A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94998 Szóval kell a Youtube bejelentkezés a videóminőség állításához.Köszönöm az infót.Bár második e-mail címem éppen van.Azt használom,ha USA lakcím kell szoftver vásárláshoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk nem ide tartozik,de az is érdekelt,hogy miért nem találkoztam még a nevemmel a leaderbord-ban.Most olvastam,hogy ha valaki egy karrierben csak egyszer is offline játszik,akkor már nem számolja az eredményeket.Ha ez igaz,akkor ezt is értem már.Nálam ugyanis gyakran akadozik az internet.Sokszor napi 10-20 alkalommal is leáll. Igaz,hogy csak percekre,de inkább offline lépek be,ha éppen akkor akarok játszani.Kész szerencse,hogy ez a leaderboard dolog meg végképp nem érdekel.A UPC-t meg máshol szidom,mert arra is van külön fórum.Mert azt végképp nem értem,hogy is van az,hogy egy folyamatban lévő letöltés például nem szakad meg,de egy weboldal betöltése percekig tart.Persze kijöttek,körülnéztek,megnézték a router-t is,szerintük minden szép és jó.Én meg egy 60-as sebességű internettel várhatok tíz perceket,mire el tudok küldeni egy hsz-t.Szívás.