A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Skót földön végéhez ért a 2015/16-os szezon. Előjáróban annyit, hogy a Berwick Rangers legjobb bajnoki helyezését értük el a történelemükben, de most volt az is, hogy megfordult a fejemben, hogy nem folytatom a munkát.
    A bajnokság nagyon szépen indult és az első 9 meccsen 8 győzelem mellé 1 döntetlen csúszott be. Rögtön az élre álltunk és karácsonyra már 13 pontos vezetés volt a fa alatt. Aztán a 2016 hozott nem kevés meglepetést. Igazolni nem akartam, mert nagyon mentünk és gondoltam minek. Amikor meg jöttek a sérülések nem aprózta el a gép és volt hogy 9 emberem pihent a lelátón és csak 5 cserém volt. Az eredmények természetesen nem jöttek és a végére nagyon leadtam az előnyt. Az utolsó 3 fordulóban azt gondoltam, hogy feljutottunk, mert a sorsolásom nagyon jó volt és igaz már csak 5 pont előny volt a tarsolyba, de a gólarányom 20-al jobb volt a 2. Dundeenál, ergó ez 6 pontnak felelt meg.
    Ám jött a feketeleves. Jött hozzám a Hearts, akik a végén elérték a playoff helyet és vertek nekem hazai pályán 4 gólt...Pislákoltam, de nagyon nem féltem, mert jött hozzám a tuti 9. helyen szerénykedő Hamilton és az addig 1!!!! győzelmet szerző Alloa-hoz mentünk..Szépen sikerült lehoznunk ezt a 2 meccset és 2 csodálatos zakóval egy 3-0 és 4-3- as zakó után beakartam dobni a türcsit, mert 5pontos előnyből 4 pontos hátrány lett a szezon végére.. Már meg is írtam a lemondásom és ezt be is nyújtottam volna, ha a playoffba nem jutunk fel és Anglia felé vettem volna az irányt. Ám a csapat elverte a Falkirk csapatát idegenben zakó 3-2-re otthon nyertünk 2-0-ra és a rájátszás döntőben a Motherwell csapata ellen próbáltuk meg kiharcolni a feljutást. Az első meccsen 80 percig ragyogó kontra játékkal vezettünk 1-0-ra, de a végén a középső védőm egy kirúgást csúsztatott az ellenség elé és a fickó nem is habozott beverte... Gondoltam mindegy, otthon ha nyerünk feljutunk... Ám nem mertem megint a falnak rohanni, mert a sorozat meccsek miatt az embereim 85% körül voltak. Az elején megléptünk 2 góllal majd 2-1 után sikerült újra 2 góllal meglépni, amit már nem tudtak behozni és a 88.perc után "szétcseréltem" magam és így sikerült kihúzni a végéig. Ez a 3-2-es siker azt jelenti, hogy a történelem során első alkalommal a legjobbak között játszhat a Berwick Rangers.
    A lemondó levelem eltettem a fiókba, pedig a West Ham már kiszemelt magának, de így vissza is mondta a remek ajánlatot és csak a Berwick bentmaradása lehet a cél a 2016/17-es szezonban.