A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #94737 Köszi, nekem nagyon tetszik az olyan klubhűség, mint például Tottinál, ami volt, hogy 15 éves korától csak egy csapatba játszik, így ha valakit kölcsön adnék, akkor a historyba már Falkirk mellett szerepelne más csapat neve is az meg nem néz ki olyan szépen :) Kölcsön, meg azért nem veszek, mert utána megy vissza év végén, nem tudom beilleszteni a csapatba, meg akkor ő nem tartozna bele igazán a Falkirk családba csak amolyan vendégszerűség lenne. Nálunk most itt Skóciában úgy van, hogy van egy U19-es csapat és egy Reserve ez talán az U21-nek felel meg. U19-es bajnokság csak az alacsonyabb ligás csapatoknak van, nekünk nincs csak kupa, amit tavaly megnyertünk csak azt nem említettem :) Az Reservénél meg kupa nincs csak bajnokság van, 3 csoport van és mi a nagy csapatokkal vagyunk egy csoportban, ami azt hiszem 15 fős. Itt 20 évnél idősebb játékos nem lehet, csak 3, amelyek közül kettőnek azt hiszem 20 és 23 év között kell lennie :) A terv igazából az, hogy amikor az akadémiáról kijönnek az ifik 2-3 évet az U19-nél töltenek, ha van köztök, aki kiemelkedik a játékával, az minden nyáron jön velünk edzőtáborba és edző meccseken is játszik, és utána döntők, hogy megy vissza még egy évre U19-be vagy Reservebe megy vagy marad a nagy csapatnál. 2-3 év után mennek szintén 2-3 évre a Reserve-be az ifik és ott is hasonló a dolog, ha jól teljesítenek. U19.nek mivel nincs bajnokság majd barátságos meccseket szervezek év közben.
Elős szezon elkezdődött, rossz hír, hogy gyakorlatilag se pént se fizetési keret nincs, talán 1500-2000 fonttal nőtt a fizetési keret, eladni sajnos nem tudtam akét csatáromat, így maradnak és mivel a fizetési záradékok életbe léptek, így 1 ember igazolására maradt keret ő egy középpályás lett. Minden mást az ifiből pótolok, nagyon kemény küzdelem lesz a bentmaradásért. Talán mivel Championshipből még egy csapat feljutott őket talán megelőzhetjük, és akkor már kiesési rájátszás. Nem ismerem a többi csapat erejét majd meglátjuk mi lesz.