A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94463 Köszönöm.
Elértem a szeptembert,egy rahedli ligát kitöröltem,a játék persze egyből nagyon gyors.Ezek vannak jelenleg még betöltve,de a brazil,amerikai,és a maradék két afrikai is(remélhetőleg)eltűnik a tél folyamán.Amíg Mali nem tűnik el,nem vagyok nyugodt,de eddig ebben a szezonban nem volt crash a játékban.Az olasz,angol liga marad,mert sok ott a kölcsönjátékosom,az ukrán meg kell,mert szórják a szuper ifiket.Ha hiányát érzem,később esetleg majd visszatöltök egy-két ligát.
Az eddigi meccseink.A Szuper Kupa vereség várható volt,mert a komplett felnőtt és ifi keret is repülőn ült valahol.(hogy ilyenkor miért nincs halasztási lehetőség?)De a hazai bajnoki zakó már nehezen magyarázható,és néhány nagyképű ember bizony elbúcsúzott egy heti bérétől. Mivel az új stadion építése miatt kicsit karcsúbb lett a büdzsé,ezért néhány nagyobb horderejű eladást is beterveztem a nyáron.Annyira jól sikerült,hogy minden eddigi transzfer rekordot megdöntöttem.Nemcsak összesített értékben,de egyéniben is.Benito mindenképpen ment volna,mert 11 gólt rúgott 28 meccsen,és nem tudott beilleszkedni sem.Több hosszú góltalan szériája is volt,és nyafogott,hogy új kihívást akar.Hát most megkapta.Az,hogy az MU 52M-t fizetett érte,az már csak hab volt a tortán.Két embert viszont nagyon sajnáltam eladni,de itt nincs helye az érzelmeknek,mert a futball üzlet.Muratoglu 9,Ávila,a legendás kapus 10 évet húzott le nálam.Mindkettő közelítette a harmincat,és amúgy is nyomták őket kifelé a fiatalok.Együtt mentek a Pool-hoz,sok szerencsét kívánok nekik.
Egy másik döntésem volt,hogy Benito távozása miatt a wonderkid Vass kölcsönadás helyett NB1-es focista lesz.Tavaly 67 gólt rúgott az ifiben.Eddigi négy meccsén még nem rúgott gólt,de adott három gólpasszt.Mikor megjelent az ifiben,már tettem fel róla képet,de most újra érdemes megnézni,mert rengeteget fejlődött két év alatt.15 évesen,és 17 évesen.Remélem,még van benne potenciál.Azon meg csak vigyorogtam,hogy mérges,mert kihagyták a válogatottból.Nagyon helyes,először csak bizonyítson nálam, mellesleg még nem is volt válogatott.Apropó,válogatottunk.Az EB-n az elődöntőben kikaptak a franciáktól,bronzmeccset meg nem láttam.Akkor most a két vesztes bronzérmes,vagy marad a nagy semmi?Erről nincs infóm.Az U19-es válogatottunk viszont megnyerte az ifi EB-t.Nagyon nem lepett meg,most már egyre több klubunk van, ahol nagyon jók a lehetőségek,és nagyon jók az ifik.Az NB1-ben pedig oda kell figyelnem,mert az Újpest kezd komoly tényező lenni.Tavaly is csak két meccset veszítettek el(ellenem).Azért nem félek,mert hosszú a szezon,és fognak még bukdácsolni,ha nekik is megkezdődik a BL.Az NB1 jelenlegi állása.Szóval mindig érnek új impulzusok.Feltűnt egy komoly hazai vetélytárs,van egy ragyogó tehetségem, akiből világsztárt kell csinálnom,és BL címet kellene védenem.Még nem tartok ott,hogy megunjam ezt a karriert.