104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
AFCB 3. szezon eleje:
A sok fejlesztés miatt idén nem kaptam sok pénz így nem is költöttünk sokat, inkább kölcsön vettem fiatalokat h bővüljön a keret mivel már csak két fronton harcolunk. EL-be a csoportkörért nagyon nehéz ellenfelet kaptunk a HSV miatt, itthon hamar hátrányba kerültünk, de szerencsére sikerült megfordítani a meccset, majd idegenben a 90+ sikerült kicsikarni a továbbjutást. Tavallyal ellentétbe idén nagyon nem megy idegenbe, a legfájóbb a Bilbao elleni meccs volt ahol lefociztuk őket és még is kikaptunk. Stoke ellen meg már megszoktam h vagy 2 fm óta akárkivel vagyok oda csak sz*pni járunk.
Meccsek
Igazolások -
Grat! Nálam is így történt. :) Kérésemre York City vezetősége fiókcsapatává fogadta a Honvédot. Azonnal küldtem oda öt 17-19 éves, frissen igazolt tehetséget... bár sajnos még így is középmezőnyben fog végezni a magyar csapat. -
punkers #94491 Én is hasonló mutatókkal rendelkezek a MU-val :D -
15 dollár -
3 év alatt 3 bajnoki címet nyertem a MUval :D meg 2 BL-t :D úgy h 30 miliós igazolásaim se voltak. :D -
korbin555 #94488 Csináld utána,aztán majd visszatérünk erre.
Egyébként egy évtizede véres harcban vannak a Chelsea-vel.Más nem is tud tud odaszagolni.
-
nem rossz, de mondjuk a bajnoki címeket keveslem. -
korbin555 #94486 Itt nem nagyon fogják kirúgni.Sikert sikerre halmoz.David Moyes.Most 61 éves,de ha még rátesz pár évet,lehagyhatja sir Alex-et is.Majd odafigyelek a BL-ben,hogy ez ne történjen meg.Bár eddig nem volt sok szerencsém ellene. -
-
tessék -
Tudnátok adni egy linket a januári átigazolások utáni db-hez? (persze csak, ha létezik már ilyen) -
Gratu! Érdekes h nálad még Moyes él, nálam most is fél év után kirúgták is jött helyére Klopp, de nem is nagyon láttam sok karriert ahol meg tudott volna maradni a MU-nál. Speciel most nálam már vissza is ment az Evertonhoz. -
korbin555 #94481 Mi a fene?Ugyanez a csapat két hete 10-et rúgott a Honvédnak.Loki.Ekkora zakót még az első évben kaptam utoljára.Az meg már vagy nyolc éve nem fordult elő,hogy két vereségünk legyen egy szezonban.Tabella.Még szerencse,hogy a BL-ben megy a szekér.De muszáj is lesz,mert a legnagyobb esélyesek közé tartozunk,és a főnök is elvárja a döntőt.Odds. -
fordjee #94480 Real Madrid után újabb rangadó. Pihenni nem volt sok idő, de nekik sem. Azt hiszem a statisztikák mindent elárulnak. Érdekes, hogy 2 lövésből 2 gólt lőttem, utána még kb. 15-öt lőhettem volna. De így is nagyon elégedett vagyok. -
fordjee #94479 Nem tudom, mi történt a csapattal. Lefociztuk a Realt, finoman fogalmazva. A végén azért izgultam kicsit:)
Real ellen
Talán most játszottak a legjobban a fiúk. -
fordjee #94478 Én feltámadtam, meglehet a csoda. Félidő -
Itt az újabb gyöngyszem.
Nem értem. :( -
fordjee #94476 Át tudom érezni a helyzeted. Most játszottam a Liverpool ellen, enyhén idegölő meccset. Nem tudom, mi van a védelemmel, rengeteg gólt kapunk mostanában. Meccsek
A Bl is elúszni látszik, de a bajnokságban még megvan az 1 pontos előnyünk.
-
Kész, én feladom itt az elején lassan. Valencia megszerzi az első lövéséből a vezetést, az oldalvonal mellől ráíveli a labdát az ellenfél játékosa a kapura, valami irreális ívben csavarodik a labda a felsőbe, kapusom a másik kapufánál állva nézte végig. Sikerült felrázni a játékosaim, folyamatosan javultunk, szép támadásokat vezetve fordítottunk 1-2-re. Innen kész, vége volt a meccsnek: 25-ről ráívelték a labdát, Bravo hatalmasat lepkézve beengedte. Majd megint jött a bójavédelem, egy helyben állva végignézték, ahogy kijátsszák őket 3 passzból. Majd lőttek 2 szögletgólt, de mindkettő előtt másodpercekig flipperezett a labda az ötösön belül. Az utolsó gólt pedig a kapusom mellkasát átszakítva(legalábbis a ME szerint) szerezték. 8 kapura tartó lövésből 6 gólt szereztek. -
Kettőt és könnyebbet...:D -
Lancelot1983 #94473 Nálatok is az U18/19-es meccsek eltűnnek következő szezon elejére? Néztem német, angol, francia bajnokságban, amikor fixture-nél lapozok vissza elöző szezonra, akkor csak az ifisták barátságos meccseit látom a tétmeccsek eltűntek. -
Összeszámoltam, eddigi tétmeccseinken Sociedaddal 60 kapura tartó lövésünkből 20 gólt szereztünk, ebből mondjuk 1 meccsen lőttünk 6-ot. Az ellenfeleink 25 kapura tartó lövésből lőttek 10 gólt... Akkora ordító ziccereket képesek a játékosaim kihagyni, 1-1 ellen beívelgetik a kapusba a labdát, fél méterről, üres kapura, mikor csak rá kéne lehetni szinte, hogy becsorogjon, teljes erőből a kapufa mellé bombázza.
A védelmünk meg szinte ajándékba adnak ziccereket, sokszor mintha zsákokat raktam volna a csapatba, több másodpercig 1 helyben álldogálnak, akció közben.
Ennek ellenére jók vagyunk, de lassan minden meccsen agyvérzést kapok.
-
geo91 #94471 Miles Jacobson-os egérkövető
-
ha valakinek van valami ohaja sohaja a topik kinezetevel kapcsolatban, lepjen elo (es azonnal a dunaba lovom) es nyilvanicccsa azt ki. Kov egy hetben otthon leszek igy tudok buveszkedni... -
Comeback King!
Volt egy kis különbség a 2 félidő között... -
Lancelot1983 #94468 ez egy újabb verzió két napja jött ki, egy másik srác fejlesztette tovább az eredetit, ebben már nincsenek számozási problémák
http://www.file-upload.net/download-8675581/Oberligafile-mit-Fix-1.05.dbc.html -
korbin555 #94467 Értem.Azért ha élesben belevágsz,jöhetnek az infók.Ha végeztem a Haladásnál,ez a db lesz a következő nálam.A csapat még függő,de már van néhány potenciális jelöltem. Dynamo Berlin(5.liga),Uerdingen(4.),Mannheim(5.)CZ Jena(4.).Ezek mind nagy múltú klubok,kilátástalan helyzetben.És van több is,de még ráérek kitalálni,hogy melyiket húzzam ki a gödörből. -
Lancelot1983 #94466 Hát igazából, ez most nem játék volt, csak áttanulmányoztam azt a német fórumot és ott írtak pár hibát (valami német kupával kapcsolatosat is, de azt nem nagyon vágtam meg ezt a számozásos dolgot) és mégegyszer lefutattam a kiegészítőt és akkor 1,5 év után bejelentkeztem egy 5. osztályú csapathoz, brémánál sem votl enedzser, de oda nem is jelentkeztem, aztán egy napot pörgettem és akkor hívtak interjúra, gondoltam, akkor itt megnézem a számozásos dolgot és nem lehetett sajnos. Német kupával kapcsolatban vagy megint figyelmetlen voltam, vagy nem tudom, mert hibát nem találtam. Kiegből Altona 93-al akarok lenni majd, ha minden tökéletes lesz ebben a db-ben, addig más csapat lesz terítéken, de nem a bréma :) (zöld színt annyira nem szeretem, persze van 1-2 kivétel) -
korbin555 #94465 Annak tényleg örülök,hogy végre van itthon is nehéz meccs,de a lila-fehér sikerhez még lesz egy-két szavam.Van 10-12 igen jó játékosuk,de a többi csak gyenge közepes.Ha jön a kettős terhelés,meglepne,ha tartanák az iramot.Nekem két csapatra való klasszisom van,a hátsó fronton meg egy olyan ificsapatom,akik idén szintén (U19) BL-t nyertek.
A számozás nem nagy probléma.Az meg,hogy felvettek a Brémához,szerintem nem bug. Ha válogatott múlttal indítottál,akkor természetes dolog.Ha ismeretlen menedzserként kezdtél,akkor tényleg furcsa,de lehet,hogy a Bréma főnökei csak kétségbe vannak esve.
Sok sikert hozzá.Azt viszont nem igazán értem,hogy miért kellett a db,ha nem alacsony osztályú csapattal játszol?
-
Lancelot1983 #94464 Akkor most lila-fehér siker talán végre :)
Múltkor mondtam neked, h nem találtam hibát a német db-ben, azóta viszont rábukkantam egyre, nem lehet számozni a játékosokat, tehát 1-11 mezszámmal futnak ki a német csapatok, nem túl jó a németem, de afuromon is volt talán erről szó, amit linkeltél. Egyébként tetszik benne, hogy van úgy mint a valóságban regional kupa, ami alapján az alcsonyabb ligás csapatok is csatlakozhatnak a német kupához. Ja meg az nem tudom, mennyire hiba, de csapat nélküliként kezdtem, és 1,5 év után interjúra hívott a bréma és fel is vett. (szerintem ez is bug) -
korbin555 #94463 Köszönöm.
Elértem a szeptembert,egy rahedli ligát kitöröltem,a játék persze egyből nagyon gyors.Ezek vannak jelenleg még betöltve,de a brazil,amerikai,és a maradék két afrikai is(remélhetőleg)eltűnik a tél folyamán.Amíg Mali nem tűnik el,nem vagyok nyugodt,de eddig ebben a szezonban nem volt crash a játékban.Az olasz,angol liga marad,mert sok ott a kölcsönjátékosom,az ukrán meg kell,mert szórják a szuper ifiket.Ha hiányát érzem,később esetleg majd visszatöltök egy-két ligát.
Az eddigi meccseink.A Szuper Kupa vereség várható volt,mert a komplett felnőtt és ifi keret is repülőn ült valahol.(hogy ilyenkor miért nincs halasztási lehetőség?)De a hazai bajnoki zakó már nehezen magyarázható,és néhány nagyképű ember bizony elbúcsúzott egy heti bérétől. Mivel az új stadion építése miatt kicsit karcsúbb lett a büdzsé,ezért néhány nagyobb horderejű eladást is beterveztem a nyáron.Annyira jól sikerült,hogy minden eddigi transzfer rekordot megdöntöttem.Nemcsak összesített értékben,de egyéniben is.Benito mindenképpen ment volna,mert 11 gólt rúgott 28 meccsen,és nem tudott beilleszkedni sem.Több hosszú góltalan szériája is volt,és nyafogott,hogy új kihívást akar.Hát most megkapta.Az,hogy az MU 52M-t fizetett érte,az már csak hab volt a tortán.Két embert viszont nagyon sajnáltam eladni,de itt nincs helye az érzelmeknek,mert a futball üzlet.Muratoglu 9,Ávila,a legendás kapus 10 évet húzott le nálam.Mindkettő közelítette a harmincat,és amúgy is nyomták őket kifelé a fiatalok.Együtt mentek a Pool-hoz,sok szerencsét kívánok nekik.
Egy másik döntésem volt,hogy Benito távozása miatt a wonderkid Vass kölcsönadás helyett NB1-es focista lesz.Tavaly 67 gólt rúgott az ifiben.Eddigi négy meccsén még nem rúgott gólt,de adott három gólpasszt.Mikor megjelent az ifiben,már tettem fel róla képet,de most újra érdemes megnézni,mert rengeteget fejlődött két év alatt.15 évesen,és 17 évesen.Remélem,még van benne potenciál.Azon meg csak vigyorogtam,hogy mérges,mert kihagyták a válogatottból.Nagyon helyes,először csak bizonyítson nálam, mellesleg még nem is volt válogatott.Apropó,válogatottunk.Az EB-n az elődöntőben kikaptak a franciáktól,bronzmeccset meg nem láttam.Akkor most a két vesztes bronzérmes,vagy marad a nagy semmi?Erről nincs infóm.Az U19-es válogatottunk viszont megnyerte az ifi EB-t.Nagyon nem lepett meg,most már egyre több klubunk van, ahol nagyon jók a lehetőségek,és nagyon jók az ifik.Az NB1-ben pedig oda kell figyelnem,mert az Újpest kezd komoly tényező lenni.Tavaly is csak két meccset veszítettek el(ellenem).Azért nem félek,mert hosszú a szezon,és fognak még bukdácsolni,ha nekik is megkezdődik a BL.Az NB1 jelenlegi állása.Szóval mindig érnek új impulzusok.Feltűnt egy komoly hazai vetélytárs,van egy ragyogó tehetségem, akiből világsztárt kell csinálnom,és BL címet kellene védenem.Még nem tartok ott,hogy megunjam ezt a karriert. -
fordjee #94462 Grat mindenkinek, Korbinnak külön:)
Ma letoltam 3 meccset a nagy győzelmi széria után, Aston Villa ellen egy iszonyat nyögvenyelős győzelem, Tottenham ellen jött a bukta, aztán meg ez a SZAR.
Még gondolkodom, hogy elmentsem-e vagy inkább visszatöltsem. -
GOAAL #94461 Köszönöm mindenkinek a logo pack segítséget! -
korbin555 #94460 Kösz.Ha csak az NB1-et nézném,akkor már régen abbahagyhattam volna.De Európában mindig van mit bizonyítani.Jó példa az előző szezon.Valójában mindent megnyertem már itt,ez tény.Még egy célom lehet,hogy a Hall of fame-ben én legyek a legsikeresebb menedzser.Az biztosan nem lesz meg,mert sir Alex messze van.De az aktívak közül csak Moyes (MU) van előttem.Ha őt megelőzöm,akkor tényleg egy szép karrier lesz.Ancelotti és Mourinho visszavonult,de Villas-Boas ott lohol a nyomomban. 10 Bundesligát nyert zsinórban a Bayern-nel.Egyébként jogos a kérdés.Ennyi idő után néha már tényleg munka íze van a játéknak.De én jól bírom a gyűrődést,és ha valamit eltervezek,azt általában végig is csinálom. -
Soulwave #94459 Grat Korbin, ha ilyen stadion lenne, lehet ki is mennék a Rohoncira (meg ilyen csapat). Egy kérdés: nem unalmas így a 10.-ik szezon után verhetetlen vagy? :D
Közben a saját portámon már érik a Championship (najó még van hátra egy kevés :D)
-
korbin555 #94458 Haladás FC 2023-2024.
Az NB1-ben elvártam a szokásos dominanciát,de még engem is megleptek a fiúk.130 gólt rúgtunk(21-el többet,mint tavaly),kiütéses győzelmek sokasága,és először ebben a karrierben,megcsináltuk a tökéletes bajnokságot is.Tabella.
A BL csoport könnyűnek tűnt,és az is lett.Csak a Milan tűnt veszélyesnek,de őket is egész könnyedén vertük oda-vissza.BL csoport.Aztán tavasszal következett a Real Madrid,de miután a Bernabeu-ban kioktattuk őket 4-1-re, itthon már nem is kellett megszakadnunk.A negyeddöntő aztán tavaly után megint majdnem a végállomást jelentette.A Chelsea ellen ithon sima 4-1-es győzelem.Kint a szünetben 0-0,gondoltam ez már megvan.De a 80.percben már 3-0-ra vezettek,és kezdtem pánikba esni.Szerencsére az fm meghallgatta az imáimat,mert visszajöttünk a meccsbe,két 11-essel.Mázlink volt,mert pocsékul játszottunk.Még az idegeimet pihentettem,de már jött a mumus,az MU.Már kétszer is keresztbe tettek nekünk,ebből az egyik a 2021-es döntő volt.Most nem volt sok esélyük.Idegenben 2-2,itthon a már szokásos 4-1.A döntő megvan,és szurkoltam,hogy a Juve legyen az ellenfél,mert őket eddig mindig megvertük.Az Intert kaptuk helyettük,de olasz-olasz,egykutya.3-1-re nyertünk,és ezzel a 3.BL győzelmünket szereztük.Döntő.Végül öt játékosom került be az álomcsapatba.A tavaszi meccseink.Itt azért egy kisebb bug is előkerült.Az MK negyeddöntőben a második meccs előbb volt,mint az első.Ha ennél nagyobb hülyeséggel nem találkozom a jövőben,akkor elégedett leszek. Az MK döntő azért megint hozta magát az időponttal.Hat emberem maradt a kezdőben a válogatott meccsek miatt,ebből kettő sérült volt.Sokat nem dühöngtem az összeállításon,elmentem szabira a meccsnapon.Az asszisztensem,meg az ifik elintézték a Győrt nélkülem is.
És akkor a szép eredmények után még egy örömteli dolog,ami egy kissé meglepett.Stadion.A karrier kezdeténél nem is gondoltam rá,hogy új stadionunk is lehet,mert akkor nem a Puskás névvel játszom.Tehát 2026-ban két Puskás stadion lesz Magyarországon.Elsőre elég nagy anomáliának tűnt,de eszembe jutott,hogy az olaszoknál is van két Silvio Piola stadion(Vercelli,Novara).Meglepetésként azért ért,mert csak 10 meccsen volt telt házunk.Az viszont igaz,hogy a BL-ben mindig full hose van,és amúgy is 96% felett volt a kihasználtság.Ez a 41000 azért túlzásnak tűnik,de ők tudják,mit csinálnak.
Most itt elméletileg az következne,hogy jövőre megpróbáljuk megvédeni a BL címet.(Ez eddig még senkinek nem sikerült.)De hogy lesz-e következő szezon,az attól függ,hogy normálisan játszható lesz-e a játék.Aug-szept. környékén majd kiderül.Mert áprilistól fogva már számolni sem tudom,hányszor dobott ki a játék.Ha ilyen marad,akkor új karriert kezdek,mert nincsenek drótkötélből az idegeim.Akár így,akár úgy,majd jelentkezem a fejleményekkel.
Köszönöm. -
Lancelot1983 #94457 én ezt használom, szerintem ez a legrészletesebb: http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos
de a legjopofább az, amikor ilyen kis gömbökben van benne a logó, csak az sajnos nem annyira részletes, mint a metallic logopack -
na annyiért lehet bepróbálom,jókat olvasok róla -
Sztìm, 20 font...nem szarozok :D -
dayzt hol mennyiért vetted? azon én is gondolkozom