A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC 2023-2024.

Az NB1-ben elvártam a szokásos dominanciát,de még engem is megleptek a fiúk.130 gólt rúgtunk(21-el többet,mint tavaly),kiütéses győzelmek sokasága,és először ebben a karrierben,megcsináltuk a tökéletes bajnokságot is.Tabella.
    A BL csoport könnyűnek tűnt,és az is lett.Csak a Milan tűnt veszélyesnek,de őket is egész könnyedén vertük oda-vissza.BL csoport.Aztán tavasszal következett a Real Madrid,de miután a Bernabeu-ban kioktattuk őket 4-1-re, itthon már nem is kellett megszakadnunk.A negyeddöntő aztán tavaly után megint majdnem a végállomást jelentette.A Chelsea ellen ithon sima 4-1-es győzelem.Kint a szünetben 0-0,gondoltam ez már megvan.De a 80.percben már 3-0-ra vezettek,és kezdtem pánikba esni.Szerencsére az fm meghallgatta az imáimat,mert visszajöttünk a meccsbe,két 11-essel.Mázlink volt,mert pocsékul játszottunk.Még az idegeimet pihentettem,de már jött a mumus,az MU.Már kétszer is keresztbe tettek nekünk,ebből az egyik a 2021-es döntő volt.Most nem volt sok esélyük.Idegenben 2-2,itthon a már szokásos 4-1.A döntő megvan,és szurkoltam,hogy a Juve legyen az ellenfél,mert őket eddig mindig megvertük.Az Intert kaptuk helyettük,de olasz-olasz,egykutya.3-1-re nyertünk,és ezzel a 3.BL győzelmünket szereztük.Döntő.Végül öt játékosom került be az álomcsapatba.A tavaszi meccseink.Itt azért egy kisebb bug is előkerült.Az MK negyeddöntőben a második meccs előbb volt,mint az első.Ha ennél nagyobb hülyeséggel nem találkozom a jövőben,akkor elégedett leszek. Az MK döntő azért megint hozta magát az időponttal.Hat emberem maradt a kezdőben a válogatott meccsek miatt,ebből kettő sérült volt.Sokat nem dühöngtem az összeállításon,elmentem szabira a meccsnapon.Az asszisztensem,meg az ifik elintézték a Győrt nélkülem is.
    És akkor a szép eredmények után még egy örömteli dolog,ami egy kissé meglepett.Stadion.A karrier kezdeténél nem is gondoltam rá,hogy új stadionunk is lehet,mert akkor nem a Puskás névvel játszom.Tehát 2026-ban két Puskás stadion lesz Magyarországon.Elsőre elég nagy anomáliának tűnt,de eszembe jutott,hogy az olaszoknál is van két Silvio Piola stadion(Vercelli,Novara).Meglepetésként azért ért,mert csak 10 meccsen volt telt házunk.Az viszont igaz,hogy a BL-ben mindig full hose van,és amúgy is 96% felett volt a kihasználtság.Ez a 41000 azért túlzásnak tűnik,de ők tudják,mit csinálnak.
    Most itt elméletileg az következne,hogy jövőre megpróbáljuk megvédeni a BL címet.(Ez eddig még senkinek nem sikerült.)De hogy lesz-e következő szezon,az attól függ,hogy normálisan játszható lesz-e a játék.Aug-szept. környékén majd kiderül.Mert áprilistól fogva már számolni sem tudom,hányszor dobott ki a játék.Ha ilyen marad,akkor új karriert kezdek,mert nincsenek drótkötélből az idegeim.Akár így,akár úgy,majd jelentkezem a fejleményekkel.
    Köszönöm.