A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave

Miután visszavonultattam a Fradis / Schalkés karrierem, úgy döntöttem új kihívások elé nézek egy olyan csapattal amihez legalább minimális kötődésem van. Így esett a választásom az ötödosztályú York City FC csapatára amely a North Square Premierben a média predikciók szerint az ötödik helyre várható.

Mivel irl éltem ott, így küldetésemnek tekintem a yorki csapat PL-be juttatását. A Minstermen kerete nem volt túl acélos a kezdésnél, ugyanakkor tapasztalatom szerint alacsonyabb ligákban nem érdemes felkavarni az állóvizet, mert eredménytelen lesz a csapat. Így csak pár játékost hoztam, közülük a "legnagyobb név" Pablo Couñago, akit az Ipswich Townban lejárt szerződése után sikerült elhozni.

Őszintén szólva furcsa, a 24 csapatos bajnokság, de jobban tetszik, mert pörgősebb mint a mennyei vagy a német biszem. Jelenleg 13 fordulón vagyunk túl, és vezetjük a tabellát, de ez minimum elvárás. Az igazán nagy falat a League két osztályát abszolválni, de talán nem lesz gond. Amint érdekes lesz az egész tolom a beszámolókat.