A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    No én nem fogadtam el a Szeged hosszabbítását, nem adták meg az általam minimum kért 2000EUR-t ezért leléptem. Az vicces, hogy az utánam jövő semmit sem nyert manager fizetése 4500eur.

Szóval léptem a német harmadosztályba a Pardebornhoz. És egészen biztos vagyok benne, hogy a játéknak ez a része nagyon szarul van megcsinálva. Emlékeztek, hogy annó a másodosztályú szegeddel hogy szídtam a match enginet? Azt hittem, hogy a patchekkel lett vállalhatóbb de ezek szerint nem, mert itt a kiscsapattal pont ugyanazokat a baromságokat csinálja mint annó a Szegeddel - szóval ez szerintem ilyen a készítők nem gondolták, hogy kis csapatokkal fogunk játszani mert itt csődöt mond az összes józan ész a match engineben.
    Ugyanis nem azért kapsz ki mert mondjuk az ellenfél jobb, hanem hirtelen te fogsz ki nagyon rossz napot (a szokásos)
    - rengeteg helyzetből se lőnek be egyet sem a csatárok, belelövik a kapusba az üres kapura nem lövi rá hanem megvárja, hogy visszaérjen a kapus, meccsenként a 4-5 kapufa az teljesen síma átlag
    - Ha véletlen begyütrünk 1 gólt a 30 helyzetből, akkor a következő kép, hogy szögletet rúg az ellenfél, kavarodás van és gól. Vagy ő lövi vagy öngól
    - Kb minden meccsen öngolt rúgok
    - a papíron jó játékos nem tudja átvenni a labdát (nem a játékos hibája, szegednél is "megtanulta" ahogy emelkedett a klub elismertsége.

Szóval csalódott vagyok mert ugyanott tartok mint mikor a Szegeddel kezdtem, kitépem a hajam szépen szálanként :)