A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94151 Haladás FC. 2021-2022.
NB1.Erről elég is ennyi.Ami talán érdekes,hogy a Gólkirály versenyben a dobogó mindhárom helyén az én játékosom végzett.Gondolom,ez is valami rekord lehet, nálam biztosan az.Azért hozzátartozik,hogy a második helyezett Tisza a Vidinél volt kölcsönben.Neki sajnos nincs jövője nálunk,előbb-utóbb menni fog.Nem nagyon fog fejlődni,és csatár poszton a bőség zavarával küzdök.(Ami persze nem baj.)
És akkor a BL.A csoportban nagyon jól kezdtünk,de a végére becsúszott két vereség is.Ennek ellenére még sikerült az első helyen továbbmenni.Tavasszal az Atlético Madrid nem okozott gondot.Aztán jött a Monaco,aminek nagyon örültem a sorsoláskor. Idegenben 0-0,itthon a 90.percben 1-1,és már kezdtem volna temetni az álmokat,de ekkor jött Khutsishvili,és 30-ról kipókhálózta a bal felső sarkot.Szédületes bomba volt,és ezzel sikerült továbbjutni.Az elődöntőben a Napoli nem sok vizet zavart,a döntőben pedig a Juventus várt ránk.Az egyetlen eddigi győzelmünk pont a Juve ellen született,és megint sikerült megcsinálni.Döntő,és a meccseink.Két vesztett döntő után tehát újra miénk a trófea.A Juve pedig ezek után a kedvenc csapatom lett.
Még a szezon előtti eseményekhez tartozik,hogy az átigazolási szezon végül 110M feletti bevételt hozott,és ehhez jött még 23,3M reklámbevétel is.Szóval rettenetesen gazdagok vagyunk.Most,hogy vége a szezonnak,jön a VB.Ott a válogatottunk is,12 játékosommal,ezért idén felkészülési meccsek nem lesznek.A komplett felnőtt és ifi keret valamilyen tornán érdekelt,ezért nem lenne értelme.
Az új szezon előtt jöttek a soros szponzorok,most már 30,5M-t kaptunk,és a friss merchandise bevétel,ami ezúttal 23,5M .A teljes szezon
egyenlege majd a hónap végén kerül kihirdetésre,de szerintem a pénztárosnak lesz mit számolgatnia.Akkora transzfer bevétel,mint a tavalyi volt,nem lesz,mert max két ember megy,aki számottevő pénzt hozhat.Ilyet négy-öt évnél gyakrabban nem is lehet produkálni.Ráadásul már többségben vannak a magyarok,hozzájuk meg ragaszkodom. De őszintén szólva nincs is szükségem extra bevételekre.Azért a folyamatos kutatás fiatal tehetségek után mindig megy,mert soha nem lehet tudni,mit hoz a jövő,és a könnyű pénznek mindig van helye.Ezekkel az erős szponzorokkal,és a szintén nagyon komoly merchandise bevételekkel kapcsolatban tanácstalan vagyok,mert nincs összehasonlítási alapom.Itt a fórumon nincs senki,aki magyar karrierben ilyen messzire jutott volna időben.Erősen valószínűnek tartom,hogy komoly szerepet játszhat az,hogy az editorral fejlődőről,fejlettre állítottam az ország gazdaságát.De akárhogy is,ez minden magyar csapatra egyformán vonatkozik.Szépen,folyamatosan emelkednek az NB1 pénzdíjai,és a komolyabb TV-s meccsek után már 50-75k-t is kapnak a csapatok.Ebből szintén minden csapat profitál,ha nem is egyenlő részben.De ez érthető,mert egy Győr-Haladás meccs nem ugyanaz, mint egy Mezőkövesd-Siófok.
A felnőtt keretben most csak minimális változás lesz,ha lesz egyáltalán.Nem sok értelme lenne piszkálni valamit,ami jól működik.Ha valakiért visszautasíthatatlan ajánlatot kapok,akkor esetleg egy-két embert hajlandó leszek elengedni.Van minőségi utánpótlásom,benne olyan srácok,akik angol,francia,olasz kluboknál vannak kölcsön,és akár azonnal bevethetők lennének.De most már nem tolonganak a kérők,mert reputációban csak a Barca van előttünk.Az egyetlen,amiben nem versenyezhetek a multi klubokkal,az a bérek.Igaz ugyan,hogy a heti fizetési keret idén már 2,3M lesz,de azt öngyilkosság lenne kihasználnom.Az évi közel 110M-t jelentene.Egy nagy bukta a BL-ben,eltűnik egy-két szponzor,és máris szorul a hurok.Jelenleg a legmagasabb fizetés 77K.Húztam egy képzeletbeli határt,és ha valakinek 100K feletti igénye lesz,az már megy is innen jó messzire.De jelenleg minden OK,a kerítés is kolbászból van,és szeretném,ha ez a jövőben is így maradna.Még a végére egy hír,kibővítik a stadiont,bár bajnokin csak egy telt házunk volt,a Győr elleni rangadó.De a BL meccseken mindig telt ház van,és az átlagos kihasználtság is elég magas.Ezzel 22 ezres lesz a stadion,és innen már nem lesz tovább bővíthető.Ha érdekel valakit,átlagos nézőszám.
A steam achievement-ből felugrott a "Trophy hoarder"de ezt nem tudom,hogy számolja, mert nem nyerhettem húsz kupát.Hacsak nem számolja az összes karriert,mert a korábbi vándorkarrierben is gyűjtögettem rendesen.A következő gondolom jövőre a "Part of the furniture" lesz,mert akkor tíz éve lesz,hogy itt lopom a napot.
Köszönöm a figyelmet.