A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
West Ham -Academy of Football
1. szezon
Elértük a klub eddigi legjobb eredményét a bajnokságban a 2. hellyel. Viszont kicsit csalódott lehetek mivel szinte egész tavasszal vezettünk a bajnokságba és még se lettünk bajnokok, mivel az utolsó 3 bajnokin csak 3 döntetlent értünk el úgy h mind3 meccs nyerhető lett volna, sőt vezettünk is mindegyiken. Bár az is hozzátartózik h ezen a 3 meccsen már nem volt egy középhátvédem se mert mind a 4 megsérült. Kupákban is szépen meneteltünk, ugyebár nem is nehéz ha nincs eu. szereplés. Ligakupában az elődöntőbe estünk még az FA-t megnyertük mivel igazán komoly ellenfél csak a döntőben jött. Ott végül a MU elleni idei 5.meccsünkön megnyertük a kupát. Akadémiára utánpótlásból már érkezett egy 5 csillagos támadó, mellette kis klubokból már lekötöttem jó pár 4-4,5 csillagos brit játékost akik nyáron apróért csatlakoznak. A legjobb játékos pedig:
Bori, McCharthy, Morrison.
Folytatás nem tudom mikor lesz, mert úgy terveztem befejezem a AFCB 7. szezont. Mivel nem sok van hátra belőle, és am is szeretném apránként a 10t elérni velük. +Laptopom kijelzője megadta magát, szóval örülök h egyáltalán a képeket meg a mentéseket és egyéb dolgaimat le tudtam róla menteni.