A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Köszönöm, nagyon bízok a bajnoki címben. Bár kemény dió lesz, viszont az anyagi erőforrás már adott. :) Amúgy a magyar védőmet, Kecskést kiemelném, hogy 7,8M font az értéke, és nagy csapatok is folyamatosan figyelik. ... és ugye ő nem generált játékos, hanem valós! (Atalanta) - utólag olvastam, hogy wonderkid.

ˆ Soulwave
    Köszönöm, én még jó pár résszel ezelőtt ismertem meg a York City-t, akkor az ötöd osztályban játszottak. Ha jól emlékszem, a premier ligába jutottam fel, majd onnan valami okból kifolyólag abbahagytam. De ezt a karriert nagyon élvezem, és most olvasom a te beszámolódat is! Nagy teljesítmény ilyen hamar a legjobbak közé emelkedned, ami nekem sajnos nem sikerült. De mivel már nem főiskolára járok, hanem dolgozok, így kevesebb időm jut az FM-re, így ha nagypapásan is, de örömmel húzom a City szekerét :)

Ahogy olvasom az összefoglalód, látom nálad sem erőlteti a vezetőség az új stadion építését. Nekem is volt egy minimális bővítés, amikor egy másik csapat stadionjában kellett pályára lépnem, de azóta semmi. Pedig a City értéke már lassan megközelíti az 500 M fontot.

Neked mekkora a csapat értéke így adósságok mellett?