104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Soulwave #95015 A franc, akkor lehet átállok a 14-re. azért köszi! -
Pettersson #95014 75%-KAL OLCSÓBB Football Manager 2014 steam kupon cserélendő! -
hát mégha találsz is normálisat sokat nem fog dobni az update a magyaron, mivel azt nem nagyon frissítik. -
Soulwave #95012 FM 12-höz szezon updatet hol tudok letölteni, vagy ez hogy működik? Még nem csináltam ilyet viszont mostmár frissíteném ideire az adatbázist egy új magyar karrierhez. -
Pietro87 #95011 Írtam, bár elég inaktív az a hely. -
Warez off topicba, ott kapsz segítséget -
Én mindig nézem, ki mire vitte a magyarok közül. Meg azért a nagyobbakat is követni szoktam. Valamikor csak nézelődök az FM-ben, csapatokat, edzőket, játékosokat... Mondjuk van is mit nézegetni :) --> 20 ország, 25 liga
Amúgy a magyarok közül Kecskés Ákos vitte a legtöbbre és Origba :) Nálam vannak...
Dzsudzsák
Lille, majd Celtic, Le Havre ... Lilleben 3 szezon - 19 meccs, Celtic 1 szezon - 1 meccs, Le havre 3 szezon - 2 meccs (csúfos karrier, és most sportigazgatóként akar érvényesülni)
Vass Ádám
Metalist (örökös harmadik) - 7.00+ meccsértékek - 8 szezon óta van ott
Megyeri
R.Sociedad - 5 szezon - 55 meccs, 7.00 körüli értékek. Nálam kezdő a válogatottban.
Kb. ezek azok a nagy "álmok", amiket sikerült elérniük magyarjainknak az FM-ben.
Kecskés Ákosnak amúgy 900e fontról 3. évre 9,5 M fontra nőtt az értéke :) És nagy csapatok is figyelik. -
Soulwave #95007 na úgytűnik a York karrieremnek vége. játék elkezd - mentés behal... a másik mentésem ugyan 10 meccsel van a szezon vége előtt, de hát a t*köm szórakozik, azért annyi időm nincsen. inkább kezdek egy francia negyedosztályt :D -
fm-baseről. hát elfogadnák egy ilyet minden karrierembe :D -
Meglepődés :D nem hittem volna h egy Dortmond,Ath.Madrid, Lille csoportból továbbmegyek. Pedig igen :D Lille 1:2 WHU, WHU 4:1 Madrid, WHU 0:0 Dortmund, Dortmund 2:1 WHU, WHU 2:2 Lille, Madird 1:5 WHU -
na végre sikerült videót feltölteni, az volt a baj h a 3d meccs motor nem volt bekapcsolva, 2d-ben nem lehet ezek szerint feltölteni. -
Soulwave #95003 Köszi! Ligakupában esélyem se volt a Liverpool agyonütött. Amúgy nem lehetetlen elérni idáig, engem a legjobban az zavar ebben a karrierben, hogy 1. nem igazolhatok kedvemre, mert szivat a bevándorlási hivatal; 2. a training facilities és a youth is alapszinten van, de már minek fejlesszem; 3. 12 ezres stadion... :D Ettől függetlenül nagyon élvezetes.
Ti szoktátok nézni amúgy, hogy ki mire viszi a magyarok közül? Nálam Dzsudzsák óriási karriert csinált, a Man Utd-nek volt a balszélsője, 7,5 fölötti átlaggal, aztán öt év után megvettem az Olimpique Lyon ott meg vmi 8-as átlagokat produkál. Elhoznám, de nem akar jönni :D -
Gratulálok, szép szezon! :) Sajnos nekem 9 év alatt "csak" 2 ligakupa győzelem jött össze, az FA még mindig nem, bár ott a legnagyobb esélyem az előző évben lett volna, hiszen olyan közel még sosem kerültem a döntőhöz... de a játék közbeszólt :) ... és nem is akárhogy. A feljutások is nehézkesebben működtek, bár ezt inkább a másodosztályban ragadásom érzékelteti a legjobban.
Most kezdem az ötödik szezonom a premier ligában, ahol elég biztatóan indultunk. Bár a szokásos első meccses vereséget - egyben letudva a már-már hagyományként titulált man united vereséget - egy döntetlen követett, teljesen más felállást találtam ki (3-1-3-2-1), ami jelenleg működik, mert sikerült időben felkapaszkodnunk a gödörből. -
korbin555 #95001 Értettelek.A Haladás karrierben használtam az editort.Máshol meg valószínűleg nem voltam olyan sokáig,hogy bekerüljek.De ennek sok jelentősége nincs.Nem versenyzek senkivel,csak magammal.Most már magammal sem nagyon,mert egy ideig pihen a játék. -
most nézem de hülyén fogalmaztam szóval offlineba ugyanúgy számolni kell -
használsz editor fájlt akkor nem számol(akármilyet), az offlineba az nem számít -
korbin555 #94998 Szóval kell a Youtube bejelentkezés a videóminőség állításához.Köszönöm az infót.Bár második e-mail címem éppen van.Azt használom,ha USA lakcím kell szoftver vásárláshoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk nem ide tartozik,de az is érdekelt,hogy miért nem találkoztam még a nevemmel a leaderbord-ban.Most olvastam,hogy ha valaki egy karrierben csak egyszer is offline játszik,akkor már nem számolja az eredményeket.Ha ez igaz,akkor ezt is értem már.Nálam ugyanis gyakran akadozik az internet.Sokszor napi 10-20 alkalommal is leáll. Igaz,hogy csak percekre,de inkább offline lépek be,ha éppen akkor akarok játszani.Kész szerencse,hogy ez a leaderboard dolog meg végképp nem érdekel.A UPC-t meg máshol szidom,mert arra is van külön fórum.Mert azt végképp nem értem,hogy is van az,hogy egy folyamatban lévő letöltés például nem szakad meg,de egy weboldal betöltése percekig tart.Persze kijöttek,körülnéztek,megnézték a router-t is,szerintük minden szép és jó.Én meg egy 60-as sebességű internettel várhatok tíz perceket,mire el tudok küldeni egy hsz-t.Szívás. -
semmi ilyesmi, nekem úgy sikerült h youtubon rámentem a profilomra és hozzáadtam még 1 mail címet,és azzal mail címmel már simán beengedett -
korbin555 #94996 Hogy is van ez a bejelentkezés?Ahhoz default-ra kell a profilt állítanom,vagy újra kell telepítenem a játékot?Ez magas nekem. -
ha bejelentkezel akkor ott van a videó minőség átállítása. Engem meg rohadtul zavar mert kéne az achi és hetek óta nem jövök rá, jó mondjuk ez is haladás h ma már legalább betudtam lépni :D -
korbin555 #94994 Én nem is kínlódok ezzel,mert a mentett videót a játék nélkül is gyorsan fel lehet tölteni a Youtube-ra.Csak egy 360p-s videó bántja a szememet,és nem bírok rájönni,hogyan tudnék menteni 1080p-ben. -
bejelentkezni én se tudtam, végül úgy tudtam megoldani h hozzáadtam egy másodlagos mail címet a google fiókhoz és azzal már engedett. (ami megoldások voltak third party hülyeség azt nem találtam meg) de most meg itt akadtam el. -
korbin555 #94992 Sajnos fogalmam sincs.Nekem még a sima mentéssel is problémáim vannak.A 13-nál semmi gondom nem volt.1080-as HD videókat tudtam feltölteni,most meg szimplán menteni is csak 640x360-as moslékot tudok.A Youtube-ra meg be sem enged jelentkezni.Azt írja,hogy hibás a jelszó,pedig az ki van zárva.Már annak is örülnék,ha végre normális minőségben tudnék menteni.Mert hiába az 5 csillagos grafikai teljesítmény,ha a végeredmény egy telefon minőségű videó.A 13-ban volt egy ilyen opció,ahol a feltöltött videó minőségét full hd-ra lehetett állítani.Az ideiből ez hiányzik.Vagy csak én vagyok szerencsétlen.Bár annyira nem foglalkoztam vele mert nem létkérdés,csak néha bosszant,ha eszembe jut. -
valaki? előtte elkéne fogadnom/beállítanom valamit tubon? -
Soulwave #94990 köszi, közben rájöttem hogy az FA-hez rossz meccset linkeltem.
-
korbin555 #94989 Ezzel a félelmetes kerettel nem is kell tartanod senkitől.Csodálom,hogy egyáltalán ki mernek állni ellened.
-
korbin555 #94988 Szép munka. -
Soulwave #94987 York City FC - Premier League 2017/18 Szezon.
Újra jelentkezem a York City karrierrel, lehet kicsit hosszú lesz de tartalmas. Tehát a tavalyi első PRL-es szezonomban egyértelműen a csapat anyagi és bajnokságbeli helyzetének megszilárdítása volt a cél. Ez többé kevésbé sikerült, ám a 17. hely mégiscsak csalódást keltő volt. Idén tudtam hogy többre lesz szükség...
Az előszezon:
Adott volt 20M körüli átigazolási és 1,5M fizetési keret (havonta). Ebből igyekeztem a legtöbbet kihozni, főként fiatal tehetségeket igazoltam. A legkomolyabb játékosok, Sala, Marcos és Abbés már generáltak, azonban feltűnik egy-két ismertebb név is, igaz csak de Jong pl csak epizódszerephez jutott.
A csapat összeállt, már csak egy igazán ütős taktikára volt szükségem, ezért visszanyúltam a korábbi (illetve jelen) karrieremben alkalmazott felállásra. Korábban nem működött a Yorkkal, most viszont megvoltak a kellően gyors szélsők, és egy klasszikus poacher, Marcos személyében.
A szezon:
Miután összeállt a csapat, a vezetőség előtt nagy mellénnyel bevállaltam az EC indulást. Kezdetekkor korántsem voltam ilyen magabiztos, viszont reméltem hogy 5-6 hely összejön. Ez abszolút be is jött, gyakorlatilag végig a 4-5-6 hely valamelyikén tanyáztam, és sikerült megverni többek között a United-et a Chelseat és a Cityt is idegenben, tehát nem kerültek el a bravúrok.
Az idény végén ugyan becsúszott egy nagyobb zakó a Liverpooltól, a szerencse nem került el minket, és a közvetlen riválisokat a Poolt és a Tottenhamet magunk mögé utasítva 3. helyen végeztünk!
Ezzel azonban még nem volt vége, hiszen bár a Ligakupából a negyeddöntőben kiestünk, az FA kupában sikerült döntőbe jutni, ráadásul az összes nagy csapat kiesett a korai szakaszokban, így a Swansea ellen játszottuk a döntőt!
Tipkus döntő volt ez, gyakorlatilag az összes kupában sikerült már eljátszanom hasonlót: Nagy elánnal kezdtünk és negyed óra után a sérült Marcos helyén játszó de Bruyne meglőtte idei első gólját. Tíz perc után egyenlített a Swansea... Ekkor is nyomtuk csak tovább őket controlon, és a második félidő elején 11-eshez jutottunk amit értékesítettünk is. 2-1. Hát persze hogy jött az egyenlítés 10 perccel a vége előtt. A hosszabítást két sérülés és egy kiállítás tarkította így 19 ember volt a pályán. Nem sikerült élni az emberelőnnyel, így jött a tizenegyespárbaj. Mondanom se kell hogy csak rosszul lövő játékosaim maradtak épek és bevethetők, úgyhogy minden mindegy alapon mentem neki és... nyertünk 3-1re :D
A York tehát történetében előszőr FA kupa győztes lett.
Összefoglalva:
A York City FC, hét év alatt ötödosztályból indulva, Premier League bronzérmes és FA kupa győztessé avanzsált. Én az év menedzsere lettem, Marcos pedig az év játékosa.
Stats:
Marcos:
Angelo Guevara (AM/L)
Fares Abbés (CM)
Köszönöm ha elolvastad :) -
Soulwave #94986 Nálam is ugyanaz, meló miatt csak heti egy szezon jön össze. Egyébként a stadion a York Community amit két év után készen kapsz. Ezt bővítik egyszer 12500-ra aztán heló. Ez nem zavarna amúgy, ha nem lenne emiatt mínuszos a meccsbevétel/fizetés arány. -
végre sikerül belépnem youtubera fm-be, de nem tudok még most se feltölteni. Itt mit kéne csinálnom?? -
Mozgalmas nyarunk volt, innen már csak max kölcsön megy el valaki, de a keret elég durva lett :D -
Gratulálok, az ukrán srác félelmetes :) -
AFCB a 7. "tökéletes" szezon
A tavalyi csalódást keltő 3. hely után idén visszaültünk Anglia trónjára, ezzel meg van a 2. bajnoki címünk is. Nem mellékesen meg szereztük a 2. angol szuper kupánkat, a 3. eu. szuper kupánkat, az első klub vbnket, az első liga kupánkat, a 2. FA kupánkat, és még a BL-be is összejött a címvédés, így már abból is 2 győzelmünk van 7. szezon alatt, és idén amibe indultunk azt meg is nyertük. A keret továbbra is szemtelenül fiatal (24,2 az átlag) és tele van potenciállal. Az idei legjobbak pedig: M'Bow, Medinskyi, Powell. -
:D
-
Ajax - Arsenal.
Remélem nem eddig tartott ez a taktika... -
Laza edzőmeccs a Feyenoord ellen. -
Régóta a Honvéd a fiókcsapatom de ilyen magyar eddig nem jött hozzánk:
Kövesházi -
Grat, szép eredmény, főleg első évben. -
Köszi. Nekünk vagy a legjobb keretünk, csak sok nyerhető meccset bukunk el. Remélem jövőre újra bajnokok leszünk azért.
Amúgy szezon elején a legjobb játékosom távozni akart, mondtam, hogy idén megnyertjük a BL-t, erre lenyugodott. Igazából gondolni sem mertem rá, hogy behúzzuk, de legalább így nyárra toltam ezt a problémát, hogy el kell adnom esetleg. Erre a BL döntő előtt bejelenti, hogy nem tartottam be, amit ígértem, és távozni akar.
-
West Ham -Academy of Football
1. szezon
Elértük a klub eddigi legjobb eredményét a bajnokságban a 2. hellyel. Viszont kicsit csalódott lehetek mivel szinte egész tavasszal vezettünk a bajnokságba és még se lettünk bajnokok, mivel az utolsó 3 bajnokin csak 3 döntetlent értünk el úgy h mind3 meccs nyerhető lett volna, sőt vezettünk is mindegyiken. Bár az is hozzátartózik h ezen a 3 meccsen már nem volt egy középhátvédem se mert mind a 4 megsérült. Kupákban is szépen meneteltünk, ugyebár nem is nehéz ha nincs eu. szereplés. Ligakupában az elődöntőbe estünk még az FA-t megnyertük mivel igazán komoly ellenfél csak a döntőben jött. Ott végül a MU elleni idei 5.meccsünkön megnyertük a kupát. Akadémiára utánpótlásból már érkezett egy 5 csillagos támadó, mellette kis klubokból már lekötöttem jó pár 4-4,5 csillagos brit játékost akik nyáron apróért csatlakoznak. A legjobb játékos pedig:
Bori, McCharthy, Morrison.
Folytatás nem tudom mikor lesz, mert úgy terveztem befejezem a AFCB 7. szezont. Mivel nem sok van hátra belőle, és am is szeretném apránként a 10t elérni velük. +Laptopom kijelzője megadta magát, szóval örülök h egyáltalán a képeket meg a mentéseket és egyéb dolgaimat le tudtam róla menteni.