hónap végén kerül kihirdetésre,de szerintem a pénztárosnak lesz mit számolgatnia.Akkora transzfer bevétel,mint a tavalyi volt,nem lesz,mert max két ember megy,aki számottevő pénzt hozhat.Ilyet négy-öt évnél gyakrabban nem is lehet produkálni.Ráadásul már többségben vannak a magyarok,hozzájuk meg ragaszkodom. De őszintén szólva nincs is szükségem extra bevételekre.Azért a folyamatos kutatás fiatal tehetségek után mindig megy,mert soha nem lehet tudni,mit hoz a jövő,és a könnyű pénznek mindig van helye.Ezekkel az erős szponzorokkal,és a szintén nagyon komoly merchandise bevételekkel kapcsolatban tanácstalan vagyok,mert nincs összehasonlítási alapom.Itt a fórumon nincs senki,aki magyar karrierben ilyen messzire jutott volna időben.Erősen valószínűnek tartom,hogy komoly szerepet játszhat az,hogy az editorral fejlődőről,fejlettre állítottam az ország gazdaságát.De akárhogy is,ez minden magyar csapatra egyformán vonatkozik.Szépen,folyamatosan emelkednek az NB1 pénzdíjai,és a komolyabb TV-s meccsek után már 50-75k-t is kapnak a csapatok.Ebből szintén minden csapat profitál,ha nem is egyenlő részben.De ez érthető,mert egy Győr-Haladás meccs nem ugyanaz, mint egy Mezőkövesd-Siófok.
    A felnőtt keretben most csak minimális változás lesz,ha lesz egyáltalán.Nem sok értelme lenne piszkálni valamit,ami jól működik.Ha valakiért visszautasíthatatlan ajánlatot kapok,akkor esetleg egy-két embert hajlandó leszek elengedni.Van minőségi utánpótlásom,benne olyan srácok,akik angol,francia,olasz kluboknál vannak kölcsön,és akár azonnal bevethetők lennének.De most már nem tolonganak a kérők,mert reputációban csak a Barca van előttünk.Az egyetlen,amiben nem versenyezhetek a multi klubokkal,az a bérek.Igaz ugyan,hogy a heti fizetési keret idén már 2,3M lesz,de azt öngyilkosság lenne kihasználnom.Az évi közel 110M-t jelentene.Egy nagy bukta a BL-ben,eltűnik egy-két szponzor,és máris szorul a hurok.Jelenleg a legmagasabb fizetés 77K.Húztam egy képzeletbeli határt,és ha valakinek 100K feletti igénye lesz,az már megy is innen jó messzire.De jelenleg minden OK,a kerítés is kolbászból van,és szeretném,ha ez a jövőben is így maradna.Még a végére egy hír,kibővítik a stadiont,bár bajnokin csak egy telt házunk volt,a Győr elleni rangadó.De a BL meccseken mindig telt ház van,és az átlagos kihasználtság is elég magas.Ezzel 22 ezres lesz a stadion,és innen már nem lesz tovább bővíthető.Ha érdekel valakit,átlagos nézőszám.
    A steam achievement-ből felugrott a "Trophy hoarder"de ezt nem tudom,hogy számolja, mert nem nyerhettem húsz kupát.Hacsak nem számolja az összes karriert,mert a korábbi vándorkarrierben is gyűjtögettem rendesen.A következő gondolom jövőre a "Part of the furniture" lesz,mert akkor tíz éve lesz,hogy itt lopom a napot.
    Köszönöm a figyelmet.
  • hangabanga
    Azért én tartok ettől a mai estétől, csak nehogy ők végezzenek ki Minket, amire azért valljuk be, ebben a töketlen szezonban simán megvan az esély ....
  • Darthmushroom
    ilyet se láttam még :O egy meccsen (Cardiff otthon) 4 apróbb (Pjanic,Roo,Fella,Janu) és 1 komoly sérülés (Rafael)
  • zavbal
    OFF: Nana Remélem ágyúcső elé kerülnek. (Persze az eredmény szép!)
  • Darthmushroom
    totális futball :D legvégén kiengedtünk, pedig a labdabirtoklás is 60-65% körül mozgott pedig végig a javunkra.
  • korbin555
    Gratula.Arsenal kapura lövés 0.Nem semmi.
  • Darthmushroom
    KIVÉGZÉS :D :D :D örülnék este is egy ilyennek :D

• Darthmushroom

Manchester United első szezon
    A kezdet

Mivel a valóságba már nem bírom elviselni a MU töketlenkedését, ezért kénytelen voltam egy karriert kezdeni velük. A tradíciókat megtartva próbálom újjá építeni a keretet, ennek következtében a nem Mu szintű játékosok távoztak is, kivétel Nani aki mivel egész nyáron sérült. Igazolásoknál meg arra figyeltem h fiatal játékosok érkeznek és persze nem eszméletlen áron. Az öreg játékosok közül akiknek lejár majd a szerződése (Rio,Vidic,Giggs,Evra,Carrick) csak a utóbbival hosszabbítottam. A szezon nem indult rosszul, a szuper kupát nevetve behúztuk, majd jöttek a bajnokik ahol minden meccsen hátrányba kerültünk. Pool elleni vereségnél egy szöglet gól és egy Suarez szabi megpecsételte a sorsunkat. Meccseink
    felállás és kezdő

Célom: jövő nagy MU-jának felépítése csak fiatal olcsó játékosok igazolásával, +BL-be utolérni a Poolt
    Érdekesség: Valencia Mou.-nál úgy bekezdett h 3 bajnoki 7gól+1assist LOL
  • korbin555
    Tudom,hogy mint CM sosem lesz olyan jó,mint szélsőként lenne,de valamit muszáj csinálnom vele.Nagy jövője nálam nem lesz,felépítem,aztán majd 18-20 évesen eladom.A felálláson nem változtatok,neki kell alkalmazkodnia.Eddig az összes tehetséges szélső középpályásnak ez lett a sorsa.Őt is csak azért tartom meg,mert ahhoz túl jó lesz,hogy nagyvonalúan elengedjem.Később szép pénzt hoz majd nekünk.
    Vassnak a leggyengébb pontja a kreativitás,de ettől még remek befejező csatár lesz belőle.Ez eddig úgyis hiánycikk a magyarok között.A válogatottban már gyakorlatilag minden poszton van legalább egy klasszis játékos,néhány év múlva csatárposzton is lesz egy.Jelenleg Pusztai a legjobb magyar csatár.Nagyon jó játékos,de nem klasszis.Nálam a rotációs kerethez tartozik,a BL-ben nem is játszatom.Az NB1-ben viszont lubickol,mint hal a vízben.
    Kisorsolták a VB-re a csoportot is.Messze ez a legkönnyebb,innen nem továbbjutni elég nagy szégyen lenne.
  • Terminátor14
    Nem rossz!

Az elő srácots ztem kár átképezni, nagyon szépen látszik, hogy a gyorsasága és a beadás/cselezés lesz az erőssége, szóval tipikus szélső lenne. Persze a játéklehetőségért mindent :P

A 2. gyerkőc eléggé no comment, életveszélyes.
  • korbin555
    A tavalyi szűk esztendő után megint kaptam két igen jó ifit.Pintér ugyan szélső,de azonnal megkezdte a CM edzést,mert különben nem férne be az ificsapat szerkezetébe.Vass eddig a második ifim,aki megkapta az öt csillagot.Magas,jól fejel,erős,ha nem rontom el,világklasszis TM lesz belőle.Az ő kölcsönadását csak én intézem majd,mert biztos akarok lenni,hogy nem törik meg a fejlődése.
  • GOAAL
    igen, most nézem, de csak 2015-ben lesz a bővítés ha minden igaz
  • Darthmushroom
    meg még 1 új lesz az Orlando, mert mind2 főcsoport kap 1-1 csapatot.
  • GOAAL
    Igen, csak a kérdés, hogy a draft előtt meg tudod e figyelni a játékosokat, mert ott helyben nem biztos, hogy van már rá idő, persze ha vannak látható értékei akkor már van viszonyítási alap. Több körös a draft, gondolom azon is fejlesztettek, viszont ha jól rémlik a fizetési sapka tud érdekes helyzetbe hozni, oda kell arra is figyelni, meg hogy megfelelő free agenteket hozzál. Új klub elvileg a New York City FC lesz jövőre, nem tudom, hogy benne van e a játékba
  • Darthmushroom
    gondolom ugyanúgy figyelővel tudsz draftnál játékosra vadászni, csak ugyebár nem mind1 h hol draftolsz, mert a végén lehet nem nagyon marad olyan aki tehetséges meg hiányposztra is jönne. am még az érdekelne h megvan csinálva a játékba h idei évtől több csapat lesz? (tehát a játékba a 2.szezonra)
  • fergusonpapa
    Én is utálom ezt a beszélgetősdit. Ezért sem játszottam sokáig az új verziókkal, mert ha meg épp rosszul értelmeztem mit válaszolok kész káosz volt és hanyatlás-kirugás. Pedig nincs olyan rossz angolom.
  • GOAAL
    Az idei évre sok változást tettek elvileg az MLS-be, de komoly tapasztalatom még nincs, fizetési sapka van (az MLS-ben egyébként pár játékost kivonhatsz ez alól, de viszonylag részletesen leírja a játék, hogy hogyan működik, ha nem érted meg teljesen érdemes rákeresni és odafigyelni a szabályokra, sokat tud lendíteni), draft is van, de odáig nem jutottam, hogy pl miként derítem ki, hogy a jelöltek milyen játékosok is valójában. ha játszani fogsz itt, akkor meséld el, hogy milyen, eléggé elüt a stílusa más ligákétól
  • korbin555
    Ilyen külön szerintem már nincs.A menedzsereket meg az interjúk alatt bőven lehet szapulni,ha valaki ilyen késztetést érez.
    Én ebben a Haladás karrierben még egyetlen interjút sem hagytam ki.De ha az ellenfél menedzseréről,vezetési stílusáról kérdeznek,azt soha nem kommentálom sem pozitív, sem negatív formában.Elég hamar rájöttem,hogy csak kiforgatják a szavaimat az újságírók.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Magánvélemény:Eleve nem szeretem a játéknak ezt az interjús részét.(Csak nem hagyom,hogy az asszisztens összehordjon helyettem minden ökörséget.)A Beta alatt még néhány beszólást viccesnek találtam.De már kívülről fújom az egészet,és nem találom viccesnek,csak unalmasnak.És egyáltalán nem tetszik,hogy milyen irányba fejlődik a játék.A számomra legszimpatikusabb,és leghasznosabb újítás utoljára a 12-ben az "add remove leagues"volt.Amit azóta belepakoltak,azok nélkül vígan meglennék.Jobban tették volna,ha a kismillió bug-ra koncentrálnak a talk-show,vagy az ingame-editor helyett.Legutóbb például A január 1-én visszajött kölcsönjátékosaim egyszerűen fél évre szabadságolták magukat.Már egy hete elküldtem az SI-nek az fm fájlt,de eddig válaszra sem méltattak.Szerintem túl sok a dolguk a hasonló érdekességekkel.Az már az én keresztem,hogy még így is szeretem annyira ezt a játékot,hogy ne akarjam félretenni.