104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Nekem volt ilyenem a 2013-ban. Azt hittem bebugolt a játék.
  • Barnabyka
    Az a 89 néző jól szórakozhatott :D
  • zyndar
    Áhh ezt meg kell mutatnom nektek, külföldi fórumon olvastam:

Büntetőpárbaj
  • zyndar
    Szép BL győzelem, gratulálok! Az meg, hogy a bajnokságban nem sikerült az arany, gondolom bosszantó. A többiek ilyen erősek?

@Gomba: b@szki, ezeken a képeken mindig úgy kell számolni, hogy akkor mennyi is lett a végeredmény...
  • Darthmushroom
    Bl győzelmed akkor kavarhatna be ha nem végeztél volna olyan helyen, mert akkor meg elveszed az utolsó bl helyestől az indulást. pl. pár éve a Chelsea 5. lett de blt nyert és ezért hiába lett a Spurs 4. nem indulhatott
  • Volcanor
    Köszi. Pedig csak 3 van elvileg. Gondolom a BL-győzelmünk miatt van valami kavarás, nem?
  • Darthmushroom
    Grat, durva h 4 bl-es csapat van Hollandiában. Tavalyiba 3 bl győzelem után (Feyenoorddal) is asszem 2+1 selejtezős volt nálam.
  • Volcanor

2024/2025

Eredevise.
    Egész évben hullámzó volt a teljesítményünk, a végén még a BL-helyezésnek is örülhettünk.
    BL-csoportkör.
    Egy Vitesse elleni vereség közben találtam ki egy jó taktikát, amivel a szezon hátralevő részében minden meccset megnyertünk, kivéve egyet, de az se volt gond:
    BL-kieséses szakasz.
    Juventus-t otthon úgy vertük 2-0-ra, hogy még egy kósza próbálkozást sem eresztettek el a kapunk felé. A 2 francia csapatot oda-vissza szétvertük, ha gólt lőttek, mi lőttünk kettőt válaszul. Döntőben mindig futottunk az eredmény után, a 11-esekkel végre volt egy kis szerencsénk is. Első BL elsőségem az idei FM-ben, eddig 2 döntőt buktam, jóval erősebb csapatokkal. Monaco, PSG, City. És mégis pont az Ajax csapta meg őket, akik inkább kinevelik a tehetségeket.
    BL álomcsapat.
    Statok.
    A szezon legjobbja számomra.
  • Darthmushroom
    Liverpool 3:2 West Ham
    Spurs 4:1 West Ham
    az eddig remeklő védelem mindent megtett h kikapjunk, mind2 meccsen már az első félórába 3:0 volt az állás (Spurs ellen 4 perc alatt 2:0....) Gyakorlatilag lemondhatunk a bajnoki címről, gólaránynak is odavertünk meg a pontoknak is.
  • Darthmushroom
    jól indul a nap, így még 30 forduló után is 2 ponttal vezettünk, úgy h kevesebbet játszottunk (3. helyen a Spurs is és úgy van 2re). A neheze még csak most jön sajnos, megyünk még a Spurs/Pool/Arsenalhoz és fogadjuk még a MU-t is.
  • Volcanor
    Az új patch csökkentette a BL-hez járó TV-s pénzt? 3.6 millió dollárt kaptunk, pedig tovább mentünk, mint eddig bármikor.
  • Darthmushroom
    Érdekes, nagyon jól megoldották az készítők az új stadionjukat :D
  • zyndar
    Tudtok esetleg olyan mezcsomagról, ami francia negyedosztályhoz készült? Amit használok, az a sortitoutsiról van, 12/13-as szezonhoz, de sajnos a csapat második számú meze hibás.
  • Darthmushroom
    hát nevetséges, nem elég h nem haladok mert más dolgom is volt. 10 meccse veretlen vagyok. Oké verjen meg de ne szívasson már közbe agyon... 1 perc alatt kapunk 2 szöglet gólt, eddig 1t kaptunk a szezonba de gondolom ezt mondanom se kell. Utána persze h egyenlíthetnék de Krul kivédi a 11st, itt felhúzom magam a pihentetni szánt kulcs embereket behozom a padról, és amint nem lehet vissza vonni az egy szem csatár Borit lerúgja...és nincs csere és emberhátrány. az meg csak hab a tortán h még kaptunk gólt, de mi még így is emberhátrányba is tiszta ziccereket hagyunk ki...
  • zyndar
    Korbinnak igaza van, kitartás. Egy bölcs tanács jut eszembe, amit én kaptam, bár természetesen nem teljesen igaz a te helyzetedre: "Egy jó taktikával szerintem 1 osztály simán menni fog az adott kereteddel is :)"
  • Darthmushroom
    az aranylabda után átléptem a West Hamhez, első 2014es bajnokin az Evertonhoz mentünk akik otthon is megvertek úgyhogy féltem a meccstől, de ez lett a vége:

és mivel a Chelsea kikapott átvettük a vezetést a tabellán.
  • korbin555
    Nem lesz egyszerű a dolgod,amíg le nem lép a főnök.Reménykedni lehet,mert ha egy kis klubnál meredeken emelkedik a reputáció,hajlamos rá az fm,hogy dobja a régi tulajt.Egy kupagyőzelem,vagy EL helyezés sokat segítene.Nem könnyű feladat,de legalább nem unalmas.Kitartás.
  • Utley
    A Berwick vezérkar átvette a skót szokást és az első osztályra csökkentette a bérköltséget, átigazolási keretet és az eladásokból is csak 10%-ot kapok igazolásra, mert 2milla kölcsönt vettek fel...A bérköltségem eddig 7500 font volt, most lett 5600...Köszi, álljak helyt az első ligában...
  • Darthmushroom
    beléptem kicsit Bournemouth mentésembe.. hát az aranylabda nem akar összejönni :/
  • Darthmushroom
    azért is kezdtem velük mert jó az utánpótlás, mindenképp olyan csapat volt a terv. Crewe lett volna az első de sajnos nincs türelmem most olyan kicsihez. inkább majd a "kicsi" ilyen RB Salzburg/Kobenhavn vagy ilyesmi lesz.
  • bexinho
    Köszönöm! Remélem a játékosok is partnerek lesznek a PL elhódításához. Én megadtam a kezdő lökést az előző évekkel ellentétben - maximum bajnokság, hazai- és nemzetközi kupa prémium.

Darthmushroom

Régebben megkedveltem a kalapácsosokat, és a Green Street Hooligans adta meg azt a löketet, ami miatt elkezdtem velük egy karriert. Talán az FM 2007 volt az, ahol elkezdtem velük pár szezont. Akkor elég hamar lehetett nagy csapatot csinálni belőlük. Az utánpótlásuk pedig elsőosztályú volt.
  • zyndar
    Igényes beszámoló, mint mindig. Jövőre irány a PL győzelem!
  • Darthmushroom
    *igazolásoknál mindenkinek a felét részletbe fizettem mert am 10m kaptam igazolni. Ja meg holnap remélhetőleg be is fejezem a szezont.
  • Darthmushroom

West Ham első szezon, első félév

Délután úgy döntöttem ezt folytatom, mert sokat akarok az utánpótlással foglalkozni. Igazolás nem volt sok mivel nem úgy áll a klub anyagilag, nem brit játékosokat is hagytam még h bővebb legyen a keret, 2-3 év alatt úgy is kikopnak. Szezon rosszul indult de utána össze állt a csapat és jöttek is az eredmények. A helyezéssel maximálisan elégedett vagyok(utolsó 2 meccset nem rontjuk el vezethetnénk is), mivel igazán nem volt cél kitűzésem a szezonra, ha becsúszunk EL helyre tökéletes lesz. Ligakupában is szépen menetelük bár nehéz lesz az elődöntő. A legjobb és a legszerencsétlenebb meccsünk.
  • bexinho
    Köszönöm, nagyon bízok a bajnoki címben. Bár kemény dió lesz, viszont az anyagi erőforrás már adott. :) Amúgy a magyar védőmet, Kecskést kiemelném, hogy 7,8M font az értéke, és nagy csapatok is folyamatosan figyelik. ... és ugye ő nem generált játékos, hanem valós! (Atalanta) - utólag olvastam, hogy wonderkid.

ˆ Soulwave
    Köszönöm, én még jó pár résszel ezelőtt ismertem meg a York City-t, akkor az ötöd osztályban játszottak. Ha jól emlékszem, a premier ligába jutottam fel, majd onnan valami okból kifolyólag abbahagytam. De ezt a karriert nagyon élvezem, és most olvasom a te beszámolódat is! Nagy teljesítmény ilyen hamar a legjobbak közé emelkedned, ami nekem sajnos nem sikerült. De mivel már nem főiskolára járok, hanem dolgozok, így kevesebb időm jut az FM-re, így ha nagypapásan is, de örömmel húzom a City szekerét :)

Ahogy olvasom az összefoglalód, látom nálad sem erőlteti a vezetőség az új stadion építését. Nekem is volt egy minimális bővítés, amikor egy másik csapat stadionjában kellett pályára lépnem, de azóta semmi. Pedig a City értéke már lassan megközelíti az 500 M fontot.

Neked mekkora a csapat értéke így adósságok mellett?
  • Utley
    Gratula!A beszámoló nagyon ott van a szeren :) Sok sikert és bajnoki címet :D
  • Soulwave
    Gratu én is Yorkkal nyomom eddig a legélvezetesebb karrierem :)
  • BBeno2
    fura kérdéssel fordulok hozzátok. van olyan konverter vagy program ami tudja olvasni az slf fájlokat azaz a shortlist fájlokat?
    tehát amivel dolgozni is tudnék. Genie scouttal kimentem magamnak a játékosokat de kéne egy progi ami ezt kezelni is tudná és tudnék belőle egy adatbázist csinálni
  • bexinho
    Grat mindenkinek! Szeretem a kiscsapatos karriereket olvasni, és ahogy rendszeresen követem a fórumot, örömmel veszem, hogy egyre többen vagytok.

A "majdnem" éve ...

York City

Ne haragudjatok, hogy mindig csak így belinkelem az összefoglalót, de mire megírom a posztot, már nincs erőm újrafogalmazni és ismételni is unalmas lenne számotokra.
    Így inkább a linkre kattintva olvashatnak karrieremről azok, akiket esetleg érdekel :)
  • zyndar
    Az izgalmas lehetett, gratulálok! Sok sikert az első osztályban.
  • Utley
    Skót földön végéhez ért a 2015/16-os szezon. Előjáróban annyit, hogy a Berwick Rangers legjobb bajnoki helyezését értük el a történelemükben, de most volt az is, hogy megfordult a fejemben, hogy nem folytatom a munkát.
    A bajnokság nagyon szépen indult és az első 9 meccsen 8 győzelem mellé 1 döntetlen csúszott be. Rögtön az élre álltunk és karácsonyra már 13 pontos vezetés volt a fa alatt. Aztán a 2016 hozott nem kevés meglepetést. Igazolni nem akartam, mert nagyon mentünk és gondoltam minek. Amikor meg jöttek a sérülések nem aprózta el a gép és volt hogy 9 emberem pihent a lelátón és csak 5 cserém volt. Az eredmények természetesen nem jöttek és a végére nagyon leadtam az előnyt. Az utolsó 3 fordulóban azt gondoltam, hogy feljutottunk, mert a sorsolásom nagyon jó volt és igaz már csak 5 pont előny volt a tarsolyba, de a gólarányom 20-al jobb volt a 2. Dundeenál, ergó ez 6 pontnak felelt meg.
    Ám jött a feketeleves. Jött hozzám a Hearts, akik a végén elérték a playoff helyet és vertek nekem hazai pályán 4 gólt...Pislákoltam, de nagyon nem féltem, mert jött hozzám a tuti 9. helyen szerénykedő Hamilton és az addig 1!!!! győzelmet szerző Alloa-hoz mentünk..Szépen sikerült lehoznunk ezt a 2 meccset és 2 csodálatos zakóval egy 3-0 és 4-3- as zakó után beakartam dobni a türcsit, mert 5pontos előnyből 4 pontos hátrány lett a szezon végére.. Már meg is írtam a lemondásom és ezt be is nyújtottam volna, ha a playoffba nem jutunk fel és Anglia felé vettem volna az irányt. Ám a csapat elverte a Falkirk csapatát idegenben zakó 3-2-re otthon nyertünk 2-0-ra és a rájátszás döntőben a Motherwell csapata ellen próbáltuk meg kiharcolni a feljutást. Az első meccsen 80 percig ragyogó kontra játékkal vezettünk 1-0-ra, de a végén a középső védőm egy kirúgást csúsztatott az ellenség elé és a fickó nem is habozott beverte... Gondoltam mindegy, otthon ha nyerünk feljutunk... Ám nem mertem megint a falnak rohanni, mert a sorozat meccsek miatt az embereim 85% körül voltak. Az elején megléptünk 2 góllal majd 2-1 után sikerült újra 2 góllal meglépni, amit már nem tudtak behozni és a 88.perc után "szétcseréltem" magam és így sikerült kihúzni a végéig. Ez a 3-2-es siker azt jelenti, hogy a történelem során első alkalommal a legjobbak között játszhat a Berwick Rangers.
    A lemondó levelem eltettem a fiókba, pedig a West Ham már kiszemelt magának, de így vissza is mondta a remek ajánlatot és csak a Berwick bentmaradása lehet a cél a 2016/17-es szezonban.
  • Darthmushroom
    hát ez a Bolton teli találat volt.. már az első hónap után nem köt le pedig az eredmények is jöttek: Burnley 0:3 Bolton, Hartepool 0:1 Bolton, Bolton 3:1 Reading, Nottingham 0:0 Bolton, Bolton 2:0 QPR, Doncaster 0:3 Bolton, Blackburn 0:1 Bolton.
    Bezzeg a múltkor a hasonló West Hamnél kezdett meg ritka szarul indult a jó felkészülés után(bár azért sok sérültem lett): Chelsea 2:0 West Ham, West Ham 2:3 Everton, Bury 0:2 West Ham, West Brom 1:3 West Ham, pedig itt növelték rögtön az am se rossz youth levelt meg recruitment.
  • korbin555
    A második szezonra már helyreállt a rend.Vannak ifik,és az FA kupa is rendben volt.A 7.helyen végeztek,és újabb nagy neveket igazoltak(Welbeck,Koke,Ansaldi,Kjaer,Nani,Berardi,Joe Allen,etc.).Ez sem rossz,és ezzel a kerettel márt sikerült nekik egy EL helyet is elcsípni.
  • korbin555
    Most,hogy mondod,a kezdet tényleg elég rázós lehet.Nem olyan egyszerű ez,mint első látásra tűnik.Mert a keretben egyetlen játékos sincs,mégis a 9.helyre várják a klubot. Az első szezont nem lesz könnyű túlélni.
    A háttér minden tekintetben kiemelkedő.A reputáció is világhírű,és van egy évi 100M-s szponzor,ami 20 évig biztos bevétel.410M az átigazolási,és 3,3M a fizetési keret.Olyan, mintha egy Man Cityvel kellene a nulláról indulni.De 20 PL szintű embert másfél hónap alatt összeszedni nem egyszerű feladat.És akkor még a szedett-vedett társaságból csapatot is kell építeni.A világhírű reputáció miatt az elvárásokat tartani kell,mert hamar lapátra kerül az ember,ha a kieső helyek környékén parkol.Ha még ráadásul valaki ismeretlen menedzserként is kezd,már az elejétől bizonytalan lesz az állása.
    Azt gondolom,hogy megérhet majd egy próbát.Érdekes lehet így játszani,amíg mindent meg nem nyer az ember.Próbából lepörgettem egy szezont szabadságon.Villas-Boas vette át a klubot,lássuk mire jutott:
    Igazolások.
    Keret.
    Játékos statisztikák.
    Fizetések.
    Tabella.
    Szerintem jól csinálta a portugál.De a szokásos bug-ok azért benne vannak ebben a db-ben is.A Red Bull nem indult el az FA kupában,és egyetlen klub sem kapott tavasszal ifiket.Lenne még mit csiszolni ezen a db-n.
  • Darthmushroom
    hát elég veszélyes így h 400m font kapásból igazolásra, de mondjuk a keret csak ifikből áll. kulturált keretek között az ötlet nem is lenne rossz még akkor se épp kisebb osztályú csapattal volna, így belegondolva meglepő is h angliába még nem vettek meg egy klubot, bár lehet azért mert FA nem nagyon könnyítené még a név meg egyéb változásokat. Így is tudtommal Salzburgnál meg Lipcsénél is vannak ezzel gondok pl. eu.ban "FC Salzburg" névvel meg logóval kell/et játszaniuk meg hasonlók.
  • korbin555
    Hasonló paródia már a 13-hoz is készült,és a 14-hez is már régóta elérhető.Steam FC néven fut a klub.Gyémántbánya van a stadion alatt,a játékosokat meg minden meccs után aranyrudakban fizetik.És még ez sem tetszett mindenkinek,mert az FFP miatt nem tudták két év alatt összevásárolni a világ 30 legjobb játékosát.Szegény,hátrányos helyzetű menedzserek.
  • Darthmushroom
    fmkockákról :D itthon igazán villoghatna a nevével :D
    Kula Leszek
  • Darthmushroom
    nem volt rossz ötlet a készítőtől.
    London City Red Bull
  • Volcanor
    Semmi ME változás, gondolom szinte csak a PS Vita miatt jött a patch.
  • Darthmushroom
    remélem az iszonyatos szívatásokat javították. pl. gólt rúgsz, rögtön következő 5 percbe megfordítja a gép, kihasználod a 3 cserét akkor sorba jönnek a sérülések stb..