104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
komolyan ki akar rúgatni a gép...szeptembertől: Betis 1:1 Valencia, Guimares 2:3 Valencia, Valencia 3:1 Sevilla, Granada 2:1 Valencia, Valencia 2:1 Rayo, Valencia 1:2 Genk, Bilbao 1:1 Valencia pedig azt sem mondanám h rosszul játszunk. például:
nem nekem találták ki ezt a ligát... -
hát ez rosszabb mint vártam:
Valencia 0:2 Malaga
Espanyol 2:1 Valencia
Valencia 2:3 Barcelona
nem igazoltam senkit csak a stábba, mert hiába van a számlán 60m nem adtak pénzt. legnagyobb poén h a legjobbak kölcsön vannak adva: Rami, Otamendi, Banega, Guardado, Cissokho, Pabón, Viera, Postiga... -
korbin555 #94772 Nem szeretnék itt ragadni.Eredetileg is csak a Bundesliga győzelem volt a célom.
A következő szezontól kezdve már megkezdhetném beépíteni a csapatba az első világklasszis ifiket.Márpedig jelenleg van kettő,jövőre beérne még három.Ha így folytatnám,pár éven belül egy saját nevelésű világválogatottam lenne.Ami szuper,csak most nincs hangulatom ehhez.Kezd túl egyszerű lenni itt a dolgom.Évi 50+M a Ligától, meg a 10M-s szponzorok,semmin nem kell agyalnom.Ha a Bundesliga kézben van, végeztem itt.Keresek egy legalsó osztályos francia csapatot,az megint hosszú évekig érdekes lesz.A mentést azért félreteszem,ha később meggondolnám magam. -
2022/2023
A szezont egy unalmas Holland Szuperkupa döntővel kezdtük.
A kupát idén nem sikerült elhódítani, a Feyenoord ellen 5-6 játékosom elutazott válogatott meccsre...
A bajnokság első felében a dobogóért küzdöttünk, tél végén 7-8 pontos hátrányunk volt a Feyenoorddal szemben. Tavasszal a PSV-t beelőztük, de a Feyenoord előttünk volt 1 ponttal a végéig, mind a két csapat folyamatosan nyerte a meccseit. Majd jöhetett az utolsó forduló, ahol negyed óra után eldőlt, ki is lesz idén a bajnok.
Ajax - Feyenoord.
Eredevise.
BL-csoportkör.
Csak az utolsó, tét nélküli, Dortmund elleni meccsen szenvedtünk vereséget.
Első körben a Lille-t kaptunk, akiket idegenben 5-2-re ütöttünk ki, majd otthon egy unalmas meccsen, cserékkel 1-0-ra nyertünk.
Jöhetett a Juventus:
Meccs1, Meccs2.
Elég bosszantó, hazai pályán el kellett volna dönteni, idegenben első félidőben szereztek 2 szögletgólt, majd a végén a 16-os szélén, elképesztően okosan odarúgott a lábának a védőm a labdát fedező csatárnak. Szezon elején elfogadtam volna, hogy eddig jutunk, a 2 meccs után már nem vagyok vele elégedett.
Statok.
Vieira.
Udrea.
Néhány rekordot megdöntöttek a csapatnál és a ligában is.
Közben folyamatosan vadászom a fiatal hollandokat, pénzt sem sajnálva értük, hiszen a riválisaim nem adják azért őket könnyen nekünk. Nyár elején a legidősebb játékosom két 26 éves, a fiatal hollandok pedig 1 kivételével 18-22 év közöttiek. -
semmi szimpatikus nincs bennük így meg elég hamar megunnám. Végén ha nagyon nem tudok választani folytatom a Lazio mentésem vagy megyek korzikára a Bastiához. -
Ha kettő közül kell választani, akkor legyen a Getafe... -
Grat, meg lesz ez! csak a bajnoki cím a célod semmi bl győzelem/ek?
Én meg kicsit beleuntam az AFCB-be és mindenképp spanyol karrieren gondolkodok mivel rég voltam ott, de nagyon nem tudok dönteni a Rayo és a Valencia között -
korbin555 #94767 Stuttgarter Kickers. 5.szezon félidő.
A tavalyi 3.helyezés után kaptunk 40M-t,így a szezont 36,5M profittal zártuk.Az idei szezon előtt még kaptunk 11,3M-t a tv-pénzből. A főnök egy rakás pénzt adott igazolásra,de nem kellett költekeznem.Hoztam néhány lejáró szerződésű játékost,egyedül egy fiatal argentin középhátvédért fizettem.Molinelli.Van nálam egy angol kölcsönjátékos is:Gascoigne.Ő azért kellett,mert van ugyan egy nagy tehetségem DL posztra,de neki még erősödnie kell.Transfers.Fahrmann a rotációba jött,míg Shelvey és M'Vila az első csapatba.Ők egy fillérbe sem kerültek,és mind komoly erősítésnek bizonyultak.Felix Kroos-t pedig egy év után eladtam,mert nem győzött meg.Motiválatlan volt,22 meccsen 6,85-ös átlagot,és egyetlen vacak gólpasszt tudott felmutatni.Majdnem a nyakamon is maradt,az utolsó pillanatban vitte el az Augsburg.Némi megelégedéssel figyeltem,hogy ott még rosszabbul játszik,mint itt.
És akkor az eredményeink:
Meccsek.
Bundesliga.
BL csoport.
A bajnokságban,ha hozzuk az elmaradt meccset a Nürnberg ellen,akkor magabiztosan vezetünk.A BL-ben az Ajax jön,elméletileg az nem lehet probléma.A BL azonban csak második a prioritások között.Ha megnyerjük a bajnokságot,akkor ez a karrier véget ér, és Franciaország felé veszem az irányt.Ha nem jön össze,akkor persze maradok tovább. -
az szép, grat -
Visszanéztem Zulte Waregem-hez, hogyan állnak, bekerültem azóta a klub legendái közé, sőt, épül az új stadion, amit rólam neveznek el. : ) -
Grat, Medynskyi elég durván tolta.
Ez a meme meg tökéletesen jellemzi az eddigi szezonunkat. -
achit kaptam érte szóval jó :D
-
AFCB 6. szezon
Bajnoki címvédőként nehezebb volt ez az év mint előre gondoltam, így végül nem is sikerült a címvédés sőt még a 2. hely se jött össze. Ennek ellenére azért gyarapítottuk a kupáink számát, mivel év elején sikerült mind az angol mind a európai szuperkupát is megnyerni. Február környékén mikor kikaptunk az álmok színházában végleg eldőlt h idén nem sok esélyünk van bajnoknak lenni ezért kicsit komolyabban vettem az FA kupát és a BL-t is, végül két irtó nehéz döntőn legyőztük a Klopp féle MU-t és megakadályoztuk őket a triplázásban. Kiemelkedő teljesítményt egyértelműen az ukrán Medynskyinyújtott. Na és akkor a képek:
Bajnoki tabella, Fa kupa döntő, BL döntő -
pedig tényleg annyi a megoldás h inc mappába mindent kitörölsz és új karriernél már jó is lesz -
Soulwave #94760 nálam is mindig nulla, még betöltött német ligával is, de már megszoktam :D -
inc mappát töröld ki -
Én is a 14.3-mal, még a beta idején megvettem. Mondjuk FM15-nél már biztos megvárom az első komolyabb akciót, úgyis addigra jön ki szinte az utolsó patch...
Mondjuk így is jól állunk, jobb gólkülönbség miatt első hely, kupában sima továbbjutás, illetve BL-ben 4/4 győzelem a Rapid, Dortmund, PSG csoportban. Bár 1 pont kell még a 2 nagy ellen, hogy biztos legyen a továbbjutás. -
sapjack #94757 Hali! FM 2012 német válogatott kerete vmi kókány valami..:D:D van valami amivel ezt lehetne orvosolni?:) -
nem tudom melyk verzióval játszol, de a 14.3 a legsz*patosabb verzió a világon, pedig én anno a cm 99/00 kezdtem. -
Megint egy ajándék 11-es az ellenfélnek.
Ez meg az első bekapott gólunknál a védőim helyezkedése.
-
d0gm4 #94754 Basszus tényleg, ezelőtt is volt ilyen benne LOL
Elfelejtettem... :D Köszi szépen!!
Amúgy asszem a 10.újrakezdés után ezt a szezont talán túlélem a Loki élén...
Eddig 6 meccs, 3győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség.
A vereség az utolsó meccs volt a pécs ellen, 5-3, ami elég fájó. Általánosságban elmondható, hogy a védelem rendre elbaltázza, egyszerűen nem értem mi van velük...
Főleg a szélső védők kamilláznak, Lázár és Korhut is balfaszkodik, a télen hozok is Korhut helyett valakit. Lázár pedig remélem összeszedi magát.
A kapusom meg valszeg Malinauskas utód lesz, mert ennyi lepkét csak ő tudott csinálni. Majd rakok róla képet legközelebb, ingyen hoztam, de lehet Novakovic jobb lenne... Szánalmas amit művel ez az arc -.- -
asszem új korszak kezdődik a klub életébe a bevételek miatt:
Benassi, Carvalho, Gauld. Mellettük Smith ment 8,5mért és Smithies 4mért.
-
A per jeleket kiszedte ez az ebadta :)
Preferences - Interface - Skin Colours -
PreferencesInterfaceSkin Colours -
d0gm4 #94750 Valaki tudja hogy tudnám megváltoztatni az alap skinben a játékos értékeinek színét??
Kezd már fáradni a szemem tőle, jó lenne, hogy ha elütnének a színek egy picit...
Nincs kedvem skint felrakni, nekem jó ez is, csak ennyi bajom van. -
AFCB 6.szezon féltáv:
Klopp féle MU nagyon megy, sajnos mi meg döcögünk így nem sok esély van a bajnoki címvédésre. Medynskyibe bízok h továbbra is húzni fog minket és talán a 2.helyre azért majd betudunk csúszni. -
d0gm4 #94748 Hát én magyar csapatokkal, ha már van bőven költhető pénz általában felvásárlok 1 halom fiatal montenegróit. Nálam mindig jókis tehetségek voltak arrafele. -
pancho5 #94747 Sziasztok!
Új vagyok az FMezők körében. Eddig nagy csapatokkal toltam, de csak 1-2 szezont. Most azonban bele vágtam egy nagyobb küldetésbe. A Vidiből szeretnék első körben BL csapatot csinálni, jövőben többet is. Tudnátok tanácsokat adni? Főleg az ifinevelés, és a scoutolás területén. -
beléptem Bournemouth mentésbe... de hát semmi nem változott... félidőig lövésük se volt, de még így is képesek voltunk kikapni mert körbe lőjük a kaput.. az 1 gólt is csak szögletből értük el. Úgy érzem esélyünk sincs idén a címvédésre, sehol nem vagyunk tavalyhoz képest, pedig a keret nem változott.
-
Heracles - Ajax.
Na, itt egy újabb gyöngyszem. Irreálisan nagy különbség van a gazai és idegenbeli eredményeink között.
-
Tényleg, valakinek megmaradtak esetleg a Steam Trade kártyái az FM-ből, és csak porosodnak a virtuális raktárban? Kiraknám a badge-t, tudok esetleg adni egy egyszerűbb hátteret a profiljához cserébe. -
AFCB-nél én voltam az edző h bajnokok lettek? :D jó mondjuk Eddie H. is nagy zsugás edző. sok karriert láttam ahol stabil középcsapat lettek 1-2 kiugró évvel. -
d0gm4 #94742 Hi! Lenne 1 kis problémám, esetleg tudja valaki mit tehetnék?
Nos az van, hogy amikor elkezdődik a meccs a játék furán szaggat... Megy rendesen, de kb. 1-2 másodpercenként akad 1 rohadt nagyot, majd megy tovább. Ez általában elmúlik a 2. félidőre. És nem minden meccsen csinálja, csak pl. ha EL forduló van. Bajnokikon nem csinálja. Ebből gondolom, hogy az van, hogy a többi meccset dolgozza fel közben, és amikor csak a magyarok játszanak bajnokit, akkor no para, de amikor sok EL meccs van, akkor van gond.
Egyedül a magyar 2 osztály van betöltve, + játékosok. Összesen tehát 2 liga és 72000játékos. Próbáltam úgy is, hogy csak a 2 liga legyen betöltve + játékosok nélkül, úgy is csinálja, tehát a játékosok száma nem probléma.
2.8ghz p4 @ 3.1ghz, 1gb ram (tom rohadt kevés), 7300GT 256 ddr2.
Elvileg minden megfelel a minimális követelménynek. Jah, csinálja 2d-ben is.
Sőt, sima old school 2d-ben még roszabb a játék, úgy alapból is szaggat... (Ki érti ezt?)
Valakinek valami ötlet??? -
Köszi. Szezon elejét 4 tükörsima győzelemmel kezdtük, mentünk a PSV-hez, és egy kiegyenlített meccsen kaptunk ki 2-1-re, valahogy az a pici plusz mindig hiányzik a csapatból. -
én ált. a mentalitáson váltok, pl. otthon control idegenbe counter. nagyobb csapatnál meg control idegenben is, max ha vezetünk váltok counterre. esetleg ha nehéz ellenfél akkor játékosoknál is attackról supportra váltok. -
Ti ugyanazt a taktikát használjátok idegenben is? Hazai pályán simán verünk mindenkit, max 1-2 döntetlen csúszik be, idegenben meg mintha teljesen ismeretlen játékosokat küldenék ki, taktikai módosításokkal semmit se tudok kezdeni. Főleg azért gond, mert ugye az ellenfél helyzetkihasználása mindig 100%-on pörög, nekünk mindig jóval több helyzet kell a gólhoz. -
korbin555 #94738 Megértelek,de ez nálam nem szempont.A Haladásnál volt olyan emberem,aki 14 évet húzott le nálam,máshol nem is játszott.Mégis eladtam,mikor 30 lett.Rendeztünk neki egy szép búcsúmeccset az Arsenal ellen,aztán ment 8M-ért Olaszországba.Csoszogó bácsikákra akkor sincs szükségem,ha klublegenda valaki.Addig megy,amíg pénzt kapok érte.
A másik felével viszont teljesen egyetértek.Kölcsönbe csak akkor hozok embert,ha valami oknál fogva elkerülhetetlen.Nem tudnak,vagy akarnak beilleszkedni,a moráljuk is mindig alacsonyabb,mint a többieké.Bár 1000 óra játék után éppen most van nálam a 14 első kölcsönjátékosa.Vagy csak nem emlékszem,hogy lett volna bárki is.Új csapatnál is azonnal hazaküldöm az összeset.Rá most szükségem van,mert a tehetségemnek még kell egy év,és nem akarom kölcsönadni.Jó helyen van itt,már az ifi edzésem is 4,5 csillagos.Nagy csapatnál keveset játszana,máshol meg nem fejlődne úgy, mint itt. Egyébként támogatom a kölcsönadást,de azoknál,akiken látszik,hogy értékei lesznek a klubnak,nagyon megválogatom,hová mehetnek.A Haladásnál az első jobb ifik közül többen is arab élklubokhoz mentek.Sokat játszottak,de amikor visszajöttek,rosszabbul néztek ki, mint mielőtt elmentek.Többet ilyen nem fordulhat elő.A selejt meg oda megy, ahová akar. -
Lancelot1983 #94737 Köszi, nekem nagyon tetszik az olyan klubhűség, mint például Tottinál, ami volt, hogy 15 éves korától csak egy csapatba játszik, így ha valakit kölcsön adnék, akkor a historyba már Falkirk mellett szerepelne más csapat neve is az meg nem néz ki olyan szépen :) Kölcsön, meg azért nem veszek, mert utána megy vissza év végén, nem tudom beilleszteni a csapatba, meg akkor ő nem tartozna bele igazán a Falkirk családba csak amolyan vendégszerűség lenne. Nálunk most itt Skóciában úgy van, hogy van egy U19-es csapat és egy Reserve ez talán az U21-nek felel meg. U19-es bajnokság csak az alacsonyabb ligás csapatoknak van, nekünk nincs csak kupa, amit tavaly megnyertünk csak azt nem említettem :) Az Reservénél meg kupa nincs csak bajnokság van, 3 csoport van és mi a nagy csapatokkal vagyunk egy csoportban, ami azt hiszem 15 fős. Itt 20 évnél idősebb játékos nem lehet, csak 3, amelyek közül kettőnek azt hiszem 20 és 23 év között kell lennie :) A terv igazából az, hogy amikor az akadémiáról kijönnek az ifik 2-3 évet az U19-nél töltenek, ha van köztök, aki kiemelkedik a játékával, az minden nyáron jön velünk edzőtáborba és edző meccseken is játszik, és utána döntők, hogy megy vissza még egy évre U19-be vagy Reservebe megy vagy marad a nagy csapatnál. 2-3 év után mennek szintén 2-3 évre a Reserve-be az ifik és ott is hasonló a dolog, ha jól teljesítenek. U19.nek mivel nincs bajnokság majd barátságos meccseket szervezek év közben.
Elős szezon elkezdődött, rossz hír, hogy gyakorlatilag se pént se fizetési keret nincs, talán 1500-2000 fonttal nőtt a fizetési keret, eladni sajnos nem tudtam akét csatáromat, így maradnak és mivel a fizetési záradékok életbe léptek, így 1 ember igazolására maradt keret ő egy középpályás lett. Minden mást az ifiből pótolok, nagyon kemény küzdelem lesz a bentmaradásért. Talán mivel Championshipből még egy csapat feljutott őket talán megelőzhetjük, és akkor már kiesési rájátszás. Nem ismerem a többi csapat erejét majd meglátjuk mi lesz. -
korbin555 #94736 Szép eredmény,és teszik a részletes beszámoló.Ahogy pedig néztem az érdekességeket,a szimuláció állítgatását megspórolhattad volna magadnak.Amit nem értek,hogy miért nem adsz kölcsön senkit?Mit csinálsz,ha egyszerre majd hatan siránkoznak az ifiben,és egyébként is hasznukra válna a tapasztalatszerzés? -
Lancelot1983 #94735 Gyorsan egy 15 perc alatt összedobtam egy beszámolót.
Falkirk FM2014 1. szezon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keret: keret
A játékosok most egy évvel idősebbek, mint 1 évvel ezelőtt szezon kezdetekor.
Igazolások: Igazolások
Tabella: Tabella
Meccsek: Meccsek 01
Meccsek 02
Játékos értékelések:
Keret:
Kapusok:
Alan Martin: az összes bajnoki mérkőzésen játszott, 11 meccset gól nélkül hozott le 6,73, elégedett voltam vele, nagyon jó megbízható és bravúros teljesítményt nyújtott, talán 2-3 meccs volt, amikor komolyan hibázott, ő lesz tervek szerint is az első számú kapus
Graham Bowman: kupa meccseken védett inkább nagyon gyengén, fegyelmezési problémák is voltak vele, szerződése lejár, nem hosszabbítunk vele
Lewis McMinn: kényszerűségből, ifiből hoztam fel ifi szerződése van, utolsó meccsen kevesebb, mint egy félidőre becseréltem, hogy azért játsszon is, jövőre vagy marad 3. számú kapus vagy visszamegy ifibe vagy tarcsiba, erre van nagyobb esély
Védők:
Jobboldali:
Kieran Duffie: 35 meccs 2 gól 8 gólpassz 3-szor meccs legjobbja 7,18-as bajnoki átlag, ezzel 2. helyen végzett, a liga játékosainak osztályzatai alapján, még se került még csak jelölésre sem az év játékosa címre, kiváló játékos, jövőre is marad első számú, az év csapatába bekerült
Liam Rowan: 3 bajnokin jutott szóhoz 2-szer csereként, jövőre is marad második számú
Baloldali:
Stephen Kingsley: 36 liga meccs 1 gól 1 gólpassz 5-ször a meccs legjobbja 6,96, hasonló a véleményem róla, mint Duffie-ról kiváló játékos jövőre is első számú, az év csapatába bekerült
Liam Dick: csak pár kupa meccsen játszott jövőre is marad második számú
Középső:
David McCracken: 14 liga meccs abból 2 csereként 2 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobb 6,86, nem voltam vele mindig teljesen elégedett, úgy éreztem egy ilyen jó védő többet tud, jövőre is marad, de hogy hányadik számú lesz az kérdéses
Thomas O’Brien: 31 meccs 1-szer csereként 6 gól, 3 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, 6,97, nagyon nehezen illeszkedett be, az elején nagyon sok gyenge meccse volt, büntetéseket is kapott és ki is maradt pár meccsre a csapatból, de aztán elkezdett utána nagyon jól játszani, szabadrúgás góljairól is híres, jövőre is marad, az év csapatába bekerült
Ben Gordon: 29 liga meccs 1 gól 1-szer a meccs legjobbja, 6,69, debütálása egy liga kupa meccsen jól sikerült 2 gólt is szerzett 9,3-t kapott, liga meccseken viszont semmi extra, marad jövőre is, de szinte biztos, hogy csak kiegészítő emberként
Connor Greene: ifiből hoztam fel létszámhiány miatt 4 liga meccse van, amiből 3-szor csere volt, valószínű jövőre a tarcsiban bizonyíthat
Középpályások:
Védekező:
Stephen Simmons: 36 liga meccs 1 gól 6,74, nem tudom, hogy ezen a poszton lehet-e egyáltalán mondjuk ilyen 7,2-es átlaggal focizni, szerintem nem, amolyan szürke eminenciás poszt az övé, szép csendben tette a dolgát, én összességében elégedett voltam vele, marad a csapatnál
Russell Duncan: 6 liga meccsen többnyire időhúzó csereként ált be 1 gólpassza van, szerződése lejár nem hosszabbítunk
Középső:
Blair Alston: 35 liga meccs 5 gól 9 gól passz 3-szor meccs legjobbja 7,09 az év csapatába bekerült, nagyon jól játszott
Craig Sibbald: 34 meccs 2 gól 10 gólpassz 2-szer a meccs legjobbja 7,09-es osztályzat, ő is nagyon jól játszott és rendszeresen játszott a skót U19-es válogatottban, amellyel kijutottak az U19-es Európa bajnokságra, Portugália, Ausztria, Csehország volt a csoportban 1. ment tovább 3 győzelem 7-1-es gólkülönbség
Conor McGrandles: 34 meccs 3 gól 6 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja 7,01-es osztályzat, ő is nagyon jól játszott :)
Thomas Grant: 15-ször játszott, abból 13-szor csereként 1 gólpassza van, valószínű jövőre is kiegészítő emberként számolunk vele
Michael Martin: 4 liga meccs abból egyszer csereként, ifiből hoztam fel létszámhiány miatt, jövőre is marad az első csapatnál
Támadók:
Rory Loy: 23 liga meccs abból 3-szor csereként 5 gól 2 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja, 6,78-as osztályzat, ahhoz viszonyítva, hogy ő volt az első számú csatárunk ez nagyon kevés, el szeretném adni, meglátjuk lesz-e aki megveszi
Archie Campbell: 20 meccs ebből 10-szer csere 4 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,69-es átlag, az év csalódása egyetlen egy jó meccse volt, mikor Dundee-t vertük 3-1-re 2 gól lőtt egyet 11-esből, őt nagyon szeretném eladni
Craig Sutherland: hát ha az előző 2 játékos az év csalódása volt, akkor ő az év kellemes csalódása, 31 liga meccs abból 2-szer csereként 16 gól 9 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja, 7,03-as liga átlag, mindenképp marad jövőre is
Derek Lyle: 7 meccs abból 6-szor csereként állt be, igaz csak azért igazoltam a tapasztalt csatárt, hogy sérülések miatt meglegyünk és azért ne a fiatal Smallnak keljen beszállni, de nagy hiba, nagyon-nagyon gyenge teljesítmény, mondanám azt, hogy semmit nem csinált, amikor pályán volt, de ez számára dicséret lenne, szerződése lejár, és megy is
Lewis Small: 14 liga meccs 2-szer csereként 7 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,98-as átlag, hát az ideális csatársor az elmúlt évben a Sutherland-Small kettős lett volna, erre későn jöttem rá, meglepett a nagyon jó teljesítménye, jövőre is marad, viszont 11-est nem fog rúgni :)
4 játékosom került be az év csapatába: Duffie, O’Brien, Kinsley, Alston.
Az év edzője én lettem.
Ami biztos, hogy kell igazolnunk, egy második számú kapust, de ez nem olyan fontos, házon belül is meg tudom oldani, csak ha mard pénz. 1 vagy 2 belső védő mindenképp kell, 1 védekező középpályás kell, 1 nagyon jó sima középpályás sem ártana, valamint 2 nagyon jó csatár legalább kell. Továbbra is marad az alapkoncepció: csak skót játékosom és csak skót stáb tagom lehet. Kölcsön soha senki nem megy és nem jön. Taktika marad a 4-1-3-2 esetleg 4-3-1-2 lehet szélsők nélkül mindkettő.
Érdekességek:
Anglia: Arsenal 2. lett 1 ponttal a MU mögött. 4. az Everton 5. a Chealse 6. Norwich 11. Liverpool
Championshipbe: Bournemouth lett a bajnok (17. helyre várták őket) Nottingham, Bolton, Blackpool esett ki.
Franciország: OM a bajnok
Németország: Frankfurt utolsó lett, valamint Hamburgnak és Berlinnek lesz még egy csapata az első ligában, mondjuk akár ez fordítva is elő fordulhatott volna :)
Olaszország: Fio 2. Inter 7. Parma kiesett
Oroszország: Zenit csak 3. Kuban 4. Szpartak 6. Anji kiesési rájátszást játszik és hát nem áll túl jól hazai pályán 0-1 első meccs
Spanyolország: Getafe 3. Granada 4. Espanyol kiestt
Svájc: Sion a bajnok Vanczák az év védője és az év csapatában is benne van, Basel csak 3.
Törökország: Besiktas 6.
Skócia: Aberdeen a bajnok, St. Mirren a 2. és csak 3. a Celtic (utolsó forduló előtt még negyedik helyen voltak és szerencsésen alakult számukra a forduló). Kiesett a két edinburgh-i klub
A játék eredményeinek valóság hű szimulálásának sebességét pedig visszavettem normálra.
Érdekesség, hogy a bajnokságban 6 vereségem volt és mindegyik 1-0, valamint, hogy csak 10 db sárgám volt. Sárga