A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ilyen külön szerintem már nincs.A menedzsereket meg az interjúk alatt bőven lehet szapulni,ha valaki ilyen késztetést érez.
    Én ebben a Haladás karrierben még egyetlen interjút sem hagytam ki.De ha az ellenfél menedzseréről,vezetési stílusáról kérdeznek,azt soha nem kommentálom sem pozitív, sem negatív formában.Elég hamar rájöttem,hogy csak kiforgatják a szavaimat az újságírók.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Magánvélemény:Eleve nem szeretem a játéknak ezt az interjús részét.(Csak nem hagyom,hogy az asszisztens összehordjon helyettem minden ökörséget.)A Beta alatt még néhány beszólást viccesnek találtam.De már kívülről fújom az egészet,és nem találom viccesnek,csak unalmasnak.És egyáltalán nem tetszik,hogy milyen irányba fejlődik a játék.A számomra legszimpatikusabb,és leghasznosabb újítás utoljára a 12-ben az "add remove leagues"volt.Amit azóta belepakoltak,azok nélkül vígan meglennék.Jobban tették volna,ha a kismillió bug-ra koncentrálnak a talk-show,vagy az ingame-editor helyett.Legutóbb például A január 1-én visszajött kölcsönjátékosaim egyszerűen fél évre szabadságolták magukat.Már egy hete elküldtem az SI-nek az fm fájlt,de eddig válaszra sem méltattak.Szerintem túl sok a dolguk a hasonló érdekességekkel.Az már az én keresztem,hogy még így is szeretem annyira ezt a játékot,hogy ne akarjam félretenni.