A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Egyetértek.Amit írtál,az nálam alap minden hosszú karrierben.Mármint az ifiedzők és scout-ok ügyében.Most 2023-ban járok,és több klub is fejlesztette az utánpótlását.Ez nagyon jó hír-nekem.Már elég régóta,lelkiismeret furdalás nélkül kihasználom a reputációmat és a pénzemet a többi klub ellen.Szinte az összes jó magyar ifi nálam köt ki.Abban is igazad van,hogy tőlem is a dupláját,vagy még többet is elkérnek,de ez nem tart vissza.És én is már évek óta messzebbre nézek,mert Kelet-Európa klasszis ifijeiből is válogatok.Jelenleg 17 scout dolgozik nekem.3 Nyugat-Afrikai (Elefántcsontpart,Ghána,Nigéria),3 Dél-Amerikai (argentin,brazil,uru),egy-egy ukrán, horvát,cseh,orosz,lengyel,szlovák,román,szerb,bolgár,és két magyar.És ezek az országok mind be is vannak töltve,hogy a scout-oknak legyen hol kutatniuk.Irdatlan mennyiségű jelentést kapok,de mind átnézem,mert mindig bujkál közöttük néhány lehetséges világklasszis srác.Ez azt hozta magával,hogy olyanokat is el kell adnom,akik 19-20 éves klasszis játékosok,saját nevelések lettek,de nem játszottak egy percet sem a felnőttek között.De nem hagyom abba a figyelést,mert ők hozzák az extra pénzt a klubnak.Évente hozok három-négy gyereket fejenként 1M-ért,vagy még olcsóbban,pár év múlva meg eladom őket 10-20M-ért.Néhány kivételes esetben ez 40-50M is lehet.A rekord bevételem egy játékos után 46,5M volt.Szóval ez egy igen jó út a gazdagsághoz, de a reputációt előtte meg is kell szerezni.Az első években engem is kinevettek a kiszemeltek,de egy-két BL elődöntő után ez már egyre ritkábban fordult elő.Most meg már úgy néz ki, mintha mindenki itt szeretne játszani.Csakhogy ennek meg határt szab az,hogy nem vagyok hajlandó csillagászati fizetéseket adni.Ez nem Anglia,nincsen meccsbevételem,három 50M-s szponzorom,sem Sugar daddy.Minden fillérért én dolgoztam meg,tehát maradok a földön.Két év múlva érek el odáig,hogy a következő esedékes új szerződéseknél néhány ember 100k feletti igénnyel fog előállni.Őket szívfájdalom nélkül eladom,és a csapat meg sem fogja érezni a hiányukat.A bőség zavarával küzdök tehetségek terén.