A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Stuttgarter Kickers. 5.szezon félidő.

A tavalyi 3.helyezés után kaptunk 40M-t,így a szezont 36,5M profittal zártuk.Az idei szezon előtt még kaptunk 11,3M-t a tv-pénzből. A főnök egy rakás pénzt adott igazolásra,de nem kellett költekeznem.Hoztam néhány lejáró szerződésű játékost,egyedül egy fiatal argentin középhátvédért fizettem.Molinelli.Van nálam egy angol kölcsönjátékos is:Gascoigne.Ő azért kellett,mert van ugyan egy nagy tehetségem DL posztra,de neki még erősödnie kell.Transfers.Fahrmann a rotációba jött,míg Shelvey és M'Vila az első csapatba.Ők egy fillérbe sem kerültek,és mind komoly erősítésnek bizonyultak.Felix Kroos-t pedig egy év után eladtam,mert nem győzött meg.Motiválatlan volt,22 meccsen 6,85-ös átlagot,és egyetlen vacak gólpasszt tudott felmutatni.Majdnem a nyakamon is maradt,az utolsó pillanatban vitte el az Augsburg.Némi megelégedéssel figyeltem,hogy ott még rosszabbul játszik,mint itt.
    És akkor az eredményeink:
    Meccsek.
    Bundesliga.
    BL csoport.
    A bajnokságban,ha hozzuk az elmaradt meccset a Nürnberg ellen,akkor magabiztosan vezetünk.A BL-ben az Ajax jön,elméletileg az nem lehet probléma.A BL azonban csak második a prioritások között.Ha megnyerjük a bajnokságot,akkor ez a karrier véget ér, és Franciaország felé veszem az irányt.Ha nem jön össze,akkor persze maradok tovább.