A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Gyorsan egy 15 perc alatt összedobtam egy beszámolót.

Falkirk FM2014 1. szezon:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keret: keret
    A játékosok most egy évvel idősebbek, mint 1 évvel ezelőtt szezon kezdetekor.
    Igazolások: Igazolások
    Tabella: Tabella
    Meccsek: Meccsek 01
    Meccsek 02

Játékos értékelések:
    Keret:

Kapusok:

Alan Martin: az összes bajnoki mérkőzésen játszott, 11 meccset gól nélkül hozott le 6,73, elégedett voltam vele, nagyon jó megbízható és bravúros teljesítményt nyújtott, talán 2-3 meccs volt, amikor komolyan hibázott, ő lesz tervek szerint is az első számú kapus
    Graham Bowman: kupa meccseken védett inkább nagyon gyengén, fegyelmezési problémák is voltak vele, szerződése lejár, nem hosszabbítunk vele
    Lewis McMinn: kényszerűségből, ifiből hoztam fel ifi szerződése van, utolsó meccsen kevesebb, mint egy félidőre becseréltem, hogy azért játsszon is, jövőre vagy marad 3. számú kapus vagy visszamegy ifibe vagy tarcsiba, erre van nagyobb esély

Védők:

Jobboldali:
    Kieran Duffie: 35 meccs 2 gól 8 gólpassz 3-szor meccs legjobbja 7,18-as bajnoki átlag, ezzel 2. helyen végzett, a liga játékosainak osztályzatai alapján, még se került még csak jelölésre sem az év játékosa címre, kiváló játékos, jövőre is marad első számú, az év csapatába bekerült
    Liam Rowan: 3 bajnokin jutott szóhoz 2-szer csereként, jövőre is marad második számú

Baloldali:
    Stephen Kingsley: 36 liga meccs 1 gól 1 gólpassz 5-ször a meccs legjobbja 6,96, hasonló a véleményem róla, mint Duffie-ról kiváló játékos jövőre is első számú, az év csapatába bekerült
    Liam Dick: csak pár kupa meccsen játszott jövőre is marad második számú

Középső:
    David McCracken: 14 liga meccs abból 2 csereként 2 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobb 6,86, nem voltam vele mindig teljesen elégedett, úgy éreztem egy ilyen jó védő többet tud, jövőre is marad, de hogy hányadik számú lesz az kérdéses
    Thomas O’Brien: 31 meccs 1-szer csereként 6 gól, 3 gólpassz 3-szor meccs legjobbja, 6,97, nagyon nehezen illeszkedett be, az elején nagyon sok gyenge meccse volt, büntetéseket is kapott és ki is maradt pár meccsre a csapatból, de aztán elkezdett utána nagyon jól játszani, szabadrúgás góljairól is híres, jövőre is marad, az év csapatába bekerült
    Ben Gordon: 29 liga meccs 1 gól 1-szer a meccs legjobbja, 6,69, debütálása egy liga kupa meccsen jól sikerült 2 gólt is szerzett 9,3-t kapott, liga meccseken viszont semmi extra, marad jövőre is, de szinte biztos, hogy csak kiegészítő emberként
    Connor Greene: ifiből hoztam fel létszámhiány miatt 4 liga meccse van, amiből 3-szor csere volt, valószínű jövőre a tarcsiban bizonyíthat

Középpályások:

Védekező:
    Stephen Simmons: 36 liga meccs 1 gól 6,74, nem tudom, hogy ezen a poszton lehet-e egyáltalán mondjuk ilyen 7,2-es átlaggal focizni, szerintem nem, amolyan szürke eminenciás poszt az övé, szép csendben tette a dolgát, én összességében elégedett voltam vele, marad a csapatnál
    Russell Duncan: 6 liga meccsen többnyire időhúzó csereként ált be 1 gólpassza van, szerződése lejár nem hosszabbítunk

Középső:
    Blair Alston: 35 liga meccs 5 gól 9 gól passz 3-szor meccs legjobbja 7,09 az év csapatába bekerült, nagyon jól játszott
    Craig Sibbald: 34 meccs 2 gól 10 gólpassz 2-szer a meccs legjobbja 7,09-es osztályzat, ő is nagyon jól játszott és rendszeresen játszott a skót U19-es válogatottban, amellyel kijutottak az U19-es Európa bajnokságra, Portugália, Ausztria, Csehország volt a csoportban 1. ment tovább 3 győzelem 7-1-es gólkülönbség
    Conor McGrandles: 34 meccs 3 gól 6 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja 7,01-es osztályzat, ő is nagyon jól játszott :)
    Thomas Grant: 15-ször játszott, abból 13-szor csereként 1 gólpassza van, valószínű jövőre is kiegészítő emberként számolunk vele
    Michael Martin: 4 liga meccs abból egyszer csereként, ifiből hoztam fel létszámhiány miatt, jövőre is marad az első csapatnál

Támadók:

Rory Loy: 23 liga meccs abból 3-szor csereként 5 gól 2 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja, 6,78-as osztályzat, ahhoz viszonyítva, hogy ő volt az első számú csatárunk ez nagyon kevés, el szeretném adni, meglátjuk lesz-e aki megveszi
    Archie Campbell: 20 meccs ebből 10-szer csere 4 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,69-es átlag, az év csalódása egyetlen egy jó meccse volt, mikor Dundee-t vertük 3-1-re 2 gól lőtt egyet 11-esből, őt nagyon szeretném eladni
    Craig Sutherland: hát ha az előző 2 játékos az év csalódása volt, akkor ő az év kellemes csalódása, 31 liga meccs abból 2-szer csereként 16 gól 9 gólpassz 3-szor a meccs legjobbja, 7,03-as liga átlag, mindenképp marad jövőre is
    Derek Lyle: 7 meccs abból 6-szor csereként állt be, igaz csak azért igazoltam a tapasztalt csatárt, hogy sérülések miatt meglegyünk és azért ne a fiatal Smallnak keljen beszállni, de nagy hiba, nagyon-nagyon gyenge teljesítmény, mondanám azt, hogy semmit nem csinált, amikor pályán volt, de ez számára dicséret lenne, szerződése lejár, és megy is
    Lewis Small: 14 liga meccs 2-szer csereként 7 gól 1 gólpassz 1-szer a meccs legjobbja 6,98-as átlag, hát az ideális csatársor az elmúlt évben a Sutherland-Small kettős lett volna, erre későn jöttem rá, meglepett a nagyon jó teljesítménye, jövőre is marad, viszont 11-est nem fog rúgni :)

4 játékosom került be az év csapatába: Duffie, O’Brien, Kinsley, Alston.
    Az év edzője én lettem.

Ami biztos, hogy kell igazolnunk, egy második számú kapust, de ez nem olyan fontos, házon belül is meg tudom oldani, csak ha mard pénz. 1 vagy 2 belső védő mindenképp kell, 1 védekező középpályás kell, 1 nagyon jó sima középpályás sem ártana, valamint 2 nagyon jó csatár legalább kell. Továbbra is marad az alapkoncepció: csak skót játékosom és csak skót stáb tagom lehet. Kölcsön soha senki nem megy és nem jön. Taktika marad a 4-1-3-2 esetleg 4-3-1-2 lehet szélsők nélkül mindkettő.

Érdekességek:
    Anglia: Arsenal 2. lett 1 ponttal a MU mögött. 4. az Everton 5. a Chealse 6. Norwich 11. Liverpool
    Championshipbe: Bournemouth lett a bajnok (17. helyre várták őket) Nottingham, Bolton, Blackpool esett ki.
    Franciország: OM a bajnok
    Németország: Frankfurt utolsó lett, valamint Hamburgnak és Berlinnek lesz még egy csapata az első ligában, mondjuk akár ez fordítva is elő fordulhatott volna :)
    Olaszország: Fio 2. Inter 7. Parma kiesett
    Oroszország: Zenit csak 3. Kuban 4. Szpartak 6. Anji kiesési rájátszást játszik és hát nem áll túl jól hazai pályán 0-1 első meccs
    Spanyolország: Getafe 3. Granada 4. Espanyol kiestt
    Svájc: Sion a bajnok Vanczák az év védője és az év csapatában is benne van, Basel csak 3.
    Törökország: Besiktas 6.
    Skócia: Aberdeen a bajnok, St. Mirren a 2. és csak 3. a Celtic (utolsó forduló előtt még negyedik helyen voltak és szerencsésen alakult számukra a forduló). Kiesett a két edinburgh-i klub

A játék eredményeinek valóság hű szimulálásának sebességét pedig visszavettem normálra.

Érdekesség, hogy a bajnokságban 6 vereségem volt és mindegyik 1-0, valamint, hogy csak 10 db sárgám volt. Sárga