104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gerdzso
    Köszi, akkor így csinálom. :)
  • Darthmushroom
    egyszerűbb ha valami noname játékos editorozol meg.
  • Gerdzso
    Játékost hogyan tudok létrehozni? :)
  • Darthmushroom
    Bruno Fernandes-ről van valakinek tapasztalata? esetleg képe a jövőbe? ha lehet historyval. Elég vad középpályásnak tűnik. alapból 18 éves portugál az udinesebe.
  • narumon
    No ez egy nekem való carrier egyébként - alulról építkezni :)
    Fel nem foghatom, hogy Guardiolának miért volt jó a Bayernhez menni - ott már nincs mit csinálni... :)
  • narumon
    No én nem fogadtam el a Szeged hosszabbítását, nem adták meg az általam minimum kért 2000EUR-t ezért leléptem. Az vicces, hogy az utánam jövő semmit sem nyert manager fizetése 4500eur.

Szóval léptem a német harmadosztályba a Pardebornhoz. És egészen biztos vagyok benne, hogy a játéknak ez a része nagyon szarul van megcsinálva. Emlékeztek, hogy annó a másodosztályú szegeddel hogy szídtam a match enginet? Azt hittem, hogy a patchekkel lett vállalhatóbb de ezek szerint nem, mert itt a kiscsapattal pont ugyanazokat a baromságokat csinálja mint annó a Szegeddel - szóval ez szerintem ilyen a készítők nem gondolták, hogy kis csapatokkal fogunk játszani mert itt csődöt mond az összes józan ész a match engineben.
    Ugyanis nem azért kapsz ki mert mondjuk az ellenfél jobb, hanem hirtelen te fogsz ki nagyon rossz napot (a szokásos)
    - rengeteg helyzetből se lőnek be egyet sem a csatárok, belelövik a kapusba az üres kapura nem lövi rá hanem megvárja, hogy visszaérjen a kapus, meccsenként a 4-5 kapufa az teljesen síma átlag
    - Ha véletlen begyütrünk 1 gólt a 30 helyzetből, akkor a következő kép, hogy szögletet rúg az ellenfél, kavarodás van és gól. Vagy ő lövi vagy öngól
    - Kb minden meccsen öngolt rúgok
    - a papíron jó játékos nem tudja átvenni a labdát (nem a játékos hibája, szegednél is "megtanulta" ahogy emelkedett a klub elismertsége.

Szóval csalódott vagyok mert ugyanott tartok mint mikor a Szegeddel kezdtem, kitépem a hajam szépen szálanként :)
  • Soulwave
    FA Kupa első fordulóban az L1-es Oldhamet ütöttük, a kis buták kispaddal álltak ki, be is nézték.

• Soulwave
    Első körben beválik, legalábbis nálam a csont esélytelen Budaörs, az első idényben nyerte az MB 2-t, talán egy igazolásom volt össz-vissz. Nyilván az MB1-be már nem volt elég. Tehát én az első szezonban nem, második szezonban már cserélem a csapatot. Itt a League 2-ban tuti nem lesz elég ami most van szóval muszáj. Az elején nincsenek is sokkal jobb free agentek Angliában.
  • Darthmushroom
    kis helyzet jelentés dec. elején. Magabiztosan vezettünk a bajnokságba, Bl-be még ha voltak nehezebb meccseink már biztos a továbbjutás. Játékunk újra igen tetszetős, ez nagyban köszönhető h Mata Roo távozása miatt a csatár mögött játszik. Legnagyobb bajom a helyzet kihasználás, ritka sok helyzetet kihagyunk legutóbb az Arsenal ellen 9 az 9 CCCnk volt még is csak 4 gólt rúgtunk, a sok 1:0 győzelem is talán ennek meg a jó védelemnek köszönhető.
    Tabella
    Meccsek
  • Darthmushroom
    szép is az ilyen, a 6:0ás Watford oktatás után! Pedig már kezdtem morcos lenni h rossz a helyzetkihasználásunk :D
  • Darthmushroom
    sok sikert!! Én meg úgy tapasztaltam h alap h minden évbe ilyen kis osztályba úgy csapatott építeni :D
  • Soulwave

Miután visszavonultattam a Fradis / Schalkés karrierem, úgy döntöttem új kihívások elé nézek egy olyan csapattal amihez legalább minimális kötődésem van. Így esett a választásom az ötödosztályú York City FC csapatára amely a North Square Premierben a média predikciók szerint az ötödik helyre várható.

Mivel irl éltem ott, így küldetésemnek tekintem a yorki csapat PL-be juttatását. A Minstermen kerete nem volt túl acélos a kezdésnél, ugyanakkor tapasztalatom szerint alacsonyabb ligákban nem érdemes felkavarni az állóvizet, mert eredménytelen lesz a csapat. Így csak pár játékost hoztam, közülük a "legnagyobb név" Pablo Couñago, akit az Ipswich Townban lejárt szerződése után sikerült elhozni.

Őszintén szólva furcsa, a 24 csapatos bajnokság, de jobban tetszik, mert pörgősebb mint a mennyei vagy a német biszem. Jelenleg 13 fordulón vagyunk túl, és vezetjük a tabellát, de ez minimum elvárás. Az igazán nagy falat a League két osztályát abszolválni, de talán nem lesz gond. Amint érdekes lesz az egész tolom a beszámolókat.
  • korbin555
    Töltsd le innen,és futtasd a .exe fájlt.A játékot hiába telepíted újra,mert ez nem tartozik a játék fájljai közé.A "Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable tartozéka.Ha úgy sem jó,akkor az egész MVC 2010-et újra kell telepíteni.
  • Neoncsoves
    nyócegyezés pogácsa ligában
  • Darthmushroom
    próbáld a direkt x-et frissíteni vagy googléba keres rá a fájlra és töltsd le. Nem egyszer volt már hasonló problémám más programoknál. Ha úgy se lesz jó akkor tuti h rendszer újratelepítés.
  • sapjack
    Hali FM 14 ezt irja ki inditáskor. "A program nem indult el,mert MSVCR100.dll hiányzik a számítógépről. A program megoldásához próbálja meg újra telepíteni a programot." Újra is telepítettem 2 szer másik meghajtóra is próbáltam. Esetleg valami 5let h milehet a hiba?
  • Darthmushroom
    huppsz :D

am nyáron nem sok érkező volt, az előző évből lekötött Mitrovic 15m, Lamela 20m+Nani +ingyen jött Bardi csere kapusnak, szóval nem költöttünk semmit és 36m volt az eladás. Szabad fizu keretem pedig több mint heti 900k lett.
  • Darthmushroom
    Gratu
  • Sysfox
    Tottenham - Blackburn Rovers 0:2

Ezzel a 2020-es PL győztese a Blackburn Rovers!!! :)
  • Sysfox
    2:0!!!!!!!!!!!!

PADILLLLAAAAAAAA!!!!
  • Sysfox
    Félidőben:

Tottenham - Blackburn 0:1
    ManUtd - Ipswich 1:0
  • Sysfox
    VEZETÜNK A 10. PERCBEN SARABIA FEJESGÓLJÁVAL!!!

(Bocsi a nagybetűkért...)
  • Darthmushroom
    good luck :) Nekem most gólkülönbséggel dőlt el :D para volt mert sokáig bukásra álltunk de all attack és meg lett +1el :D
  • Sysfox
    FM2012, Blackburn, 2020

A 38. forduló előtt...

1. Blackburn 88p
    2. ManUtd 87p

Ha nyerek a Tottenham ellen idegenben, bajnok vagyok. Ha nem, akkor... továbbra is egy álommal szegényebben... Az utolsó fordulóban dől el a bajnoki cím.
  • Darthmushroom
    nem volt szerencsénk :/ ráadásul volt játékosunk talált be. Minden elmond h Zouma lett a meccs embere.
  • Darthmushroom
    na úgy nézz ki sikerülnek is az eladások bár nem sok haszonnal, de nem is várható sok az öregedő átadó listás játékosoknál. Fizetés viszont kegyetlen sok szabadul fel: Nani 90k, Carrick 90k, Kagawa 100k, RvP 235k, Roo 225k. (heti fizu)
    Nani a Lamela csere része, Carrick kínába megy 750kért, Kagawa 15,25m Real, RvP 9,75m Chelsea, Roo 10m Chelsea.
  • punkers
    Nekem nincsen mata a csapatban :S
  • punkers
    Akkor nem szóltam! :D
  • Darthmushroom
    Ebből 4-n valszeg távoznak (Mata kivételével) lesz egy kis kiesés :D
  • Darthmushroom
    első évbe sima volt nekem is a bajnokság, majdnem a pont rekord is megvolt meg bl-t is behúztuk (két hazai kupa annyira nem zavart) itt 2. évbe nem klappolt valami, de majd jobb lesz, elég fiatal a csapatom mivel nyáron Vidic,Rio,Giggs,Evra is ment a csapatból és még Carrick is csak csere lett, most 3. évbe azért jobbat várok.
  • punkers
    Hali!
    Mint említettem én első évben mindent megnyertem a MU-val amit lehetett, a gondolod linkelek egy pár képet. Nem vagyok egy taktikai zseni valószínű csak a szerencsén múlott, mert egész évben szinte semmit nem állítottam, de pl. a chelsea-t mindnehol vertük úgy, hogy kontrát se játszattam csak az alap taktikát.
  • Darthmushroom
    ránéztem már genievel a lentebb linkelt 5 csillagos srácomra. kicsit meglepődtem mert 198-s potenciálja van :O 2 évente mindig jó volna egy ilyen :D
    Waters
  • korbin555
    Nincs mit.És hová sodort a szél?
  • narumon
    Köszi a tippet, ez bejött :o
    Rögtön elfogadták a jelentkezésemet még jó, hogy volt régebbi mentés mert a jelentkezések között is automentett.
  • korbin555
    Ez bug-nak tűnik.Csináltam egy vándor karriert,de ilyennel nem találkoztam.Amikor valahol lemondtam,elmentem szabira novemberig,aztán jelentkeztem az üres posztokra. Soha nem kellett várnom 2-3 hétnél tovább.Ezt hatszor csináltam meg,és mindig hamar volt jelentkező.Töltsd vissza az utolsó mentést,aztán próbáld meg újra.
  • narumon
    Nah most én vagy valami bugba futottam bele vagy nem értem megint a játékot.
    A Szegeddel végül nem hosszabbítottam szerződést - új kihívásra vágytam. És vágyok azóta is. Ha valahova bejelentkezek akkor ott mindenki flattered, de aztán még interjúig sem jutok el, még a német harmadosztályban vagy magyar másodosztályban sem. Lassan eltelt egy év munka nélkül és semmi nem történik. Ez szerintetek bug vagy tényleg előfordul, hogy egy sokszoros bajnok és kupagyőztes mellesleg EL győztes edző nem kell sehova még tárgyalás erejéig sem?
  • Darthmushroom
    nincs sajnos
  • sapjack
    Hyhy lehet nem ide tartozik a téma... olyan kérdésem lenne h fm13hoz valahol vmi magyarositás találhato?vagy esetleg vmeik korábbi magyarositás-t lehet használni hozzá?
  • Darthmushroom
    pihentettem is mert az tegnap volt, milan ellen jones adott egy tökéletes gólpasszt
  • korbin555
    Egyetértek.Amit írtál,az nálam alap minden hosszú karrierben.Mármint az ifiedzők és scout-ok ügyében.Most 2023-ban járok,és több klub is fejlesztette az utánpótlását.Ez nagyon jó hír-nekem.Már elég régóta,lelkiismeret furdalás nélkül kihasználom a reputációmat és a pénzemet a többi klub ellen.Szinte az összes jó magyar ifi nálam köt ki.Abban is igazad van,hogy tőlem is a dupláját,vagy még többet is elkérnek,de ez nem tart vissza.És én is már évek óta messzebbre nézek,mert Kelet-Európa klasszis ifijeiből is válogatok.Jelenleg 17 scout dolgozik nekem.3 Nyugat-Afrikai (Elefántcsontpart,Ghána,Nigéria),3 Dél-Amerikai (argentin,brazil,uru),egy-egy ukrán, horvát,cseh,orosz,lengyel,szlovák,román,szerb,bolgár,és két magyar.És ezek az országok mind be is vannak töltve,hogy a scout-oknak legyen hol kutatniuk.Irdatlan mennyiségű jelentést kapok,de mind átnézem,mert mindig bujkál közöttük néhány lehetséges világklasszis srác.Ez azt hozta magával,hogy olyanokat is el kell adnom,akik 19-20 éves klasszis játékosok,saját nevelések lettek,de nem játszottak egy percet sem a felnőttek között.De nem hagyom abba a figyelést,mert ők hozzák az extra pénzt a klubnak.Évente hozok három-négy gyereket fejenként 1M-ért,vagy még olcsóbban,pár év múlva meg eladom őket 10-20M-ért.Néhány kivételes esetben ez 40-50M is lehet.A rekord bevételem egy játékos után 46,5M volt.Szóval ez egy igen jó út a gazdagsághoz, de a reputációt előtte meg is kell szerezni.Az első években engem is kinevettek a kiszemeltek,de egy-két BL elődöntő után ez már egyre ritkábban fordult elő.Most meg már úgy néz ki, mintha mindenki itt szeretne játszani.Csakhogy ennek meg határt szab az,hogy nem vagyok hajlandó csillagászati fizetéseket adni.Ez nem Anglia,nincsen meccsbevételem,három 50M-s szponzorom,sem Sugar daddy.Minden fillérért én dolgoztam meg,tehát maradok a földön.Két év múlva érek el odáig,hogy a következő esedékes új szerződéseknél néhány ember 100k feletti igénnyel fog előállni.Őket szívfájdalom nélkül eladom,és a csapat meg sem fogja érezni a hiányukat.A bőség zavarával küzdök tehetségek terén.