104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #95135 Valamit nagyon elbaltáztak akkor a szerkesztők, mert utánpótlás korban még a magyarok ott vannak az élmezőny közelében. Nem tudom mennyi EB-n, VB-n voltak kint és nem szerepeltek le pl U20-as VB bronz...Sajnos mentalitásban szarok a fiatalok és ez szerintem a közeg miatt van.
Lazán kéne olyan értéknek lennie mint egy Szerb,Olasz,Dán, stb nemzetnek.. -
fm 12be a 442 sőt még a tavalyiba is talán a leghatékonyabb taktika volt akár milyen formába, akár nagy akár is kis csapatnál, oda elég volt egy két húzó ember, főleg a 12be. Viszont ideibe nekem még 1 normális 442t se sikerült össze tákolni és ahogy nézegetem fórumokat másnak se nagyon. Ideibe a játék sokkal összetettebb pl. kezdetben szinte muszáj 3 taktikát használnom, egy hazai egy vendég (ugyanaz más mentálissal) h be legyen gyakorolva meg egy vendég nagy csapat ellen. -
korbin555 #95133 A Kolozsvárba pedig nem fért be.Három év alatt 3 meccsen játszott,lapátra is tették. Közben volt egy évet kölcsönben a Mjallby-nél,de ott sem váltotta meg a világot.Ez egy jó NB1-es focista,semmi több.Nálam viszont rendesen kilóg a keretből.Nagy is volt a pofája,csak úgy írt alá,ha feljutás esetén 50%-al emelem a fizetését.Meg 30k bónusz,ha bekerül az év csapatába.Megkapja,csak legyen is motivált. -
Soulwave #95132 Nálam három év alatt kikoptak a magyarok a fradis 12-ben, egyedül a Szekeres Adrián maradt bent +1 évet, meg poénból ő volt a kapusom: http://www.hlsz.hu/index.php?tid=7&Jatekos=hPLf_201ccb6
Elvitte a Lech 1M-ért :DD
Lényeg hogy korbinnak teljesen igaza van, lehetsz akármekkora taktikus, ha 11-ből 9 magyarod van a kezdőben akkor esélytelen, max ha visszatöltögeted és egy óra után generál valami hülyeséget a meccsmotor. Nekem mindig úgy tűnt hogy nem a taktikai beállításokon meg a match prep-en múlik a siker, hanem elsősorban a játékosok minőségén.
Az angol karrierben, 4-4-2 standarden csináltam meg három osztálylépést zsinórban, mert az évente hozott játékosállomány mindig jobb volt mint a többi csapatnál. Azt is olvastam hogy játékosok nagyrésze mentálisan fejletlen alacsony osztályban, ezért nem is játszanak olyan hatékonyan különböző taktikákat, bár ez lehet csak legenda javítsatok ki ha tévedek. -
EZ a Kivuvu egész jó, beférne egy angol másodosztályú csapatba is. -
korbin555 #95130 Vége az átigazolási szezonnak.A kapott 200k-t azonnal átcsoportosítottam a bérekre,így lett kb.20k elérhető fizetési keret.A következő emberek érkeztek, természetesen mind ingyen:
Ovchynnikov.
Rajic.
Akhalaia.
Music.
Stepinski.
Kivuvu.
Ez utóbbi a legnagyobb fogás,meg is izzasztott a tárgyalásoknál.Végül nagy nehezen megegyeztünk.Ezzel máris van egy válogatott játékosom.
És ez lesz a taktika,a begykorlás most olyan 80% körül lehet.Ha nem lesz komoly sérülés,a képen látható 11 játssza le a szezont(télig biztosan).A többiek csak epizódszerepet fognak kapni.Hogy végül mi sül ki ebből,fogalmam sincs.A szezon előtti médiajóslatokról csak annyit,hogy a toronymagas favorit ZTE már az első fordulóban kikapott 4-0-ra Dunaújvárosban.
Az edzés persze még marad a régiben,nem hozhatok senkit.Az nagyon fáj,hogy nincs erőnléti edzőm.Két scout viszont érkezett,egy ukrán,és egy horvát.Persze egyik sem nagy szám.Egyenlőre ennyire futotta,be is telt a létszám.A téli szünetben majd jelentkezem.
-
Zenszkij #95129 Editorban hol lehet a liga prize moneyt beállítani? Nem találom. -
korbin555 #95128 Akkor elmondom,én mit gondolok erről.A 68-as youth rating miatt lehetetlen megcsinálni,hogy valaki is összeállítson egy BL győzelemre képes magyar csapatot. Egyszerűen nem engedi a gép.A magyar fiatalok szintje az egyik legalacsonyabb Európában,alig magasabb,mint Luxemburgé például.Erre nincs megoldás,mert a csili-vili háttér itt nem segít.Ez az én véleményem.És ezért nem akarok szélmalomharcot folytatni,mert nincs értelme.Inkább a lehető leghamarabb összeszedek 20 scoutot,aztán futószalagon hozom a fiatal srácokat.Annyi elégtételem marad,hogy ha nem is magyarok,de 3 év múlva saját nevelések lesznek.És 20 saját neveléssel BL-t nyerni is elég jól hangzik. -
Utley #95127 Én nem tudom megcsinálni, de szerintem te képes lennél rá. Nekem a legnagyobb sikerem régen a Cook-szigetekkel Óceán kupát nyertem...Én BL-t még egy csapatommal se nyertem. Nem baszogatásból mondom, de lestem a beszámolókat amit fírkáltál és ebből gondolom, hogy Neked az lenne a feladat :) -
Az lemaradt, idén már a negyeddöntőben kiestünk a PSG ellen 3-3 után, idegenbeli gólok miatt. Előtte a City-t ejtettük ki az első körben. -
korbin555 #95125 Szép volt.És hol a BL? -
korbin555 #95124 Mutasd meg,hogyan kell.Mert kezdem úgy érezni,hogy szórakozol velem.Ha egy 22-es keretben 17-18 magyar van,azzal a saját csapatomat gyengítem.Láttam,hogyan nézett ki 2026-ban a magyar válogatott.Azoknál a 18 éves tartalékjaim is klasszisokkal jobbak voltak.Ha űrszintre fejlesztek mindent,akkor talán 5 évenként kijön egy Dzsudzsák szintű ember.A 13-ban,a 25 éves karrieremben két magyar volt összesen, aki elért nálam egy rotációs szintet.Az ideiben a 68-ról 95-re állított youth rating miatt megcsináltam,hogy 16 magyar volt egy BL győztes keretben.De az is több mint egy évtizedig tartott.
Úgyhogy csináld meg magad,én maradok az idegenlégiónál. -
2026/2027
Szezon elején úgy terveztem, hogy ez lesz az utolsó évem itt, de a szezon végén meggondoltam magam, és maradok mégis. A bajnokságot nagyrészt az asszisztensre bíztam(következő szezonban már nem fogom), a BL-ben és a Kupában irányítottam én a csapatot szinte.
Klubrekordért (34 millió €), elhoztam a Real Madridból a holland válogatott kezdő csatárát: Kuijpers.
Rajta kívül még egy holland CM jött cserének, 8.5-ért. A bevétel 56 millió volt, főleg cseréket adtam el, akiket megint sajét nevelésűekkel pótoltam.
Eredevise.
Holland Szuperkupa.
Klub-VB.
Sorozatban a második győzelmünk.
Kupa.
A döntőben 3 pirosat is kaptunk, a vezető gólunkat kettős emberhátrányban lőttük. A végén még tőlük is kiszórtak valakit.
Az Európai Szuperkupát 11-esekkel vesztettük el a Pool ellen.
Statok.
A klubegyenleg az új szezon elején már 233 millió, ebből mindet el is költhetném. Az első keretben 15 holland van, ennek nagy része az akadémiáról jött fel.
ui: Gratula mindenkinek, és sok sikert az új kihívásokhoz. :) -
Utley #95122 nem nem viccelek a keret 80% magyar legyen :) -
korbin555 #95121 Na,a nehezén túl vagyok.Meccsek.Most már csak a bajnokságot kell lejátszanom.A két ingyenes,új szerzeményem hármat rúgott, Ferenczitől meg közös megegyezéssel elbúcsúztam.
Rajic.
Ovchynnikov. -
Itt még tündököltek :D 0-6 előtt volt egy 5 meccses kapott gól nélküli meccsem, hát erre meg jött ez a büdös nagy pofon. -
nálam a QPR már a profi ligákból is kiesett :D -
az is a cél a 10 év, mert am már csak poén karrier lenne. am vicces ma vettem észre h fedett stadionunk van :D eddig fel se tűnt. Nem is tudom van e ilyen angliába egyáltalán. de ennyire zavaró h tengerparti város vagyunk h fedett kellet? :D -
Azért nem hittem volna hogy otthoni 0-6 után nyerek két nehéz meccset idegenben link :) -
korbin555 #95116 Ez már igen.Lassan közelítesz a 10 éves jubileumhoz is. -
AFCB 9. szezon
Ismét sikerült túl szárnyalni az eddigi teljesítményünket, bár a pont a rekord amit felállítottunk nem lett meg, de rúgott gólok számába nagy ugrás következett be. Az év csapatába nem kevesebb mint 8 játékost adtunk közte a komplett védelem kapussal együtt. Kupák: sikeresen behúztuk a második ligakupánkat egy tükör sima 6:0 győzelemmel. Sajnos az FA-be idén nem jött össze a címvédés, viszont a BL-t megint sikerült megnyerni bár voltak nehéz meccseink, kikaptunk az egyenes kiesés szakaszban idegenbe a Bayern és a Chelsea ellen is, de otthon hengereltünk AFCB 5:1 Bayern, AFCB 4:1 Chelsea vagy a AFCB 5:0 Celtic is bizonyítja, itt 9 játékost adtunk az év csapatába. Medinskyi,de Oca,Hamilton 3s valami eszméletlen szezont futott, csak ők rúgtak 110+ gólt. A háttér is alakul már, most lett kész a stadion bővítés. Ja és persze a keret. -
korbin555 #95114 Remélem csak viccelsz.Magyarokkal nyerhetek itthon amit csak akarok,de ha kiteszem a lábam,már végem is lesz.Mihez kezdjek egy rakás szerencsétlenséggel majd a BL-ben? -
fordjee #95113 Köszi mindenkinek.
Gondoltam, lejátszok ma pár meccset, ez az első: köcsög csaló szar játék
Talán lenyomok még egy meccset, aztán megint pár nap pihi lesz. -
nem mellékesen a logóba két karrier képen is van. Valamiért a készítője nagyon kedvel :D -
Offline Challenge Ha valakit érdekelne, ez még csak 1 kör lesz úgy hogy még lemaradás sincs. -
Utley #95110 Remélem ezt a 10 kicsi négert elfelejted... Inkább MAGYAR vakokkal érj el eredményt !!!! Ahhoz sok sikert :)
Gratula a Millwall csapat szerepléshez és sok sikert az Aachen csapatának is!!! -
korbin555 #95109 Valami olyasmi volt,hogy hajlandó egyezkedni.De nem először láttam ilyet.Az lepett meg,hogy ennyire hamar történt.Azt is benyögte,hogy hozza a Telek Mancit a helyemre, de persze nem lett belőle semmi.Mondjuk jókor jött,mert így lett +20k fizetési keretem. Ami még érdekes,hogy az első felkészülési meccset a Metallist ellen játszottuk(0-3),és az ürge pont onnan jött ide.Most megpróbálok gyorsan hozni pár ukrán free playert,mert eddig nem tudunk nyerni,és a három felkészülési meccsen egyetlen gólt sem rúgtunk. -
korbin555 #95108 Köszönöm,és én is gratulálok. -
Gratu!! -
fordjee #95106 Sziasztok!
Először is grat mindenkinek, jól nyomjátok, Korbinnak meg kitartást, remélem sokáig eljutsz a Vasassal.
Most pedig következzen a 2. szezonom összefoglalója a Millwall-al.
A sikeres feljutás után hirtelen azt se tudtam, hogy mihez fogjak a klubnál. Túl sok mindenhez nem is tudtam hirtelen, mert sikerült 6 milliós minuszban zárni az évet. Ennek ellenére kaptam 15 milliót igazolni, ezt annak tudtam be, hogy kb. 60 milliót kaszírozunk a tv-s jogdíjakból, így a számításaim szerint a 2. szezont kb. 30-40 milliós pluszban fogjuk zárni. (Ez így is lett).
Az elvárások sem nekem, sem a vezetőségnek nem voltak túl magasak, benn kell maradni bármi áron. Úgy gondoltam, hogy egy komplett csapatot össze fogok vásárolni, mert a játékosaim az első osztályhoz borzasztó gyengék voltak.
Ez nyilván nem sikerült, de azért sikerült pár jól csengő nevű játékost leigazolni. Nézzük egyenként őket.
Annan jól bevált, sokat szerelt és darált a középpályán.
Fabianski nagy igazolás volt, remekül védett, az egyik legjobb játékosom lett.
Forren a védelembe jött, a klubikon Robinson mellé, ő is remek vétel volt.
Ince sajnos nem váltotta meg a világot, kevés jó meccse volt, és sokat is volt sérült.
Rossi volt a mélységi irányítom, jól mozgatta a csapatot, ő is a erősségek közé tartozott.
Pepe cserének jött és annak be is vált, Rosicky nagy csalódás volt, folyamatos sérülések, ráadásul
Woolford ki is szorította, a legjobbak között is nagyszerű teljesítményt nyújtott.
Eboue csak fél évet volt nálam, de ő is remek igazolás volt.
És végül Cahill, ő nálunk kezdte a karrierjét gyakorlatilag, a szurkolók még mindig imádják, fontos gólokat
szerzett, és mintha elfelejtett volna öregedni.
A szezont két vereséggel kezdtük, ezután visszaálltam az alap taktikámra, támadás mindenki ellen,
egy mélységi irányítóval és egy box-to-box-al, a ball winning és kevésbé támadó taktika nem működött. Meg is táltosodtunk rendesen, folyamatosan a 10. hely környékén tudtunk maradni. A szezon elején azt gondoltam, hogy a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni, de szerencsére nem így lett, már jóval a bajnokság vége előtt bebiztosítottuk a bennmaradásunkat, így az utolsó 12 meccsre sikerült is teljesen leereszteni.
Azonban így is a 12. helyet tudtuk megszerezni, ami majdnem a klub történetének a legjobb helyezése.
A vezetőség elfogadta a fejlesztési terveket is, év végére sikerült 30 milliós pluszba kerülnünk, mindenki boldog és nagy az öröm, úgy néz ki, hogy sikerült egy stabil középcsapattá válnunk. Ez mondjuk a következő szezonban fog eldőlni inkább.
Ami nem lesz könnyebb, mint az előző mert rengetek játékosomnak le fog járni a szerződése, és nem
újítom meg szinte senkinek, mert nagyon sok fizetést kérnek, főleg ahhoz képest, hogy mit tudnak.
A 3. szezonra szeretnék megint a középmezőnyben végezni, ennyi az elvárás is.
Ami még érdekes, hogy a nagycsapatok ellen (Man U, Pool, ARsenal, Chelsea, City) oda-vissza kikaptunk, esélyem se volt ellenük. Végül pár kép a végére.
Átigazolások
Csapatstat1
Csapatstat 2
Meccsek 1
Meccsek 2
Tabella -
hát ha alapból az volt a vezetőség státusza h várja az ajánlatokat vagy örül h maradhat akkor gyorsan megtörténhet. utóbbinál persze nehezebben de hát ha ilyen gazdag ajánlat érkezik azt nevetve elfogadja. -
korbin555 #95104 Ilyet még nem pipáltam.Egy hónapja vagyok itt,de már át is vette a klubot valami ukrán uráncsempész.Azonnal fejleszti a Youth Facilities-t,meg pluszban adott 2,4M-t a klub kasszájába.Ami nekem 220k átigazolási keretet jelent.Ezt majd átcsoportosítom a fizetésekre,aztán hozok három-négy ukrán free playert.
Clubs Finances. -
Pietro87 #95103 Grat, bátor próbálkozás, de nem bátrabb az enyémtől. Mert amilyen elvetemült vagyok, tegnap leültem az Aachen kispadjára. :) Bár német liga, meg minden, de ez a csapatra nem vonatkozik, mert kb. Vasas szintűek a körülmények: nulla pénz, fizetési keret is nullszinten volt, így most sikeresen mínuszban vagyok itt, mert egy csomó játékosomnak meg kellett újítani a szerződését. 14-ben mindenkinek lejár (csodálatos), de 6-7 fő kivételével tudtam újítani. Az utánpótlásom azért elég jó, csak sajnos az U19-ben még generált játékosaim sincsenek. (csak olyanok, mint pl. amikor lesérül az összes kapusod, és a gép bedob egy kapust a semmiből. ilyenekre gondolok.)
Szóval, negyedik vonal, de idővel célom a Bundesliga. :D Első meccsem a Verl ellen 0-0 lett otthon, a felállásom egy 4-2DM-3-1, ahol a jobbszélső védekező és egy sorral hátrébb szerepel. A 2DM-ben az egyik pedig mélységi irányító, míg a másik labdaszerző. Nem tudom, hogy működnek majd együtt. Elől a lesipuskás csatárom, mögötte a trequartistám, illetve egy balszélsőm.
A média szerint a 11. legjobb vagyok a - ha jól tudom - 19-es mezőnyben. Majd meglátjuk. :)
"és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra"
Mészöly és Zombori ezt nem kedveli. :D -
haha :D hát sok szerencsét, merész próbálkozás :D -
korbin555 #95101 Úgy gondoltam,elég volt a láblógatásból.Ideje újra belevágni valami értelmetlen, időrabló,a családot bosszantó,és az idegeket próbára tévő elfoglaltságba.Íme tehát a következő feladat.A háttérről,és a keretről nem hiszem,hogy bármit kellene mondanom,de talán mégis érdemes bemutatni,mint elrettentő példát.Gyenge idegzetűeknek a következő képek nem ajánlottak:
Facilities.
A csodálatos keret.
És hárman a klub ikonikus figurái közül:
A fényes jövő-Ferkó.
A megbízható jelen-Remili.
A dicső múlt-Ferenczi.(remélem ezt a szezont még kihúzza,és nem a pályán dobja fel a talpát.)
Az edzés a kis hazánkban már megszokott 1-1,5 csillagos,a személyzet mégis a kívánt létszám felett volt.Tehát már az első nap ízelítőt kapott Angyalföld büszkesége egy kis simogató szellő képében,a közelgő tornádóból.A sajtótájékoztatóra már úgy érkeztem, hogy két staff,és hat,a futballistákra megtévesztésig hasonló embernek megköszöntem az eddigi odaadó,és felbecsülhetetlen munkáját.Menjenek inkább az önkormányzathoz segélyért,mert bármilyen hihetetlen,de itt ezentúl egy futballklub fog működni.Az áldozatok között volt bizonyos Görgényi,Matolcsi,Nagy Tamás,Menyhárt Attila nevű futball parodista is.Itt egyenlőre megálltam,mert valakiket azért pályára is kell majd küldenem.Úgy gondoltam,hogy a jelenlegi kerettel játszom,és ha rosszul alakulnak a dolgok,menet közben hozok egy-két free player-t.Bár ha jobban belegondolok,az nem fog menni,mert a fizetési keret elérte a térdmagasságú plafont.Akkor majd adok ifiszerződést néhány szürke srácnak.Ebben a ligában futballozni úgysem tud senki,jól ellesznek itt.A média a 10.helyre vár,de a vezetőség szerint boldogok lesznek,ha nem esünk ki.Annyira viszont már a ismerem a helyi viszonyokat,hogy innen kiesni elég nagy bravúr lenne.A liga favoritjai a ZTE és a Nyíregyháza,ezt majd még meglátjuk.
Miről is nem esett még szó?Ja igen,a pénzügyek.Erre kár a szót vesztegetni,mert ami nincs,arról értelmetlen beszélni.Azért van két szponzorunk,évi 306k értékben.Itt nem az lesz a kérdés,hogy mínuszban leszünk-e szezon végén,hanem hogy mennyivel.
Mivel most nem használok külső db-t,és nem barkácsoltam az editorral sem(A Libakupa eltüntetésén kívül),kicsit más lesz,mint a Haladás karrierem.Nem lesznek járókeret nélkül is sétálni tudó ifik,lesz viszont vastüdő,és újraélesztő felszerelés az orvosi szobában.Valamint az emelkedő pénzdíjakat is hiányolni fogom.Nem is érdekel a saját utánpótlás.Teljes erővel a scout rendszer kiépítésére koncentrálok,és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra.
Szóval még nem vagyok benne biztos,hogy most megőrültem,vagy ennyire unatkozom, de megkezdem itt a pályafutásomat.Azért ez mégiscsak egy hatszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes klub,és egykor válogatott klasszisokat adtak az országnak. Megérdemlik,hogy a bajban segítse őket valaki.
A játék felfüggesztésének,tetszés szerinti időben való befejezésének jogát fenntartom magamnak.(Ha esetleg holnap reggelre kigyógyulok pillanatnyi elmezavaromból.) -
köszi. most vagy egy kis dolgom, de este befejezem az utolsó pár meccset és jön a beszámoló. -
korbin555 #95099 Megpróbáltam,de anomáliák voltak a db-vel,így nem forszíroztam. -
Utley #95098 Brutál jó csapatot építettél nagy gratula!
Egy apró kérdés mindenkihez. Valaki játszott már az angol 9. vagy lentebb lévő ligával? -
hatalmas "meglepetésre" a Stoke otthonába simán kikapunk.. nevetséges h tavalyi fm óta csak sz*pni járok ahhoz a csapathoz. Valakinek nagy kedvence a programozok között.
-
Teljes mértékben igazad van. Egyébként az utóbbi részekben érvényesül egyre erősebben az az elv, hogy a taktikát igazítsd a csapathoz.