A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pietro87 #95103 Grat, bátor próbálkozás, de nem bátrabb az enyémtől. Mert amilyen elvetemült vagyok, tegnap leültem az Aachen kispadjára. :) Bár német liga, meg minden, de ez a csapatra nem vonatkozik, mert kb. Vasas szintűek a körülmények: nulla pénz, fizetési keret is nullszinten volt, így most sikeresen mínuszban vagyok itt, mert egy csomó játékosomnak meg kellett újítani a szerződését. 14-ben mindenkinek lejár (csodálatos), de 6-7 fő kivételével tudtam újítani. Az utánpótlásom azért elég jó, csak sajnos az U19-ben még generált játékosaim sincsenek. (csak olyanok, mint pl. amikor lesérül az összes kapusod, és a gép bedob egy kapust a semmiből. ilyenekre gondolok.)
Szóval, negyedik vonal, de idővel célom a Bundesliga. :D Első meccsem a Verl ellen 0-0 lett otthon, a felállásom egy 4-2DM-3-1, ahol a jobbszélső védekező és egy sorral hátrébb szerepel. A 2DM-ben az egyik pedig mélységi irányító, míg a másik labdaszerző. Nem tudom, hogy működnek majd együtt. Elől a lesipuskás csatárom, mögötte a trequartistám, illetve egy balszélsőm.
A média szerint a 11. legjobb vagyok a - ha jól tudom - 19-es mezőnyben. Majd meglátjuk. :)
"és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra"
Mészöly és Zombori ezt nem kedveli. :D